Uraim !
Honnan tudok gyorsan és elfogadható áron csúszópapucsot venni (acélvázba), meg méggyorsabban egy db félláncszemet ?
Köszi
Nekem lesz a boltban az új félszemes bmx-láncomból.
Uraim !
Honnan tudok gyorsan és elfogadható áron csúszópapucsot venni (acélvázba), meg méggyorsabban egy db félláncszemet ?
Köszi
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Uraim !
Köszi
Még nincs meg,mert a novatec agy nem jött még meg!CSÕTalán már az új kerekek is megvannak???
Talán már az új kerekek is megvannak???Nekem már nincsen Torontom,egy barátom keres egyet!
You can never have "enough" bikes.
Iiigen, születésem óta ! (bár nem mindenki hiszi el...)
Dejómánneked...53
Toronto-ból sosem elég, mi ?!!!
Iiigen, születésem óta ! (bár nem mindenki hiszi el...)Agyad van már?
Nekem lehet lesz egy nagy tányérom(53)!
Nincsen valakinek egy felesleges b+ toronto agya eladásra?
CSÕ
Agyad van már?
Negatív. 42x15 esetében milyen megoldás lenne járható? Nagyon bevált ez az áttétel, nem akarnék változatni rajta, meg egy nagytányér nem épp olcsó...
Más ötlet?
Cseréld ki valamelyik lánckerekedet két foggal kisebbre, vagy két foggal nagyobbra, és az egy félláncszem... :-)
Hmmm, ilyesmivel sosem foglalkoztam, nem tudom, mennyire kell véresen komolyan venni ?Szétszedtem a fiximet,lemostam az olaj,sár ,stb szennyezõdésektõl brigéciollal utánna ment neki egy zuhany .Valószínüleg ment be a csöveken belülre is víz,pedig ledugóztam mindent.Kérdésem hogy a csõ belsejét belülrõl érdemes -e kezelni valamivel hogy ne rozsdásodjon be?Ha igen mivel?
CSÕ
Karesz hogy áll az új örökhajtósod?
De jó, hogy nem kaptam... a 28mmes is necces...Ahho' elõször meg kõ csinyáni...
Amúgy teljesen új gép, nem update, majdnem összeállt már a próbakörre.
622x25ös gumikra várok...
Namármost, konkrét adatok:Köszönöm a linket a táblázathoz is. Jó kis oldal.
Megmértem, 19mm a belsõ átmérõ, úgyhogy megpróbálom a 28-ast.
helló! az én apollómban egy 110mm széles agy van alátétezés nélkül, már több, mint egy éve. szerintem van annyira rugalmas az acélváz, hogy kibírja, edddig semmi baja nem volt a váznak, remélem nem is lesz...
Az agytest szélessége kb agyanként változó.130mm Ok!
Köszi!Amúgy a 120 és a 130között csak a tengelyhossz a különbség,vagy az agytest is nagyobb?
126mm a régi outi standard, 120mm a még ma is élõ pálya.
amúgy meg sheldon papa táblázatát böngészd
át kell alátétezni egy mai 130ast hogy ne feszítse
szerk:
120 mm Rear 5-speed, Ultra 6, newer track hubs.
126 mm Rear 6- and 7-speed (road).
130 mm Rear 7-speed (MTB) and 8- 9- and 10-speed (road).