125 is létezõ méret
Akkor 120 lehet a megoldás!Gondolom!Nincsen valakinek egy apollója hogy megmérné?(még érintetlen)
125 is létezõ méret
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Most vettem én is ilyen felniket, és szerintem a 25-ös simán jó lesz rá, a 28-asra meg mérget vennék, hogy jó, ha sikerül rápróbálnom, megírom, mire jutottam...Köszönöm a linket a táblázathoz is. Jó kis oldal.
Megmértem, 19mm a belsõ átmérõ, úgyhogy megpróbálom a 28-ast.
Mikor még szinte csak ilyen felnik voltak (ezekkel nyomtuk outin), fel sem merült, hogy a 23-mas az alsó mérethatár. Simán jó volt rájuk a 18-19 is, ezért nekem kicsit sántít az a Georg Boeger...Én 17,5-es felnin használtam 23-as gumit (egy mérettel kisebb az ajánlotthoz képest), az még jól mûködött. A 28-as neccesen jó lehet, 32-es már inkább. Vagy esetleg 30-as de az ritka, mint a fehér holló. De majd megmondják a tutit a tapasztaltabbak.
Hát ez az. Egy dolog, amit ráír a gyártó és a másik, ami a valóság...nekem van itthon két fajta 37-es conti gumi, és az egyik 30 a másik talán 31 mm széles
You can never have "enough" bikes.
Én 17,5-es felnin használtam 23-as gumit (egy mérettel kisebb az ajánlotthoz képest), az még jól mûködött. A 28-as neccesen jó lehet, 32-es már inkább. Vagy esetleg 30-as de az ritka, mint a fehér holló. De majd megmondják a tutit a tapasztaltabbak.
Ha összeállt mindenképp tolj egy képet, az agy felcsigázott!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Miket kell lecserélni a régi bringámról?
Nekem ami most van az a második apollóm!Az elsõnél nem volt semmi nagy dolog,1000ft-ért renak pálya agy(még mindig megy)az eredeti acél felnibe fûzve(még az is megy),favorit bõrnyereg volt az extra és maradt egy ékes hajtómû!Tehát igénytõl függ meg a kp-tól a végösszeg!Mostani apollóban egy B+toronto agy van(tökéletesen mûködik) ,amit remélem sikerül egy novatecre(jobban tetszik) cserélni,105-ös hajtómû,régi araya felnik,régi raleigh elsõ magasperemes agy,brooks b5n nyereg,egyszerü rubena gumik!Sziasztok,
Szeretném átalakítani jó öreg csepel apollomat fixivé, viszont a tudásom nagyon kevés hozzá és anyagilag sem vagyok nagyon eleresztve (tehát az építtetést nem tudom megoldani). Gondoltam nem szégyen a hozzáértõktõl segítséget, tippeket kérni ezért feltennék pár kérdést. Miket kell lecserélni a régi bringámról? Gondolom a kerekeket biztosan, de mivel (mint írtam is) nem vagyok profi és a küllõ fûzése nem biztos hogy menne (bár ha errõl tudtok adni jó leírást akkor lehet hogy magam is megpróbálkoznék vele) érdekelne hogy komplett kerékszettet pályaaggyal is lehet-e venni és milyen méretet érdemes beletenni az apollóba? Mik a legfontosabb lépések az átalakítás során?
Egyenlõre ennyi lenne, de még biztosan lesznek kérdéseim.
Elõre is köszi
Ahho' elõször meg kõ csinyáni...
Amúgy teljesen új gép, nem update, majdnem összeállt már a próbakörre.
622x25ös gumikra várok...
Az ángya térgyekalácsát! Kúl cucc, de éppenséggel tehetsz fel több cuccot egyszerre
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->