Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sram 9.0

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
262 hozzászólás a témában

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
igen...

azt hogy belõled többet fog hosszú távon profitálni az SRAM mint a Shimano...
;D ;D ;D

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Sztem a Sram marketing jobb mint a Shimano. S ez hosszú távon jelent vmit ;D

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás
Én is Sachs/Sram láncot használok,és nincs baj vele,itt a baj a haveromban van ,szegényt elátkozták!
Egyébként minél gagyibb alkatrészt vesz,annál tovább tart.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nekem PC99 vala, és igen bírja a gyûrést.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Koga véleményét erõsítem. A Sram nem rossz cuccos. Én 7.0 hátsó sort vettem, de már a 9.0 van fent. Tartósságra kb. XT szinten van, tulajdonképpen ahelyett vettem. Nem igazán tömõdik el sárral.
A lánc PC 69, már a negyediket nyúzom. Nálam nem volt probléma soha. Az egyik "elit" grammhuszár haverom pedig PC99-et használ és még nem szakított azt sem.
Váltóban azért a jó öreg símanó ikszté... 8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
én is hallottam efféle történeteket a sram láncokról, úgy láccik azok annyira nem jöttek be.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Üdv Koga!

Gotcha! 8)

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás
Szerintem a SRAM 9.0 nagyon király szett,de nem mindenkinek!pölö itt a haverom aki 36 pénzért megvette a a rendszert 7.0 kazival és PC69 lánccal.Még aznap este felszereltük,szinte semmit nem kellett rajta állítani,úgy váltott,ahogy a nagykönyvben meg van írva.Köyben saraztunk,aszfaltoztunk,de 3 nap múlva elkezdett ugrálni a lánc,gondoltuk nyúlik a bowden.Próbáltuk állítgatni,de nem javult.Észrevettük,hogy szorul az egyik láncszem,gyorsan kijavítottuk,de egy másik megint kezdte,beindult a "láncreakció".Vége az lett,hogy leszereltük a láncot,lemostuk,tegnap felszereltük,elindultunk este egy próbakörre.Még mindig szorult néha,és egyik emelkedõn felfelé valami csörrent a földön,gondoltuk egy darab drót,még viccesen megis jegyeztük,hogy a lánc esik,szét. :)Innen én hazafelé vettem az irányt,épp hazaérek,haver hív,hogy egyet tekert és a lánc elszakadt.Ez az Al Bundy szerencse. :'(
Én ennek ellenére SRAM hívõ maradok.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Olaf: nem.

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
A legérdekesebb amit eddig hallottam, hogy a Coca Co. és a Pepsi tulajdonképp egy cég. Namármost, még ha nem is igaz, gondoljunk bele, mit röhöghetnek a hátunk mögött.

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
olaf: akár költõi kérdésként is fölfoghatjuk kérdésed.Szerinted melyik a jobb a COCA COLA,vagy a PEPSI COLA?Soha nem fogsz egybehangzó véleményt hallani.Esetleg olyat,hogy valamelyik táborban többen vannak.
Ízlés kérdése.

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Kérdésem a következõ?
Szerintetek a SRAM legyõzheti.e a Shimanot?

IMRE

IMRE

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Lehet hogy rendelésre menne...nem is rossz ötlet!
Bár Nyíregyházán a múltkor láttam egy ukrán rendszámú Lamborghini Diabolot....VONÓHOROGGAL!!!!

Egy kis sztori boldog középiskolás koromból:
Volt egy osztálytársunk,akinek a szülei õstermelõk voltak,ez akkoriban igen jól fizetõ dolog volt,és vettek egy Mercedest(azidõtájt a menõbbeknek kockaladájuk volt).Namármost ezt kikunyizta szombat estére! Képzelheted,egy ilyen kocsival lemenni a diszkóba....tuti hogy a lányokat reggel vasvillával szórod ki az ágyadból!!!
Este az egész társaság izgatottan várta a srác szüleit a mezõrõl,kilenc körül haza is értek,bepattan a merdzsóba,irány az Újvárklub...megálltunk a bejárat elõtt,de nem szálltunk ki vagy félóráig,hadd lássa mindenki ki jött a csodával...bent aztán minden sínen lesz!
A sor elkezdi nézni a kocsit....mutogatnak...röhögnek...kiszállunk...felnézünk a tetõcsomagtartóra...tele van trágyavillával,kapával...hát nem lett nõ a dologból!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Hihi  ;D . Persze, mondjuk volt egy sztorid, hogy az Audi kerekébe belehugyozott egy kutya.... Innen nem volt nehéz a tippelés  ;D ;D .
Jah hát a Passat sem rossz. De egy Ferrari kombi, az lenne csak az ász...  8)

IMRE

IMRE

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Majdnem,talált!!!! De csak majdnem,így hát nem jár a nyeremény (HOPE ENDORO4 szett ;D)....
Sajnos az A6 Tdi-met három éve el kellett adnom,lakáscsere miatt.Mostanra jöttem egyenesbe úgy-ahogy,de sajnos A6-ra most sem futotta...úgyhogy Passat Tdi kombi lett belõle.Viszont ha megyünk valahova majd(remélem ;D),tudok vinni utast,bringát! Tamóval is jó lesz jóba lenni,neki is kombija van ;D!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Imi az az XTR még semmi, dehogy még Audi A6os is?!!  ;D
/ Remélem bejön, mert csak blöff. /

IMRE

IMRE

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Ja,gondoltam ;D!Csak a RaceFace-el mindenki húz,mert ráadásul még színben is sikerült olyat szerezni mint a bringa.A Tamóval már ha megyünk valahol és meglátunk egy napsárga bármit(rózsa,Toyota Celica,stb.),már azon röhögünk hogy ezt hogy fogom felszerelni az Octane-ra! ;D ;D ;D
Amugy ott a gép a "Ki milyen bringával..." vége felé ;)!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
A sznobi szót viccnek szántam!! ;D Amúgy meg fogalmam sem vótt hogy Race hmûved vala. télleg az van??
Én sem vagyolok mán fijatal, bár hozzád képest igen. 28 leszek, de az apám még nem lehetnél. ;D

IMRE

IMRE

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sznobizmus? Nem tagadom,van benne az is...
De: ha valami baja van,sokkal könnyebb szervizelni mint az XT-t,pl.mikor egy szegecset kiütsz belõle,azt már az XT nem olyan jól bírja.A rugója is erõsebb...
Meghát miért van az,hogy hátra mindenki a csúcsot akarja,elõre meg sznobizmus ???.Persze a déhára nem kell átdobó és mostanában mindenki csak déházni akar,a freeride alatt meg a kranked style dolgokat értik! Meg ugye én valszeg. idõsebb vagyok a fórumosok nagy részénél(némelyeknél tán 20 évvel is),középsuliban meg az egyetemen én sem ilyen bringákkal nyomtam,de ha Te is ennyi idõs leszel,és az õrület megmarad és anyagilag már megengedheted magadnak,ellen tudsz-e majd állni hogy megvedd bringádra amit szeretnél?

Úgyhogy nem fikázni a RaceFace hajtómûvemet ;D ;D ;D! Hosszas alkudozás és cserebere eredménye az is!

U.i.:Végül XT átdobó lett a bringán,a Nellába adtak egyet 34,9-es alulhúzóst,vadiújat 3900Ft-ért!!!
(kompromisszum= disznóhús ingyen ;D)

Azért nem haragszom ám!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hehe, XTR elsõ váltó? Ezt a sznobizmust.....
Télleg nem tud valaki egy boltot ahol Race Face hajtómûvet árulnak?? ;D ;D