hehe... szóval csak úgy hallottad, hogy "húú... a Sapim meg a DT a legjobb" és meg sem nézted, hogy mennyibe kerül?
nézelõdtem én, 2008as bikers guide-ban láttam dt new aero küllõket 250/db áron... (31. oldal) ezekre a dt swiss oldala aszondja hogy bladed, gondoltam jó ez nekem...
namost 64szer ez összvissz 16ezer huf (és 438g)...
plusz 100dbos csomagban rézszínû küllõanya 1760 huf. (a küllõanyákra lusta voltam grammokat keresni)
hogy lesz ebbõl 40e? valamit ennyire benéztem?
hozzá két mavic cxp33 felni (matuznál) 8000/db (2x470g)
elõre egy novatec a021sb 4020huf, hátulra pedig szintén novatec f062sb 9300 huf (bikemarket) 141g + 374g
fûzésre 1500huf/kerék árat mondtak
alle cuzammen 50800huf egy 1893 grammos, szerintem atom módon túlméretezett (de ha nem majd megmondjátok) kerékszett.
kérdésem hogy hol az összeállítás gyenge pontja, illetve hogy melyik részért fizetek indokolatlanul sokat (gondolom a küllõkért igen, de erre nem kaptam normális választ hogy mennyire számít hogy aero vagy sima) ?
50ezer van rászánva, ezért szeretném a legjobb (gördülékeny de robusztus) megoldást városba melóba mászkálni, idõnként országútra edzeni illetve lájtos terepre (max földút) a 100 kilómhoz. vagy épített kerékkel jobban járnék?
köszi