Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
5023 replies to this topic

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

... agyváltó????? WTF?

Ezekszerint már elkezdték gyártani a 3 sebis fix agyváltós bringákat. A Sturmey-Archer dobta õket nemrég piacra.

bgergo

bgergo

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

pni a pedált(keró "fejjel"lefele)és mellényúltam

szereles kozben, mi..........eh. remelem nyomtalanul begyogyul!

eletem elso fixiszerelesenel (lanc felhelyezes) az en ujjamat is elkapta, de szerencsere egy fogig ment csak...soha tobbet olyan elmenyt!

a fekete bicobol lett a feher? szepen kipofoztad! hol keszult a papucs?

steel is real

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 posts

Feltöltött kép

... agyváltó????? WTF?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

ezt hogy???

Halihó

El akartam kapni a pedált(keró "fejjel"lefele)és mellényúltam.

Porfestésnél itt vannak metál szinek(Debrecen,de szerintem máshol is találsz)a Bogár felnije lett így fújva+lakkréteg,amit szitén a hõkamrában 240 fokon égettek rá(ez bizti annyi mert az egyik nap elromlott a befúvó,és "csak"190 fokra nyomta fel a kamrát,azon meg nem csinálták..)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Hali! Fölöslegessé vált egy B+ Torontó Flip-Flop agyam. Új fûzve nem volt, ha kell valakinek priviben a részletek.

bgergo

bgergo

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

Én ki is próbáltam,ti ne tegyétek,elég fájdalmas,mikor az ujjod a lánc/tányér között jár ;)

ezt hogy???

steel is real

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Nem, a szinter meg a porfestés ugyanaz, vagy legalábbis a szinter (is) a poros-elektromos cucc.

Fura, a fémipari szakkönyvek így tudják....

Autófesték:hõkamra itt is játszik,és igen,ha jó méregdrága,ha szar elég eltávolítani.Szerintem elég tartós, városi No fear vinyiles parasztok autóján megfigyelhetõ, hogy a szétütött kasznikon sem pereg.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Eléggé jól lehet látni az utolsó képeken,nah holnap vagy holnapután beköszönök a céghez,aztán kiderül mi lesz a közeljövõben.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Vannak kimondottan fényes porlakkok, ez kb olyan fényes mint egy átlag autó fényezése (nekem is ilyen a Konám, a fotó nem igazán adja vissza).
Elvileg létezik metál porlakk, külföldi oldalakon láttam már, de ezek kétségkívül szebbek fújva.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts

Szvsz a porlakknál tartósabbat sztem nem tudsz találni, valamint jó eséllyel többe is kerül.
Válassz ki egy RAL színt, ha megvalósítható porlakkal, én személy szerint azt javaslom.

Barátomnak az autófényezõ a 4 felnit valami 12 ezerét fújta.Ha csak a felületet veszem alapul akkor elvileg ugyanannál a faszinál nem kéne vagy nem kéne sokkal többe kerülnie a festésnek mintha elvinném szintereztetésre.
A RAL színskálával csak annyi a bajom,hogy matt,nekem nagyon megtetszett egy szín,a grafit színû metálos,visszafogottan csillogós szürke.Csak ezért érdekel az autófényezõs festék tartóssága.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

Nem ez az?

De...
Engem is majdnem meglincseltek legutóbb mikor beraktam, most azért mertem csak utalni rá ;)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Szvsz a porlakknál tartósabbat sztem nem tudsz találni, valamint jó eséllyel többe is kerül.
Válassz ki egy RAL színt, ha megvalósítható porlakkal, én személy szerint azt javaslom.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

Nem.
Szinter=speciális festék,amelyet CSEPPFOLYÓS állapotban felszórnak,majd irány a hõkamra,itt ráég.A festék amúgy csak ilyen nagyobb hõn köt meg.Ez kb 100 c(festékfüggõ)

Porfestés=por alakban szórják fel a negatív elektrosztatikus töltésû fémcuccra,a bevonat matt és porózus,simán leperegne az elektromos töltés nélkül.A végsõ fényes felület a hõkamrában alakul ki.

Kád?Az esetleg merítéses festés,kerón nem nyerõ!Az autófényezõs festést nem lehet szinterezni pluszban!Matt lesz!

Nem, a szinter meg a porfestés ugyanaz, vagy legalábbis a szinter (is) a poros-elektromos cucc.

Az autófényezés elég tartós, az autókról se pereg le... Viszont kegyetlen drága.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
bloke vaz, legközelebb inkább csak a linket rakd be. brrr :S

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
És mennyire lenne esetleg tartós az autófényezõs téma??
Mert hát ugye azért ott szebb és változatosabb színeket tudnak keverni...

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Szóval szinter=porfestés?

Nem.
Szinter=speciális festék,amelyet CSEPPFOLYÓS állapotban felszórnak,majd irány a hõkamra,itt ráég.A festék amúgy csak ilyen nagyobb hõn köt meg.Ez kb 100 c(festékfüggõ)

Porfestés=por alakban szórják fel a negatív elektrosztatikus töltésû fémcuccra,a bevonat matt és porózus,simán leperegne az elektromos töltés nélkül.A végsõ fényes felület a hõkamrában alakul ki.

Kád?Az esetleg merítéses festés,kerón nem nyerõ!Az autófényezõs festést nem lehet szinterezni pluszban!Matt lesz!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
Helyes, így már 50%-os a túlélési esélyed :-D

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Halihó

Kaptam is egy kis öltést,és megszabadítottak egy körmömtõl...

váá Soma, nem is láttam tegnap, hogy ennyire bevágott, bár gondoltam nem kicsi. :scared:

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Ezzel húzzál el orvoshoz.

Halihó

Kaptam is egy kis öltést,és megszabadítottak egy körmömtõl...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi