Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hol kapható?

- - - - -

• Please log in to reply
1863 replies to this topic

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Én itt vettem, de még nem jött meg.
Safety Automobile Car Body Reflective Sticker Red-white - eBay (item 160562416882 end time Apr-20-11 08:36:29 PDT)

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
de amugy bicajos boltokban is lehet kapni méterre ilyen csíkokat...

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

teszkó, obi.....ahol vannak ilyen autódekoros részlegek...

Köszi Maggi! Esküszöm, ez eszembe nem jutott volna. :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
teszkó, obi.....ahol vannak ilyen autódekoros részlegek...

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Olcsón fényvisszaverõ önntapadós fóliához hol jutok hozzá Budapesten? Nem a kerékpár boltos dolgokra gondolom, hanem olyanra amit magam vághatok, amilyenre szeretnék.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Az most eléggé kiesik, de azért köszi Rob. Fõleg mert arra nem járok, akkor már inkább észak buda.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
csepel nem játszik? a bíró zsoltinál volt régen egy valag motorex

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Tud valaki nekem mondani egy Bp-i boltot, ahol holnap tudnék venni Motorex bike grease 2000 (zöld) zsírt, vagy B tervként TF2 lilás teflonos zsírt. Villa miatt jók csak ezek. Az is jó ha szevízben van valakinél/kiknél, mert nem kell sok, csak teló útállítás miatt esedékes, gondoltam rákérdek.

A 22. kerülethez közeli lenne, annak plusszban nagyon örülnék. :)

Persze reggel telefonálgatok majd.

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Írj privátot. Lehet, hogy van. ;)

Williams

Williams

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Sziasztok!

960-as XTR top swing elsõ váltóm van, 34.9-es, 31.8-as a vázam ,szóval kéne a bilincs alá alátét, milyen jó hozzá és hol tudok beszerezni? A boltban ahol néztem nekik csak olyan volt ami nem jó hozzá. Esetleg ha valakinek van és nem használja megvenném :) Szerintem bármelyik mostani top swing váltóhoz való jó lenne talán.

Üdv

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Ha van akkor a Shimano nagykerbe, kérdezd meg a kedvenc bicajboltodban hogy kérdezzenek rá.
Nekem két bicajom is integrált hajtómûves, és egyiken sincs ez a pöcök./asszem én is elhagytam valahol/
Meghúzom a csavarokat 12 Nm al aztán hali.
Nem is érzem szükségét ennek a dolgonak.

Sziasztok !
Sikerült elhagynom a Shimano 105-ös bal oldali hajtókaromból az Y-1GE98050 jelû "stopper plate"-et.
Ez egy apró mûanyag lap, ami megakadályozza, hogy túlhúzza az ember a hajtókart a tengelyre rögzítõ csavarokat.
Esetleg tudna valaki segíteni, hol kapok ilyet ?

lauloises

lauloises

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!

Régi Bianchi fékhez keresek átkötõ bowdent, kb 17 cm hosszút. Mindkét végén kör alakú bogyó van. Szputnyikokon volt még hasonló. Nem tudjátok hol lehet még ilyet kapni??? Sehol nem találok.... :(

lasali

lasali

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Sziasztok!

Alexrims honlapján megjelent egy csomó új országúti felni, youtube on már láttam is az egyikkel fûzött kereket, R380 as, nekem is kéne 28 vagy 32 lukasban, de sehol sem találok.
RL2002 is érdekelne, esetleg R400, crostini.
Van valakinek valami ötlete hogy ki forgalmaz egyáltalán alex felnit itthon, akinek lehetne írni hogy tudnak-e rendelni ilyeneket?
Esetleg valami külföldi online bolt aki jó áron szállít Magyarországra?

Köszi.

halivudirudi

halivudirudi

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Sziasztok !
Sikerült elhagynom a Shimano 105-ös bal oldali hajtókaromból az Y-1GE98050 jelû "stopper plate"-et.
Ez egy apró mûanyag lap, ami megakadályozza, hogy túlhúzza az ember a hajtókart a tengelyre rögzítõ csavarokat.
Esetleg tudna valaki segíteni, hol kapok ilyet ?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
hol lehet hatso agyhoz (deore - 135x10) szimpla menetes tengelyt venni imbuszos anyakkal? ilyesmi megoldas erdekelne (a kepen hone tengellyel oldottak meg):
Mountain Bike Forums - View Single Post - 10mm Bolt through for Stinky/Coiler ???

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Skacok, kéne egy kis segítség:

Kellene nekem 10x135mm hátsó tengely, mindegy, hogy csavaros, vagy gyorszáras... hol lehet kapni ilyet?

Ehhez az agyhoz is ez kell, de nem tartozéka, és a nem is árul hozzá a cseke...
-- Bikemarket.hu -- BTS*HC Pro 10mm fehr hts agy

Elõre is köszi!

fut meg par neven - superstar pl.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,179 posts
kona p2-t, lehetõleg csak tárcsásat, 440mm beép magassággal hol kaphatok? (xfactorneten nincs, úgy látom.)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
sziasztok!
van egy minoura görgõm, van egy kis müanyag kütyü aminek egyik felébe a bowden van akasztva másik fele meg a lendkerék állitojához van csavarozva, ez sajnos eltörött..ilyet lehet szerezni külön?
köszönöm!

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
thx, közbe megtudtam hogy a biondoba is lehet kapni campát.

van. Elvileg ez az

Geospace - Térkép nézet

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
van. Elvileg ez az

Geospace - Térkép nézet
11:38:11 IM 2012