Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hol kapható?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1863 hozzászólás a témában

emyl

emyl

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

hehe... szóval csak úgy hallottad, hogy "húú... a Sapim meg a DT a legjobb" és meg sem nézted, hogy mennyibe kerül?:D

nézelõdtem én, 2008as bikers guide-ban láttam dt new aero küllõket 250/db áron... (31. oldal) ezekre a dt swiss oldala aszondja hogy bladed, gondoltam jó ez nekem...
namost 64szer ez összvissz 16ezer huf (és 438g)...
plusz 100dbos csomagban rézszínû küllõanya 1760 huf. (a küllõanyákra lusta voltam grammokat keresni)
hogy lesz ebbõl 40e? valamit ennyire benéztem?

hozzá két mavic cxp33 felni (matuznál) 8000/db (2x470g)

elõre egy novatec a021sb 4020huf, hátulra pedig szintén novatec f062sb 9300 huf (bikemarket) 141g + 374g

fûzésre 1500huf/kerék árat mondtak

alle cuzammen 50800huf egy 1893 grammos, szerintem atom módon túlméretezett (de ha nem majd megmondjátok) kerékszett.
kérdésem hogy hol az összeállítás gyenge pontja, illetve hogy melyik részért fizetek indokolatlanul sokat (gondolom a küllõkért igen, de erre nem kaptam normális választ hogy mennyire számít hogy aero vagy sima) ?

50ezer van rászánva, ezért szeretném a legjobb (gördülékeny de robusztus) megoldást városba melóba mászkálni, idõnként országútra edzeni illetve lájtos terepre (max földút) a 100 kilómhoz. vagy épített kerékkel jobban járnék?

köszi

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
lapítottat akarsz v húzottat, nem mindegy...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
hehe... szóval csak úgy hallottad, hogy "húú... a Sapim meg a DT a legjobb" és meg sem nézted, hogy mennyibe kerül?:D

emyl

emyl

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

40 ezer Ft-ot akarsz küllõre költeni?
Szerintem pénzkidobás.

akar a franc... :gafa: nem tudtam hogy ennyibe kerül...
:shit:

mi az úristen kerül 40ezerbe két keréknyi küllõn? :wtf:
arannyal futtatott, vagy magától rohangál az agy körül és tekeri a kereket?

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

Tudnátok írni olyan oldalakat, ahol eloxált kiegészítõket lehet kapni?
Pl.: hajtókarcsavar, üléscsõbilincs, kcs. hézagoló stb.

chainreactioncycles.com ott minden van.aszem a hope gyárt elox alkatrészeket érdemes megnézni. ha nem is a hope de valakit bisztos találsz ilyen alkatrészekkel sok sikert:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
40 ezer Ft-ot akarsz küllõre költeni?
Szerintem pénzkidobás.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

emyl

emyl

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
sziasztok

nem tudtok véletlenül olyan helyet ahol dt vagy sapim lapított küllõket lehet kapni? csak olyanokat látok hogy rendelést felvesznek, meg hogy majd jön valamikor...
külföldrõl nem akarok rendelni de ha itthon nincs akkor lehet hogy az lesz...

elõre is köszi

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

www.ftwbikes.com

Vagy kérdezd enté kollégát.

Kösz! azért meghallgatnám õt is

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
www.ftwbikes.com

Vagy kérdezd enté kollégát.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Tudnátok írni olyan oldalakat, ahol eloxált kiegészítõket lehet kapni?
Pl.: hajtókarcsavar, üléscsõbilincs, kcs. hézagoló stb.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Shimano agy lehet bárkinél, ha hoz/rendel a Velo-ból.

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol kapható WTB Wolverine 2.2-es külsõ? Már sok helyen jártam, de nem sok sikerrel. Meg esetleg Shimano HB-M580-es elsõ agy?
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Köszi! Jó, akkor 143,11g-nál már küldöm is vissza;):D. Értem... 2009-esrõl még nem is láttam képet... egyáltalán van különbség a 2008-as, meg a 2009-es között? egyébként a régebbi fajta nekem is jobban tetszik... ja... hát vannak olcsóbban is... majd jobban utánanézek...

bringasgyerek

bringasgyerek

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 51 hozzászólás

Köszi szépen! Te vagy a nap hõse !! :bananadan

Szívesen:)

Selle Italia SLR TT nyereg, a bikeexpress.hu ár az jó,igaz ez nem tartalmazza a kiszálítást,és nem látok bolti átvételt valamint 2008as nyereg már más,igaz csak külcsinben,talán ez a 2007es,vagy elötti jobban néz ki,de gyakorlatilag ugyanaz...talán még kis alku,esetleg ha van kedvenc boltodban,akkor ott is lealkudhatod talán olyan 20.000-,körüli összegre,én olyan 25.000-,körül látam legutobb,és törzsvásárlónak csak jár 20%,és mert inkább ott veszi,nem eboltban,egy probát megér,különben a külföldi boltokban a 2008-09es van kb ilyen áron postaköltségel ha csak ezt rendeled,valamint a legtöbb eboltban,e összeg 2x már ingyenes a kb10€ szállítás...és tömege jobb esetben inkább 140gr körül,ha jól tudom 6% a türés amit a selle italia garantál,e felett akár vissza is küldheted...szerintem:)

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Köszi szépen! Te vagy a nap hõse !! :bananadan

pl, itt:fehér

bringasgyerek

bringasgyerek

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 51 hozzászólás
pl, itt:fehér

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Köszi a tippet , én is arra felé tendálok. Bár ezt az eljárást nem ismerem, de utánna olvasva egyre inkább ennek áll a zászló.

veszel egy bármilyet és leszinterezteted egy ezresér

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hol kapható?- a legolcsóbban Magyarországon új Selle Italia SLR 135g-os nyereg? Eddig a legolcsóbb 23500,-Ft volt, amit találtam Bikeexpress-nél...

bringasgyerek

bringasgyerek

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 51 hozzászólás
Sziasztok,

Kérdésem az lenne hogy amennyiben egy régebbi vázat keresek,jelen esetben legideálisabb esetben egy Kona Kula 2003 Vfékes 18" fekete új állapotban,igaz más hasonló is érdekel,csak a vfék és méret valamint állapot az igazán fontos,akkor merre induljak el?hogy,hol keresem?

Várom válaszotokat,és remélem nem gond hogy ide is írtam...

Köszönöm!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
veszel egy bármilyet és leszinterezteted egy ezresér