Jelentkezz be Regisztrálj
Örökhajtós bicó építése, de hogyan?
Írta 2009. szeptember 10. - 16:21
Rapidshare-t próbáltam, de kb ugyanennyi lenne a feltöltésük, 4-500Mb-os avi-k...
Ha kell linkelek torrent file-t, de isohunt-on, piratebay-en egyszerûbb kikeresni. Pedal-t DVD-verzióban is megtaláltam.
Írta 2009. szeptember 10. - 15:58
Írta 2009. szeptember 10. - 15:53
Írta 2009. szeptember 10. - 13:39
de ha kell valakinek zip-ben szivesen atnyomom.)
nekem a pedal sem tetszett. meg tavasszal adtak a toldiban egyszer.
a fast friday a mash-hez hasonlo, csak tobb trukkozes es "kozossegi szellem" van benne.
Nekem kéne Ha megtennéd, hogy felrakod rapidshare-re (http://rapidshare.com) és a linkjével megdobnál mail-ben (kiskubaiKUKACgmailPONTcom) akkor nagyon boldogságos lennék!
Írta 2009. szeptember 09. - 21:28
A Kona agyat én vettem, de Nagybubnál kötött ki. Elég tetemes súlyban volt, de Bubi segített rajta.
Írta 2009. szeptember 09. - 11:55
Félreértettük egymást, én így gondoltam, így még a görbe kormánynak egy kicsit lehet tágítani a nyílást, de szerintem az a bajy, hogy nekem a stücni vagy 30mm széles, azért nem tudom befordítani a hajlított kormányt még ígysem.
ez ahead-es stucni standard 25.4-es monti befogoval?
az a kona elsoagy vadallat
steel is real
Írta 2009. szeptember 09. - 11:46
hogy tudtad betekerni a csavart forditva?
a stucni jobb esetben 25.4es vagy 26os befogoval bir. en probaltam mar 26os kormanyt 25.4es stucniba tenni.................................nem sikerult
a masik iranyba mukodik (25.4es kormany 26os stucniba), de akkor kell valami tavtarto. a legegyszerubb megoldas, ha sor befejezese utan nem dobod el a dobozt es vagsz belole egy csikot, amit a kormany kore tekersz. asszem m-a-tt is ezt a megoldast hasznalja.
Félreértettük egymást, én így gondoltam, így még a görbe kormánynak egy kicsit lehet tágítani a nyílást, de szerintem az a baj, hogy nekem a stücni van vagy 30mm széles, azért nem tudom befordítani a hajlított kormányt még ígysem.
Írta 2009. szeptember 08. - 18:42
de a fast friday-t is meglesem ha te mondod!
innen szedheted is:
http://thepiratebay....FAST_FRIDAY.avi
steel is real
Írta 2009. szeptember 08. - 16:46
Írta 2009. szeptember 08. - 16:13
Mash-t már kerestem Massan nyomán, de a fast friday-t is meglesem ha te mondod!
a macaframa-bol ismert bicikli-artista keo is szerepel benne, illetve foleg a mash es a macaframa team-eket oltozteto (szponzor, ingyenreklam) cadence clothing egyszemelyes vallalkozo, ruhatervezo: dustin klein. a macaframa-ban is feltunt par masodpercre egy seattle-i varoskep utan.
http://www.cadenceclothing.net/
asszem piratebay-rol szedtem le annak idejen.
steel is real
Írta 2009. szeptember 08. - 13:09
Mash-t már kerestem Massan nyomán, de a fast friday-t is meglesem ha te mondod!
Írta 2009. szeptember 08. - 13:02
Ki volt Bubin?
Szombaton megnéztem a Macaframa filmet. Hááát...
Ami 1-2perces teaserben lehengerlõ, az egy órás filmben elég fárasztó. Volt pár nagyonnagy mozzanat, de többet vártam. Ekkora jelenet talán nem is volt benne.
A bicajok, a helyszínek a fényképezés és a zene hibátlan, de semmi extra plusz.
Ellenben a Pedal a New York-i futárokról bazira tetszett! Ajánlom mindenkinek! Már töltöm is;)
koszi. hat nem lehet minden egyforma stilusu, valaminek ki kell lognia de a king egyebkent adott volt mar az elozo bicorol, emiatt nem akartam atfesteni a vazat
en is szombaton neztem a macaframa-t es pontosan ugyanezt gondoltam. a mash sf emiatt jobb 100szor...porgosebb, lenduletesebb....nincsenek benne vontatott reszek. es szimpatikusabb is, mivel ott neha dumalnak is...az egesz valahogy vidamabb, mint a macaframa. es nem utolsosorban a mash-ben fasza zenek vannak. (piratebay-en letoltheto a teljes soundtrack. de ha kell valakinek zip-ben szivesen atnyomom.)
nekem a pedal sem tetszett. meg tavasszal adtak a toldiban egyszer.
a fast friday a mash-hez hasonlo, csak tobb trukkozes es "kozossegi szellem" van benne.
steel is real
Írta 2009. szeptember 08. - 12:46
Ez a váz tényleg csudaszép! Kíváncsi vagyok milyen egy pályavázzal menni...
Mondjuk a King kormánycsapi hivalkodó színe nekem ront az összképen, a váz patinájához nem passzol látványban.
Sok kilométert vele!
Ki volt Bubin?
Szombaton megnéztem a Macaframa filmet. Hááát...
Ami 1-2perces teaserben lehengerlõ, az egy órás filmben elég fárasztó. Volt pár nagyonnagy mozzanat, de többet vártam. Ekkora jelenet talán nem is volt benne.
A bicajok, a helyszínek a fényképezés és a zene hibátlan, de semmi extra plusz.
Ellenben a Pedal a New York-i futárokról bazira tetszett! Ajánlom mindenkinek! Már töltöm is;)
Írta 2009. szeptember 08. - 01:37
a masik iranyba mukodik (25.4es kormany 26os stucniba), de akkor kell valami tavtarto. a legegyszerubb megoldas, ha sor befejezese utan nem dobod el a dobozt es vagsz belole egy csikot, amit a kormany kore tekersz. asszem m-a-tt is ezt a megoldast hasznalja.
igen, csak nem sör hanem burnös doboz mer' az fekete
Írta 2009. szeptember 08. - 00:13
nagyon szép bicaj
egy buta kérdés, csak nekem tûnik úgy mintha hátra lenne hajolva a villa?
koszi
csak neked
a kep csaloka. ez egy eleg szuk palyavilla, kb 2mm van a gumi es az alsocso kozott (700x23as gumikat hasznalok), a villa a fejcsovel tokeletesen egyvonalban indul, a villa hajlasa is meglehetosen kicsi (fork rake). szoval bazi szuk.
http://davesbikeblog...tle-bit-of.html
felmerul a jogos kerdes, hogy vajon a klipsz igy beleer-e az elso kerek utjaba fordulaskor.....igen, beleer ezt a geometriat palyara talaltak ki, ahol gyakorlatilag "laboratoriumi korulmenyek" kozott teker az ember, egy iranyban. a problema viszont a gyakorlatban minimalisan erzodik. az ember normal sebessegnel nem fordul eles szogben, inkabb dont. kis sebessegnel tudod csak ugy elforditani a kormanyt, hogy ez szamitson, de ez pedig tenyleg csak megszokas kerdese. nekem alapvetoen a palya geometriak tetszenek, a szuk vazak, es nagyon bejon ez a kezelhetoseg. semminek sem erzem a hianyat.
ha tehetnem azt mondanam, hogy mindenki palyavazat probaljon, mert egesz mas erzes......ahogy brad pitt mondta a burn after reading c. filmben: "that's the shit, man!"
de mint sokminden mas, ez is izles dolga.
steel is real
Írta 2009. szeptember 07. - 23:30
egy buta kérdés, csak nekem tûnik úgy mintha hátra lenne hajolva a villa?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. szeptember 07. - 23:00
Én beletekertem a csavart fordítva, szétfeszítettem, de mégsem megy bele, pedig nem is Camping kormányt akrok beletenni, de akkor próbálkozok még vele.
hogy tudtad betekerni a csavart forditva?
a stucni jobb esetben 25.4es vagy 26os befogoval bir. en probaltam mar 26os kormanyt 25.4es stucniba tenni.................................nem sikerult
steel is real
Írta 2009. szeptember 07. - 22:46
Gergõ, még 1 kérdés:
milyen méretû a váz? (nyeregvázcsõ/felsõcsõ) Csak mert nekem rövidnek tûnik a stucni - így szemre
nycs: 57 cm
fcs: 57cm
50mm-es 3ttt stucni, nekem ennel hosszabb nem kell, mert nem szeretek "fekudni" a bicon mar a 80as sem tetszett
en 182cm vagyok
mult heten csereltem fogast, 46/16 utan 46/17, ez most bejon nekem, a tengelytav 96 cm
steel is real
Írta 2009. szeptember 07. - 22:23
Írta 2009. szeptember 07. - 22:19
Gergõ, még 1 kérdés:
milyen méretû a váz? (nyeregvázcsõ/felsõcsõ) Csak mert nekem rövidnek tûnik a stucni - így szemre