Jelentkezz be Regisztrálj
Örökhajtós bicó építése, de hogyan?
Írta 2009. október 04. - 18:52
Írta 2009. október 03. - 22:27
Matt: nem láttad még bubi cipõjét.....
ki az a bubi és mi van a cipõjével?
nem értem mit akarsz mondani
Írta 2009. október 03. - 21:50
Írta 2009. október 03. - 20:06
http://prollyisnotpr...7/hold_fast.php
http://prollyisnotpr...reet_straps.php
Ezek szerintem jobban mûködhetnek és a második szerintem otthon simán elkészíthetõ olcsón, csak nem tudom h a tépõzár mennyire bírhatja.
Írta 2009. október 03. - 19:26
Halihó
Tudom,hogy Eretnekség egyesek szerint,de miért nem használtok SPD-t?
Azért abból könnyebben kiszállsz ha baj van,és fogni meg az is fog rendesen.
mVik:mire kell a felsõcsõre a "védelem"?
A póvergrips annak való,aki nem tud spd pedált építeni házilag:angevil:
.....ezt lehet,csak spanifer meg forró szeg kell hozzá.(a klipsz szíj kb 490ft párban....)
A felsõcsövet kényelmesebb csomagolni mint magadat....valamint ez is tréíti a bicajt.
Nem eretnekség,fõleg attól,aki fék nélkül nyomja!
Matt: nem láttad még bubi cipõjét.....
Maggi: ezt akármikor megcsinálom!(mármint a csajt. ha hagyja.)
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2009. október 02. - 21:51
Írta 2009. október 02. - 20:11
Hát sosem tudom meg igazi értelmét?!
Írta 2009. október 02. - 19:30
design, hipster, felsõcsõ védelem, kopott részek takarása, ülõpárna, ütközés tompító, ja meg tetszik is!
Írta 2009. október 02. - 11:50
viszont közlekedni, suliba-buliba járni nomeg ha becsúszik egy-két trükk, akkor csak a klipsz jöhet szóba.
én ezért tértem át. szeretek saját cipõben gyalogolni, kényelmesebb táncihelyen egy vans mint egy sidi vagy time, lookról ne is beszéljünk meg egykerekezésbõl kisebbet lehet esni mint pdvel
Írta 2009. október 02. - 11:00
Tudom,hogy Eretnekség egyesek szerint,de miért nem használtok SPD-t?
Azért abból könnyebben kiszállsz ha baj van,és fogni meg az is fog rendesen.
Írta 2009. október 02. - 00:14
a házi power grips-t én is csak ajánlani tudom, nekem bejött. klipszet nem használtam sose, úgyhogy nincs összehasonlítási alapom, de ebben tetszik, hogy egyszerû, primitív, ls jól használható.
én belebújni meg úgy szoktam, ha sietek, hogy megpörgetem a pedált, és a következõ fordulatnál odateszem a lábam, és nagy eséllyel beleakad elsõre. meg tényleg filléres, egy próbát mindenképp megér.
Írta 2009. október 01. - 20:21
Nekem teljesen bejött ez a házi barkács powergrips!
Legalább egy hónapja használom, és teljesen hozzászoktam. Pont olyan nehéz belelépni mint a klipszbe, vagyis ügyesen átfordítani nekem nehéz volt, néha most sem jön össze ha sietni kell. Legalább ez ha leér nem kerreg az aszfalton. Húzni szerintem jobban lehet vele mint a klipsszel, skid is megy, csak tényleg jól be kell lõni a hosszát, meg próbáld másolni az eredeti formáját. Hosszabb tekerés alatt (30-40perc) azért el tudja szorítani a lábfejed, de kis távokon nagyon jó. Filléres cucc, egy próbát megér.
Írta 2009. október 01. - 20:09
Így is nem tudom hány ember elõtt térdeltem le kezeimet össze fonva könnyes szemekkel,hogy ugyan árulják már el,hol tudok homokfújatni.Ennyit sikerült megtudnom.Tumodásom szerint itt máshol nem szintereznek,és azt sem tudom,hogy fújnak e homokkal még valahol.
Szétoffolom a topikot,elnézést.
Írta 2009. október 01. - 19:33
Írta 2009. október 01. - 16:25
OFF!Én meg utánajártam,hogy a jövöbeli fixim ,váza hogyan kaphatna új külsõt.
A homokfúvós csóka azt mondta hogy az ár változó,attól függ milyen festés van rajta,hogy szinterezett e,vagy esetleg gyári.Olyan hagyta el a száját,hogy:4-5 ezer forint
(ez drága érte??)
A szinterezésre szintén ezt mondták,tudtak nekem mutatni szép csillogós,metálos színt is,de még hezitálok az autófényezõ és a szinteres között.
egyszóval a homokkal való csapatás és festés megvan 8-10 E forintból.Azért én azt reméltem,hogy olcsóbban megúszom,olyan 6 és 8 ezerbõl:o
Nyíregyházán a Haladás utcán max 2000ft a homofújás,
és 3500-4000ft a festés a Miko fém-nél.
Múlt héten volt egy ismerõs érdeklõdni õ mondta az árakat!
Írta 2009. október 01. - 16:11
A homokfúvós csóka azt mondta hogy az ár változó,attól függ milyen festés van rajta,hogy szinterezett e,vagy esetleg gyári.Olyan hagyta el a száját,hogy:4-5 ezer forint
(ez drága érte??)
A szinterezésre szintén ezt mondták,tudtak nekem mutatni szép csillogós,metálos színt is,de még hezitálok az autófényezõ és a szinteres között.
egyszóval a homokkal való csapatás és festés megvan 8-10 E forintból.Azért én azt reméltem,hogy olcsóbban megúszom,olyan 6 és 8 ezerbõl:o
Írta 2009. október 01. - 14:43
mVik, nem tûnik túl bonyolultnak ez a powergrips készítés, lehet fabrikálok egyett. jó tapasztalataid vannak vele?
Mult héten összefutottam egy fixis sráccal, akinek eredeti powergrips-e volt a bringán, kérdeztem mennyire jön be neki.
...hát röviden irigyli az én hagyományos, egyszerû klipszemet:)
Írta 2009. október 01. - 13:30
ON
mVik, nem tûnik túl bonyolultnak ez a powergrips készítés, lehet fabrikálok egyett. jó tapasztalataid vannak vele?
Írta 2009. október 01. - 13:10
Megnyugtató,hogy másnak sem telik nagy monitorra...