Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5023 hozzászólás a témában

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás

Ha gyorsan visszaírsz, hogy mi hány db kell, még megpróbálhatom.

Köszi, végül úgy döntöttem nem kell, tárcsaagyas csavaros lánckeréknél úgyis kb ugyanannyi idõ elöl tányért cserélni, az meg van itthon ami kell, majd inkább azt váltogatom ha pályázok. :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
@LóFarkas! Próbáltam küldeni privit de fullon vagy. Csak azt akartam, hogy kössz a küllõrendelést vasárnap délelõtt mikor viszem a cuccokat oda is adom az árát...

gimp

gimp

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
LóFarkas! Küldem privit a lánckerékrõl/fogaskerékrõl!

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

hát, ha 19 vagy 20 fogas Shimano DX vagy Novatech BMX lánckereket fel tud kapni útközben arra vevõ lennék, de szerintem nem csak én :)

Hopp, errõl a postról lemaradtam mikor született. DX-et sztem tud hozni, ha itthon nem találsz, írhatok neki. Kb $5 asziszem, de nem nézz utána ha akarsz. Talán még meg is jön a project kezdetére. Ha gyorsan visszaírsz, hogy mi hány db kell, még megpróbálhatom. De már nem sok idõ van és elvileg itthon is lehet találni.

Gyarapodtunk eggyel. (Megj.: Nem vagyok nõ, csak Becsõ gyenge angolból.)

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
Hali

Ismertek egy Reti András nevû "kollégát"?

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
adok, bár múlt héten is adhattam volna :)
szitne tuti hogy megyek millire, ha nem megoldjuk máshogy.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
El vagyok tévedve, csak Zaqrack ad lánckereket :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Én meg elõször a privire válaszoltam, utána olvastam ezt. Akkor úgy is jó, hogy szombaton összeszedem a lánckerekeket és vasárnap délelõtt odaömlesztek Neked mindent. Feltéve hogy a lánckerekeket szombaton 10-13 közt megkapom.

Aki szombaton 10-13 közt lánckereket ad nekem jelezze itt!!!

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Ehh, akkor nem jó. Lehet h azt játsszuk, h te elhozod zakiét és a kerék cuccossal együtt elhozod nekem, én meg továbadom s-thomasnak. Kialakul. Írtam privit.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
10-13-ig nyílt nap van a Millin. Az elmúlt két szombatot is kint töltöttük a fiammal és mi most is ott leszünk (ha az idõjárás engedi), attól függetlenül hogy ott adom át a lánckereket vagy sem.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Mintha a fogaskerék-témát egyszer már lezártam volna azzal, hogy csak a nyelvrõl semmit sem sejtõ korlátolt emberkék hiszik azt, hogy a szavak jelentése sosem változik, ill szakterületenként nem tér el. A bringás használatban réges-rég fogaskerék és kész. Az, hogy valaha helytelen volt ez a név, az totál érdektelen. Csináltam is akkor egy google/bikkmakk keresést, tök egyértelmû a helyzet. Még az MTA sem ilyen szûklátókörû, mint ti...

Szombaton mikor akartok Millire menni? Du. lehet h csapódok. 13.30ig órám van (fúj). De g*ci hideg lesz az fix. Ha schnellthomas is kimenne, akkor minden meg lenne oldva... Vagy vki majd koccan vele. Beszéltem vele, de még mindig nem végleges semmi.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

mindenképpen célszerû lenne elõre összeszedni õket, ez tény.
Szombat Millenáris? :)

Részemrõl rendben, hacsak nem lesz valami nagyon rossz idõ (3fok, esõ).

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Edit: nem lesz lánckerék. A mûvelt mûszakisok törõdjenek csak bele:) Az ipari csapágyba is beletörõdtek.

semmi gond.
csak hulyeknek fognak tartani.
tovabbra is.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
A mûvelt mûszakisok csak mosolyognak a majmokon. :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Edit: nem lesz lánckerék. A mûvelt mûszakisok törõdjenek csak bele:) Az ipari csapágyba is beletörõdtek.

Fogaskerék az agyváltóban van.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
mindenképpen célszerû lenne elõre összeszedni õket, ez tény.
Szombat Millenáris? :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

T'om, voti. Remélem vettél cuccot...? Project csak a fúrásra vonatkozik.

Természetesen itt figyel a fogaskerék:D az asztalon.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
T'om, voti. Remélem vettél cuccot...? Project csak a fúrásra vonatkozik. Megpróbálok intézni vmit schnellthomas faterjával. Össze kéne szedni az összeset és elvinni egyszerre. Saccoljon egy árat elõre, aztán legföljebb kerekít ide-oda. Megpróbálom kihúzni belõle a nagyságrendet.

Amcsiból menetes Dura Ace-t, EAI-t meg ilyeneket tud hozni a kollegina a maradiaknak, ha van rá igény. De eddig senki nem jelentkezett hál' istennek.

1ébként a nevezetes "superheroes alleycat" szervezõje... biztos jó arc. Itt lesz fixistül nov 6-19-ig, szal ha vkinek van kedve megmutatni neki a várost bicón v ilysmi, jelentkezzen. Én egyszer biztos elmegyek vele bicózni, csinálhatnánk belõle fórumos bringázást. Csak tartson ki addig a tûrhetõ idõ...
http://girlsport.blogspot.com/ <=vannak képek a gyilkos kosztümökrõl. Ajjé.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
legyen mar lanckerek

amcsibol nem fognak novatechet hozni

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Hmmm...
Erre kiváncsi leszek. Szerintem ahányan vagyunk annyi féle fogaskerekünk van:chin:.