Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5023 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Hát emberek, elnézéseteket kérem, de ez a Repülõ skót nem hajlandó felszállni az internetre...4x próbáltam, volt hogy 5 óra után szakadt meg a feltöltés...úgyhogy leszek oly szives, és felviszem dvd-n vagy pendrive-on pestre, onnan meg meg tudjátok egymás közt oldani remélem...Sorry mindnekitõl, aki épp ma este akarta megnézni :(

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Matt: nem láttad még bubi cipõjét.....

ki az a bubi és mi van a cipõjével?
nem értem mit akarsz mondani :o

D@NI

D@NI

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
közbe találtam is egy leírást h hogyan kell olyat gyártani:
http://www.wired.com...ed-gear-riders/

D@NI

D@NI

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
én is próbáltam ezt a házi powergrips-et de nekem nem jött be mert ha véletlenül nem tudsz belelépni és rálépsz akkor lelapul. De amúgy kényelmes volt és más bajom nem volt vele.

http://prollyisnotpr...7/hold_fast.php
http://prollyisnotpr...reet_straps.php

Ezek szerintem jobban mûködhetnek és a második szerintem otthon simán elkészíthetõ olcsón, csak nem tudom h a tépõzár mennyire bírhatja.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Halihó

Tudom,hogy Eretnekség egyesek szerint,de miért nem használtok SPD-t?
Azért abból könnyebben kiszállsz ha baj van,és fogni meg az is fog rendesen.

mVik:mire kell a felsõcsõre a "védelem"?

A póvergrips annak való,aki nem tud spd pedált építeni házilag:angevil:
.....ezt lehet,csak spanifer meg forró szeg kell hozzá.(a klipsz szíj kb 490ft párban....)
A felsõcsövet kényelmesebb csomagolni mint magadat....valamint ez is tréíti a bicajt.
Nem eretnekség,fõleg attól,aki fék nélkül nyomja!:D
Matt: nem láttad még bubi cipõjét.....
Maggi: ezt akármikor megcsinálom!(mármint a csajt. ha hagyja.)

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

okuljatok fiukák:D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Hát sosem tudom meg igazi értelmét?! :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

design, hipster, felsõcsõ védelem, kopott részek takarása, ülõpárna, ütközés tompító, ja meg tetszik is!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
biciklizni, mármint sportolni egyértelmûen spd. sokáig abban nyomtam és sokkal jobban tart mint a klipsz szerintem.
viszont közlekedni, suliba-buliba járni nomeg ha becsúszik egy-két trükk, akkor csak a klipsz jöhet szóba.
én ezért tértem át. szeretek saját cipõben gyalogolni, kényelmesebb táncihelyen egy vans mint egy sidi vagy time, lookról ne is beszéljünk :D meg egykerekezésbõl kisebbet lehet esni mint pdvel :P

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Tudom,hogy Eretnekség egyesek szerint,de miért nem használtok SPD-t?
Azért abból könnyebben kiszállsz ha baj van,és fogni meg az is fog rendesen.

Pókmalac
Fixi

peeeter

peeeter

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
helló!
a házi power grips-t én is csak ajánlani tudom, nekem bejött. klipszet nem használtam sose, úgyhogy nincs összehasonlítási alapom, de ebben tetszik, hogy egyszerû, primitív, ls jól használható.
én belebújni meg úgy szoktam, ha sietek, hogy megpörgetem a pedált, és a következõ fordulatnál odateszem a lábam, és nagy eséllyel beleakad elsõre. meg tényleg filléres, egy próbát mindenképp megér.

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Matt!
Nekem teljesen bejött ez a házi barkács powergrips!
Legalább egy hónapja használom, és teljesen hozzászoktam. Pont olyan nehéz belelépni mint a klipszbe, vagyis ügyesen átfordítani nekem nehéz volt, néha most sem jön össze ha sietni kell. Legalább ez ha leér nem kerreg az aszfalton. Húzni szerintem jobban lehet vele mint a klipsszel, skid is megy, csak tényleg jól be kell lõni a hosszát, meg próbáld másolni az eredeti formáját. Hosszabb tekerés alatt (30-40perc) azért el tudja szorítani a lábfejed, de kis távokon nagyon jó. Filléres cucc, egy próbát megér.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Jó nektek:)
Így is nem tudom hány ember elõtt térdeltem le kezeimet össze fonva könnyes szemekkel,hogy ugyan árulják már el,hol tudok homokfújatni.Ennyit sikerült megtudnom.Tumodásom szerint itt máshol nem szintereznek,és azt sem tudom,hogy fújnak e homokkal még valahol.
Szétoffolom a topikot,elnézést.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
5 pengõbõl ki lehet hozni a egészet cakkpakk

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Én meg utánajártam,hogy a jövöbeli fixim ,váza hogyan kaphatna új külsõt.
A homokfúvós csóka azt mondta hogy az ár változó,attól függ milyen festés van rajta,hogy szinterezett e,vagy esetleg gyári.Olyan hagyta el a száját,hogy:4-5 ezer forint
(ez drága érte??)
A szinterezésre szintén ezt mondták,tudtak nekem mutatni szép csillogós,metálos színt is,de még hezitálok az autófényezõ és a szinteres között.
egyszóval a homokkal való csapatás és festés megvan 8-10 E forintból.Azért én azt reméltem,hogy olcsóbban megúszom,olyan 6 és 8 ezerbõl:o

OFF!
Nyíregyházán a Haladás utcán max 2000ft a homofújás,
és 3500-4000ft a festés a Miko fém-nél.
Múlt héten volt egy ismerõs érdeklõdni õ mondta az árakat!

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Én meg utánajártam,hogy a jövöbeli fixim ,váza hogyan kaphatna új külsõt.
A homokfúvós csóka azt mondta hogy az ár változó,attól függ milyen festés van rajta,hogy szinterezett e,vagy esetleg gyári.Olyan hagyta el a száját,hogy:4-5 ezer forint
(ez drága érte??)
A szinterezésre szintén ezt mondták,tudtak nekem mutatni szép csillogós,metálos színt is,de még hezitálok az autófényezõ és a szinteres között.
egyszóval a homokkal való csapatás és festés megvan 8-10 E forintból.Azért én azt reméltem,hogy olcsóbban megúszom,olyan 6 és 8 ezerbõl:o

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

mVik, nem tûnik túl bonyolultnak ez a powergrips készítés, lehet fabrikálok egyett. jó tapasztalataid vannak vele?

Mult héten összefutottam egy fixis sráccal, akinek eredeti powergrips-e volt a bringán, kérdeztem mennyire jön be neki.
...hát röviden irigyli az én hagyományos, egyszerû klipszemet:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
otthon 19wide van, de notebook azér vicces lenne ekkora méretben :o

ON
mVik, nem tûnik túl bonyolultnak ez a powergrips készítés, lehet fabrikálok egyett. jó tapasztalataid vannak vele?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Megnyugtató,hogy másnak sem telik nagy monitorra... :D

Pókmalac
Fixi

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
úgy látom esélytelen, hogy ne legyen széthúzva minden oldal.