Jelentkezz be Regisztrálj

Hol kapható?
Írta 2008. december 21. - 17:19

átlátszó gumi ütközõt merre találhatok?(lehetõleg öntapadós kivitelben)olyasmi kellene,mint ami a vázaknál van,mikor duplavállas villát használnak,hogy ne csapodjon neki a becsúszószár a váznak
pl.:itt elsõ Morewood-os képen
üdv!
Írta 2008. december 16. - 22:04

Ilyesmire gondolok: http://www.motogriptrainer.com/
CRC-rõl rendelhetnék, csak soknak tartom érte a 7fontot.
Írta 2008. december 16. - 02:59

meg kellene egy müanyag csavar a hajtókarba.
meg egy a teloba a tárcsafékhez, de ide gondolom bármilyen m5ös csavar jo szóval nem fontos.
az elsõ kettõt viszont jó lenne megtalálni egy boltban. nem akarom végigjárni fél bp-t szóval ha valaki látott ilyet szóljon köszi .) vagy ha netán elfekvõben van vkinek az is jó!
Írta 2008. december 14. - 19:38

de gondolom ugyanolyan könnyen hozzá lehet jutni ezek után is
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2008. december 14. - 19:32

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. december 14. - 19:25

Írta 2008. december 14. - 19:20

Írta 2008. december 11. - 12:46

no ilyesmit szeretnék én is venni...
szemvédõnek mit használsz? reggel pofaszélben elindulni nagyon gáz, folyik a szemem mint állat... bicósszemüvegem nincs valamit viszont kéne vennem...
gondoltam már síszemüvegre is, csak az hülyén néz ki...
aztán lehet hogy mégis ráfanyalodok ha nincs jobb ötlet...
http://www.lowealpin...bf179d68ad32c62
Nem olcsó.
De láttam ofotért üzletben biciklis szemüveget ami formára jó,és van szivacsos betétezése.Viszont hogy ki gyártja vagy mi a neve...
Írta 2008. december 11. - 12:29

szemvédõnek mit használsz? reggel pofaszélben elindulni nagyon gáz, folyik a szemem mint állat... bicósszemüvegem nincs valamit viszont kéne vennem...
Pedig bringázáshoz, bringásszemüveg dukál, télen is. Nekem is "folyós" a szemem, de bringásszemüvegben nincs gondom.
Egyébként van szemüveges topik is.
http://forum.bikemag...?t=1284&page=48
Írta 2008. december 11. - 12:06

Nagy bevásárlóközpontok: Aldi, Lidl... vagy
Decathlon
http://www.decathlon...40857-49641640/
vagy esetleg Mountex
http://www.mountex.h...685&catalog=242
vagy amit Én használok, megelégedésselwww.bringavilag.hu Campagnolo balaklava
Írta 2008. december 11. - 12:01

sziasztok
bicajos maszkot szeretnék vásárolni... hova érdemes ez ügyben menni?
szóba jöhet bármelyik debrecen/kecskemét/budapesti bolt
köszi
Nagy bevásárlóközpontok: Aldi, Lidl... vagy
Decathlon
http://www.decathlon...40857-49641640/
vagy esetleg Mountex
http://www.mountex.h...685&catalog=242
vagy amit Én használok, megelégedéssel

Írta 2008. december 11. - 11:52

Szia! Vitál Club-nál tudsz ilyet rendelni, pár napon belül küldik, Székesfehérváron van a cég. Itt egy e-mail cím erre írhatsz nekik.Már három hete keresek 22X1,75-ös gumibelsõt anyu elektromos bringájába.
Valaki tudja, hogy honnan lehet ilyet beszerezni?Ha tudtok segíteni, azért nagyon hálás lennék.Elõre is köszönöm.
Üdv., Ádám
rendel@velo-x.hu
Üdv: Siki
Írta 2008. december 11. - 11:48

bicajos maszkot szeretnék vásárolni... hova érdemes ez ügyben menni?
szóba jöhet bármelyik debrecen/kecskemét/budapesti bolt
köszi
Írta 2008. december 08. - 01:01

Írta 2008. december 07. - 22:29

Kiss János Altábornagy utcaKona Chevron kesztyût hol lehetne felpróbálni?
(Más: Factornak nincs már boltja? Én ott maradtam le, hogy Mom Park meg Lurdyban volt valami, de sem a weblapjuk sem a két üzletház weblapja nem hozza be õket)
Írta 2008. december 07. - 21:57

(Más: Factornak nincs már boltja? Én ott maradtam le, hogy Mom Park meg Lurdyban volt valami, de sem a weblapjuk sem a két üzletház weblapja nem hozza be õket)
Írta 2008. december 07. - 21:57

Ezt a felnit ki fogod nyírni. Ez egy országúti felni, nem trekking.
De ezzel el is tértünk a topik témájától.
egyetértek hogy eltértünk, a keréképítõs topikban kérdeznék ezzel kapcsolatban...
Írta 2008. december 07. - 21:55

amire Neked kell maradj a sima 2,0-ás küllõklnél, nem fogod érezni a különbséget
vazze még a végén rádumáltok

agyalok rajta mert tényleg sokba kerül a lapított cucc...
mentem eccer egy (szintén aluvázas trekking, de deore vagy lx váltó volt rajta) bringával és azon voltak mavic felnik meg lapított küllõk... súlyra nem sokkal volt könnyebb mint az enyim de valami iszonyatosan robbanékony gép volt... kb ráleheltem a pedálra és máris 35tel suhantam a király utcában... és azóta szeretném az enyimet is olyanra megcsináltatni... ennek a projektnek egyik fázisa a kerékcsere, a másik meg a váltócsere... tudom hogy nem lesz _annyira_ durva, de talán sikerül valamit javítani rajta

nem most hallom elõször hogy kerüljem a matuzt... kifejtenéd hogy miért? tudod alapból nem szivesen ad az ember egy felniért 8 helyett 14ezret de észérvekkel meggyõzhetõ vagyok még ha nehezen isMatuz helyett meg inkább vedd picit drágábban de keresksdõtõl..

köszi
Írta 2008. december 07. - 21:37

Ezt a felnit ki fogod nyírni. Ez egy országúti felni, nem trekking.hozzá két mavic cxp33 felni (matuznál) 8000/db (2x470g)köszi
De ezzel el is tértünk a topik témájától.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. december 07. - 21:26

amire Neked kell maradj a sima 2,0-ás küllõklnél, nem fogod érezni a különbségetnézelõdtem én, 2008as bikers guide-ban láttam dt new aero küllõket 250/db áron... (31. oldal) ezekre a dt swiss oldala aszondja hogy bladed, gondoltam jó ez nekem...
namost 64szer ez összvissz 16ezer huf (és 438g)...
plusz 100dbos csomagban rézszínû küllõanya 1760 huf. (a küllõanyákra lusta voltam grammokat keresni)
hogy lesz ebbõl 40e? valamit ennyire benéztem?
hozzá két mavic cxp33 felni (matuznál) 8000/db (2x470g)
elõre egy novatec a021sb 4020huf, hátulra pedig szintén novatec f062sb 9300 huf (bikemarket) 141g + 374g
fûzésre 1500huf/kerék árat mondtak
alle cuzammen 50800huf egy 1893 grammos, szerintem atom módon túlméretezett (de ha nem majd megmondjátok) kerékszett.
kérdésem hogy hol az összeállítás gyenge pontja, illetve hogy melyik részért fizetek indokolatlanul sokat (gondolom a küllõkért igen, de erre nem kaptam normális választ hogy mennyire számít hogy aero vagy sima) ?
50ezer van rászánva, ezért szeretném a legjobb (gördülékeny de robusztus) megoldást városba melóba mászkálni, idõnként országútra edzeni illetve lájtos terepre (max földút) a 100 kilómhoz. vagy épített kerékkel jobban járnék?
köszi
Matuz helyett meg inkább vedd picit drágábban de keresksdõtõl..
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való