Jelentkezz be Regisztrálj
Örökhajtós bicó építése, de hogyan?
Posted 2009. October 01. - 09:08
Az egy dolog hogy szépek, nekem is tetszenek a magas felnik, de magyar utakra...
Ha álomkerék, akkor OpenPro felnik 7600-as Dura Ace agyakkal
Ja, találtam színes porvédõket ebbe a DA agyhoz.
Érdekes képek itt: http://klogr.blogspot.com/
Posted 2009. October 01. - 07:32
Posted 2009. September 30. - 20:17
Basszus, jól néz ki, NEEKEM TECCIK !
Azt hiszem ez a végleges formája.
Kapott egy bandázst, két forgáspontos elsõ féket, a fékkar is a helyére került, illetve egy home-made powergrips-et.
Érdemi változtatást nem tervezek már, esetleg egy másik elsõ kerék egyedi fûzéssel;)
Szóljatok hozzá, hogy tetszik?
GRT!
You can never have "enough" bikes.
Posted 2009. September 30. - 20:15
Gyönyörû az a felni, valóban velocity, nem?Najó persze...irrigy vagyok na!
Ha lenne keret én egy B-43 felniszettet szeretnék, White Industries Track agyszettel (nem menetes)!
Na az alatt megrogyna a budapesti flaszter!
Amúgy nekem meg hátra egy sima Deep-V kéne, elõre meg aerospoke, HED, vagy spinergy. tipikus divatfixi
szerk: hátul Campa sheriff, vagy Dura Ace aggyal
Posted 2009. September 30. - 19:17
úgy ötven éve
Kb. '53-ig gyártották az ASC-t, és tavalytól tervezik az SX3 piacra dobását.
Posted 2009. September 30. - 19:10
Ezekszerint már elkezdték gyártani a 3 sebis fix agyváltós bringákat. A Sturmey-Archer dobta õket nemrég piacra.
úgy ötven éve
Posted 2009. September 30. - 19:08
Májerkedésre Szive joga eldönteni hogy mire nem sajnálja a pénzét...Én sem használom ki a Dura ace szettet, mégis az van.
Inkább eldrogoznám az árát?
Najó persze...irrigy vagyok na!
Ha lenne keret én egy B-43 felniszettet szeretnék, White Industries Track agyszettel (nem menetes)!
Na az alatt megrogyna a budapesti flaszter!
Köszi Matt!
A power grips-et ez alapján csináltam, alkalmas pedál kell. Ami a Simplonhoz volt, pont megfelelt, a klipsz miatt van rajta kis fordító pöcök.
Anyaga 3cm széles heveder, duplán hajtva, összevarrva. Rövidáru boltban 1m 200Ft, asszem annyi pont elég volt nekem.
Kell még négy csavar, nekem M6, hozzá való, illetve a lehetõ legszélesebb alátéttel, mert könnyen kiszakad a heveder (kb. 80Ft)
Méretet belõttem, forró szöggel lyukasztottam, és jól leégettem minden foszló szélet.
Aztán úgy kell a pánt végeit rögzíteni, hogy a lábad minék könnyebben bele tudjon bújni.
Bocsi csinált állíthatót, de én a tartósságában kételkedem, fõleg skidnél;)
Posted 2009. September 30. - 18:40
Mavic pálya-kerékszett? Aerospoke?
Itt valaki nagyon nem sajnálja a pénzt a gépére! Ne értsd félre, nem beszólok, de nekem az egész bicaj nem volt annyiba, mint az ellipse szett. Kicsit meglepõdtem, hogy mégis minek? Ha versenyzésre, akkor érthetõ.
Májerkedésre Szive joga eldönteni hogy mire nem sajnálja a pénzét...Én sem használom ki a Dura ace szettet, mégis az van.
Inkább eldrogoznám az árát?
Posted 2009. September 30. - 18:40
powergripsrõl mesélhetnél
hogyan? mibõl?
pár közelebbi fotót is szívesen látnék róla
edit: képet berakhatnád amugy kisebben is? .p itt mindenkien 30colos monitorja van?!
Posted 2009. September 30. - 18:36
Azt hiszem ez a végleges formája.
Kapott egy bandázst, két forgáspontos elsõ féket, a fékkar is a helyére került, illetve egy home-made powergrips-et.
Érdemi változtatást nem tervezek már, esetleg egy másik elsõ kerék egyedi fûzéssel;)
Szóljatok hozzá, hogy tetszik?
Mavic pálya-kerékszett? Aerospoke?
Itt valaki nagyon nem sajnálja a pénzt a gépére! Ne értsd félre, nem beszólok, de nekem az egész bicaj nem volt annyiba, mint az ellipse szett. Kicsit meglepõdtem, hogy mégis minek? Ha versenyzésre, akkor érthetõ.
Posted 2009. September 30. - 17:59
Szerintem pont ugyanaz az enyémnek a súlya 1980g. A tiéden nincs szabadonfutó, cserébe gondolom valamivel nehezebb a tengely. Szerintem stimm...Ahogy MaTT is kérdezte, az aerospoke-al mi lesz?szerintem azért a felni is más, nem?
:love1: elsõ látásra, és csak 1950gr
Szerk.: A hátsóagy az más, az enyém kicsit másmilyen a küllõ"perem"nél. Az elsõagytest, küllõk, felni kopp ugyanaz.
Posted 2009. September 30. - 17:28
Köszi az infót!Egyenlõre a gyári felni lesz befûzve,amíg össze nem jön a kp egy jobb hajtómûre meg kerékre.De legalább nem megyek be tudatlanul a bringaboltba felniért.:beer:Én átlag140 vagyok néha több:( néha kevesebb:) de a lényeg ha 36 lukas jó akkor altrix varior az olcso kategoriábol vagy altrix spider ebböl van 32-es is és ez outi asszem 19mili széles vagy vuelta ami szintén nem drága ezeket már nyuztam és mind birják a strapát
Posted 2009. September 30. - 16:05
Üdv!
Most készül a fixim,ami egy Schwinn csepel Apollo-ból lesz
átalakítva.Tudtok-e ajánlani olyan felnit ami elbír egy 110kg-os
harcost és nem horror árkategória.Max 5000ft/pár .Van ilyen,vagy
ne is álmodjak ilyenrõl.A gumi választás az már a következõ hónapra marad,de ha van ötlet az is jöhet hogy milyet érdemes venni.
Köszi!
Én átlag140 vagyok néha több:( néha kevesebb:) de a lényeg ha 36 lukas jó akkor altrix varior az olcso kategoriábol vagy altrix spider ebböl van 32-es is és ez outi asszem 19mili széles vagy vuelta ami szintén nem drága ezeket már nyuztam és mind birják a strapát
Posted 2009. September 30. - 15:23
Igaz, de szerintem plusz egy bovden, és egy váltókar könnyen vállalható áldozat azért, hogy túrázni is lehessen a fixivel, mert ez ettõl még örökhajtós.
Városban persze elég az egy sebesség, de ez más.
... szerintem túrázni is lehet egysebbel... Most nyáron pl a Balatont sikerült így körbenyomni... (Tihany azért érdekes volt ... megpakolva csomaggal lejtõnek felfelé ... :D:D)
Posted 2009. September 30. - 15:18
Most készül a fixim,ami egy Schwinn csepel Apollo-ból lesz
átalakítva.Tudtok-e ajánlani olyan felnit ami elbír egy 110kg-os
harcost és nem horror árkategória.Max 5000ft/pár .Van ilyen,vagy
ne is álmodjak ilyenrõl.A gumi választás az már a következõ hónapra marad,de ha van ötlet az is jöhet hogy milyet érdemes venni.
Köszi!
Posted 2009. September 30. - 11:28
szerintem azért a felni is más, nem?
ezek jol viselik majd a magyar utakat?
steel is real
Posted 2009. September 30. - 09:00
Posted 2009. September 30. - 01:47
de akkor mi lesz a másikkal amit rendeltél?
amugy nem mindenkinek van ám ezernagy monitorja. állandoan széthuzod a képet nálam .p
Posted 2009. September 30. - 00:48
:love1: elsõ látásra, és csak 1950gr
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. September 30. - 00:32
Gondolom,te jobban vágod az ilyesmit.....te csinálod tizenöt éve.
Ha ennyire a szakmában vagy, akkor Kovács László fémrestaurátor (Kecskemét) neve biztos mond valamit. Õ a nagypapám, vele dolgozok együtt nyaranként. Semmi különös, Sissy kastély gödöllõn, Szent István bazilika pesten, Parlament, Sándor palota, meg ilyen csöpp melók Ugyan nem 15 éve csinálom, de ebben nõttem fel. Mutass már ugyan azért valamit ahol azt írják szinter=folyékony halm. állapotú festék...
szerk.: részemrõl téma lezárva, ezért nem megyek át a másik topicba....
SALA: ez szerintem full ugyanaz mint az én Cosmic Elite-em, csak más tengely, meg kazetta helyett menetes rész az agytestbõl kialakítva.