Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5023 hozzászólás a témában

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
A héten leszedtem a Pedal-t, a Mash-t, és a Fast Friday-t is, nyílt torrentekrõl, 1-2 nap alatt nektek is lejön szerintem.
Rapidshare-t próbáltam, de kb ugyanennyi lenne a feltöltésük, 4-500Mb-os avi-k...
Ha kell linkelek torrent file-t, de isohunt-on, piratebay-en egyszerûbb kikeresni. Pedal-t DVD-verzióban is megtaláltam.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
énis-énis-énis :D

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
A pedal címû film engem érdekelne:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

de ha kell valakinek zip-ben szivesen atnyomom.)

nekem a pedal sem tetszett. meg tavasszal adtak a toldiban egyszer.

a fast friday a mash-hez hasonlo, csak tobb trukkozes es "kozossegi szellem" van benne.

Nekem kéne :) Ha megtennéd, hogy felrakod rapidshare-re (http://rapidshare.com) és a linkjével megdobnál mail-ben (kiskubaiKUKACgmailPONTcom) akkor nagyon boldogságos lennék!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nem, nem a-head-es stücni, régi diós.
A Kona agyat én vettem, de Nagybubnál kötött ki. Elég tetemes súlyban volt, de Bubi segített rajta. ;)

bgergo

bgergo

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Félreértettük egymást, én így gondoltam, így még a görbe kormánynak egy kicsit lehet tágítani a nyílást, de szerintem az a bajy, hogy nekem a stücni vagy 30mm széles, azért nem tudom befordítani a hajlított kormányt még ígysem. :(

ez ahead-es stucni standard 25.4-es monti befogoval?

az a kona elsoagy vadallat :)

steel is real

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

hogy tudtad betekerni a csavart forditva?
a stucni jobb esetben 25.4es vagy 26os befogoval bir. en probaltam mar 26os kormanyt 25.4es stucniba tenni.................................nem sikerult

a masik iranyba mukodik (25.4es kormany 26os stucniba), de akkor kell valami tavtarto. a legegyszerubb megoldas, ha sor befejezese utan nem dobod el a dobozt es vagsz belole egy csikot, amit a kormany kore tekersz. asszem m-a-tt is ezt a megoldast hasznalja.

Félreértettük egymást, én így gondoltam, így még a görbe kormánynak egy kicsit lehet tágítani a nyílást, de szerintem az a baj, hogy nekem a stücni van vagy 30mm széles, azért nem tudom befordítani a hajlított kormányt még ígysem. :(

bgergo

bgergo

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

de a fast friday-t is meglesem ha te mondod!

innen szedheted is:
http://thepiratebay....FAST_FRIDAY.avi

steel is real

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Feltöltött kép

kéne.

macaframa jó volt, csak az a baj, hogy a trailer túl jó lett :)

bgergo

bgergo

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Mash-t már kerestem Massan nyomán, de a fast friday-t is meglesem ha te mondod!

a macaframa-bol ismert bicikli-artista keo is szerepel benne, illetve foleg a mash es a macaframa team-eket oltozteto (szponzor, ingyenreklam) cadence clothing egyszemelyes vallalkozo, ruhatervezo: dustin klein. a macaframa-ban is feltunt par masodpercre egy seattle-i varoskep utan.

http://www.cadenceclothing.net/

asszem piratebay-rol szedtem le annak idejen.

steel is real

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Én a Pedal-on nagyon sokat nevettem, emellett elég komoly hangvételû részek is voltak. Sokat megértettem a futár közösség mibenlétérõl, hasonlóban már volt részem szerencsére az egyetemen, de azt ugye muszáj abbahagyni egyszer;)

Mash-t már kerestem Massan nyomán, de a fast friday-t is meglesem ha te mondod!

bgergo

bgergo

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Ki volt Bubin?
Szombaton megnéztem a Macaframa filmet. Hááát...
Ami 1-2perces teaserben lehengerlõ, az egy órás filmben elég fárasztó. Volt pár nagyonnagy mozzanat, de többet vártam. Ekkora jelenet talán nem is volt benne.
A bicajok, a helyszínek a fényképezés és a zene hibátlan, de semmi extra plusz.

Ellenben a Pedal a New York-i futárokról bazira tetszett! Ajánlom mindenkinek! Már töltöm is;)

koszi. hat nem lehet minden egyforma stilusu, valaminek ki kell lognia :) de a king egyebkent adott volt mar az elozo bicorol, emiatt nem akartam atfesteni a vazat

en is szombaton neztem a macaframa-t es pontosan ugyanezt gondoltam. a mash sf emiatt jobb 100szor...porgosebb, lenduletesebb....nincsenek benne vontatott reszek. es szimpatikusabb is, mivel ott neha dumalnak is...az egesz valahogy vidamabb, mint a macaframa. es nem utolsosorban a mash-ben fasza zenek vannak. (piratebay-en letoltheto a teljes soundtrack. de ha kell valakinek zip-ben szivesen atnyomom.)

nekem a pedal sem tetszett. meg tavasszal adtak a toldiban egyszer.

a fast friday a mash-hez hasonlo, csak tobb trukkozes es "kozossegi szellem" van benne.

steel is real

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Ez a váz tényleg csudaszép! Kíváncsi vagyok milyen egy pályavázzal menni...
Mondjuk a King kormánycsapi hivalkodó színe nekem ront az összképen, a váz patinájához nem passzol látványban.
Sok kilométert vele!

Ki volt Bubin?
Szombaton megnéztem a Macaframa filmet. Hááát...
Ami 1-2perces teaserben lehengerlõ, az egy órás filmben elég fárasztó. Volt pár nagyonnagy mozzanat, de többet vártam. Ekkora jelenet talán nem is volt benne.
A bicajok, a helyszínek a fényképezés és a zene hibátlan, de semmi extra plusz.

Ellenben a Pedal a New York-i futárokról bazira tetszett! Ajánlom mindenkinek! Már töltöm is;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

a masik iranyba mukodik (25.4es kormany 26os stucniba), de akkor kell valami tavtarto. a legegyszerubb megoldas, ha sor befejezese utan nem dobod el a dobozt es vagsz belole egy csikot, amit a kormany kore tekersz. asszem m-a-tt is ezt a megoldast hasznalja.

igen, csak nem sör hanem burnös doboz mer' az fekete :D

bgergo

bgergo

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

nagyon szép bicaj
egy buta kérdés, csak nekem tûnik úgy mintha hátra lenne hajolva a villa?

koszi

:) csak neked
a kep csaloka. ez egy eleg szuk palyavilla, kb 2mm van a gumi es az alsocso kozott (700x23as gumikat hasznalok), a villa a fejcsovel tokeletesen egyvonalban indul, a villa hajlasa is meglehetosen kicsi (fork rake). szoval bazi szuk.

http://davesbikeblog...tle-bit-of.html

felmerul a jogos kerdes, hogy vajon a klipsz igy beleer-e az elso kerek utjaba fordulaskor.....igen, beleer :) ezt a geometriat palyara talaltak ki, ahol gyakorlatilag "laboratoriumi korulmenyek" kozott teker az ember, egy iranyban. a problema viszont a gyakorlatban minimalisan erzodik. az ember normal sebessegnel nem fordul eles szogben, inkabb dont. kis sebessegnel tudod csak ugy elforditani a kormanyt, hogy ez szamitson, de ez pedig tenyleg csak megszokas kerdese. nekem alapvetoen a palya geometriak tetszenek, a szuk vazak, es nagyon bejon ez a kezelhetoseg. semminek sem erzem a hianyat.

ha tehetnem azt mondanam, hogy mindenki palyavazat probaljon, mert egesz mas erzes......ahogy brad pitt mondta a burn after reading c. filmben: "that's the shit, man!" :)

de mint sokminden mas, ez is izles dolga.

steel is real

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nagyon szép bicaj
egy buta kérdés, csak nekem tûnik úgy mintha hátra lenne hajolva a villa?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bgergo

bgergo

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Én beletekertem a csavart fordítva, szétfeszítettem, de mégsem megy bele, pedig nem is Camping kormányt akrok beletenni, de akkor próbálkozok még vele.

hogy tudtad betekerni a csavart forditva?
a stucni jobb esetben 25.4es vagy 26os befogoval bir. en probaltam mar 26os kormanyt 25.4es stucniba tenni.................................nem sikerult

steel is real

bgergo

bgergo

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Gergõ, még 1 kérdés:
milyen méretû a váz? (nyeregvázcsõ/felsõcsõ) Csak mert nekem rövidnek tûnik a stucni - így szemre ;)

nycs: 57 cm
fcs: 57cm

50mm-es 3ttt stucni, nekem ennel hosszabb nem kell, mert nem szeretek "fekudni" a bicon :) mar a 80as sem tetszett
en 182cm vagyok

mult heten csereltem fogast, 46/16 utan 46/17, ez most bejon nekem, a tengelytav 96 cm

steel is real

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én beletekertem a csavart fordítva, szétfeszítettem, de mégsem megy bele, pedig nem is Camping kormányt akrok beletenni, de akkor próbálkozok még vele.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Az én stucnimban van egy kb 4es menet benne egy fej nélküli imbusz csavarral, én azzal feszítettem szét a stucnit, amikor befûztem az anatomic-kormányt.

Gergõ, még 1 kérdés:
milyen méretû a váz? (nyeregvázcsõ/felsõcsõ) Csak mert nekem rövidnek tûnik a stucni - így szemre ;)