Azért inkább a fékbetéted kopjon, mint a térdízületed

Halihó
Az Ebay tele volt vele egy idõben...ma már sajnos nincs,másképp már épülnének a vázak
Ilyen van most is fent.Vagy ez,de ilyet szinte "házilag" is tudsz csinálni,csak le kell eddzeni.
Stellaznak:nekem is van monti is,talán nem is olyan rossz,de a városban bõven elég a fixi.Mi így szeretjük,és ha neked ilyen nagy az ellenszenved iránta,akkor sosem fogsz megérteni minket.
Gorakának meg teljesen igaza van abban,ha elkezdel fék nélkül járni,(és nem töröd össze magad az elsõ héten;) )kicsit máshogy állsz hozzá a közlekedéshez.Itt elõre kell gondolkodni,figyelni a másikra(mindenkire),szinte lehet mondani olyan mint egy sakkjátszma.Fejben elõrébb kell járnod egy pár lépéssel.
Halihóezt honnan rendelted?
Na ez viszont már tényleg az életveszély kategória. Be kell vallanom, nekem is volt ilyen összeállításom, de kívánom, hogy ne dombon lefelé legyen valami problémád.
Halihó
Csak ugyanazt használják mint én....
http://fixi.debrecen...ctureid/6328811
Kihívás, kunszt. Azért mennyivel fickósabb skidelve megállni.
Igaz nekem "csak" SS van, de én is csak egy féket tettem fel rá.
ha neked a hatso fek a megoldas a bringan, akkor nehez lesz megmagyarazni, hogy miert van rajta maximum elso fek - vagy az sem, es SKEED-elve kell megallni. maradj a montin.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Semmit, de én pont ugyan olyan úton állnék meg akkor is, ha lenne, és akkor is, ha nem lenne;)