Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5023 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Egyszerûbb lereszelni a csavarokat.

Lester

Lester

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Egy kérdés:
Hol lehet venni alátéteket a lánckerék csavarokhoz?
Kettes hajtómûnek vettem le a kisebb lánckerekét, így most a csavarok szélesebbek a kis lánckerék vastagságával.
Elõre is köszönöm.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Hol tudnék olcsóért pályavázat szerzni?

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
FYI: On-One-ék akciózzák az Il Pompino vázat: 100 font, ami kb. 40 pénz, plusz a posta. Ennyiért még a hülyének is... :-)

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
Ezt most szereztem egy kedves barátomnak:
http://kep.tar.hu/yvorlpu/50412257

Különlegesség:
Campa 40 küllõs elsõkerék!!! (a 2 kerék közül az egyik)
Stronglight hajtómû amit itthon szinte nem is látni
BSA pályaagyak szintén nincs itthon (könyebbek és szebben futnak mint a Campagnolo)

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
az enyémben a szinte bármelyik bicajboltban kapható 500-800Ft-os szabvány 16cm hosszú menetes tengely van.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Shimano agyakba 10*1 szabvány tengely kell. Viszonylag könnyen elérhetõ, eredeti Shimano is. Persze csak 180mm-es(?) van, 135 vázba tervezett hossz.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A tárcsafékes elsõagyból készült hátsóagyba milyen tengelyt raktok, honnan, mennyiért?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Ott a szmájli a végén, amúgy sztem az egész országban nincs olasz sör. Nem is nagy kár érte mert nem egy nagy szám. Viszont én is kiváncsi lennék a többi részére, ha van fotód róla!

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Biztatóan néz ki az a váz. Többi része milyen?

Jó lett a Bottecchia is. A nagytányér miatt úgy néz ki mintha valami istentelen nagy áttétele lenne:)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
borsodi betyar vagyok igy nekem ez jar -bar nem vagyok nagy soros-
amugy benzinkuton nem nagy valasztek van

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Szép az a Colnago váz nagyon, inkább egy Birra Moretti illene hozzá! ;)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
:D
Mondjuk télen inkább forralt bort védõitalnak, de nem semmi...

Itthon látott már valaki felcsavarozható sörnyitót?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
http://media.proxnet...041687503.jpeg?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
Hm, biztosan számít a felni súlya is, a városin nekem valami régi Campagnolo van, de szintén pehelysúlyú, így akármelyik bringáról ülök át erre, rögtön és azonnal jön a vigyor és a "baaaz..." szalad a számon kifele. Elismerem, egy terepgumis monti után szinte bármilyen slick produkálja ezt az effektet :-)

Más: keresek a divatfikszimre kormányt. Mégpedig: kis esésû, kis elérésû koskormányt (vagy angolul: shallow drop, short reach). Olyasmi kéne, mint a Midge, csak nem 56 centi széles, outira elég nekem a 42/44 is. Egy kis kifelé dõlésnek is örülnék, de hát ne legyünk telhetetlenek... a Salsának van ilyesmi kormánya, 144-es drop, 82-es reach, valami hasonló már jó lenne, de hátha nem kell megint külföldrõl rendelnem... tudtok valamit?
http://www.salsacycl...handlebars.html

nexus8

nexus8

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Én azt nem tudom, de biztos, montival jártam elõtte, ahhoz képest ez szárnyal. Azt tudom, hogy kisebb kerületi súly, kisebb erõbefektetés, ez 500 grammos, 6 barra fújom. Nyáron a 370 grammos 28as ContiSportContacttal futok, ez a méret olyan komfortos, mintha telók lennének a vason a 23ashoz képest. Az utat pedig nem nézem, megyek át szegélyen, kátyún, üvegmezõn, eddig még semmilyen gondom nem volt velük. Ha ennél is könnyebbet akarok, majd rárántok egy tufo peremes szingót:-)
Amikor megvettem a devecseri lomis gépeket, 23 volt rajtuk, de nem éreztem jelentõs különbséget a sebességben a 28asokhoz képest, lévén dolgozni járok meg a városban kószálni velük, nem idõre, elõzni meg csak én szoktam errefele. A tipusválasztást is nagymértékben meghatározta a felhasználás, csak reflexes oldalfalú gumit veszek.

Nem túl nehéz a Conti? Én egyszer megpróbáltam lecserélni a teszkógazdaságos Conti Sport 1000 23c-s gumikat erre a 28c-s verzióra, de annyira belassult tõle a gép, hogy vissza is cseréltem rögvest. Megdöbbentõ volt a párszáz gramm hatása a menetteljesítményre.

_bence_

_bence_

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
nekem ugyanilyen hatással volt a ballonosabb köpeny..raktam is vissza a slicket...mintha defektem lett volna....

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
Nem túl nehéz a Conti? Én egyszer megpróbáltam lecserélni a teszkógazdaságos Conti Sport 1000 23c-s gumikat erre a 28c-s verzióra, de annyira belassult tõle a gép, hogy vissza is cseréltem rögvest. Megdöbbentõ volt a párszáz gramm hatása a menetteljesítményre.

nexus8

nexus8

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Egy újabb divatfikszi, xt elsõ tárcsafékes agyas hátsókerékkel.
bottecchia transformer
Kösz a kereket Lófarkas.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Hmmm, tényleg érdekekes lett az a link. Akkor pucéran.

http://www.fixedgear...06/dec/Goat.htm

Na jó, nem a világ körül de elég hosszút kerülnek.