Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
5023 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
csak siman fekezgettem aztan kat kat kat
elmenetem telek nezobe itt a kozeli hegyre
onnan csorogtam lefele mikozben jott a gond
szep lassan megalltam majd becsavartam oket, hogy ne kalimpaljanak tovabb.

kullok megvannak. maholnap csere.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

http://images.netbag...18134477000.jpg

Új fûzésminta? ;)
Elég vagány!

De mi történt?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
http://images.netbag...18134477000.jpg

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mai nap negy kullom szakadt ki.
szerintem atfuzom a hatsomat.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Valszeg a fékpofa felüvegesedett. A surlódástól annyira felhevült, hogy megolvadt, majd teljesen megkeményedett a felnivel érintkezõ felülete.
Ha megnézed a pofát közelebbrõl, akkor látható is lesz.
A gyengébb minõségû betétek egyik hátránya.
Ha nem cseréled le, jobbra, akkor csiszolópapírral "lekapható" a felület, de pikk-pakk ugyan ilyen lesz.
A felnirõl is le kell szedni, mert nedvesen csúszni és sikítani fog, s a fékhatást is rontja.

Több száz képet átpörgettem a Volt-ról, BSound-ról, de sehol egy fotó errõl a csepelirõl...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Múlt héten feldobtam egy noname (Altrix kategóriás) két forgáspontos féket elõre, a hozzá adott cserélhetõ betétes, "gömbcsuklós" állítású fékpofával.
Nagyon bejött elsõre, simán állóra fékezte a kereket közepes sebességen is, a régihez képest ég és föld.

No tegnap nyomtam egy satut, szépen elemelkedett a hátsó kerék, de gond nélkül megfogtam. A fékpofák elsõ széleire egy-egy kis csomó gumiforgács került, illetve a felnire több helyen is ráégett(?), fekete foltos. Azóta iszonyatosan nyikorog minden fékezésnél, mintha vizes lenne, illetve nem fog annyira erõsen.

Az lehet, hogy elkopott a fékpofa valamennyit, és utána kell állítani a bovdenen, hogy kisebb behúzáson fogjon. És a felnire tapadt gumi miatt nem olyan jó a fékfelület súrlódása/tapadása.

Jól gondolom? Mit lehet a felnire rakódott gumival csinálni? A visítás megszüntetésére vmi ötlet? Irtó ciki a hangja:)

Köszi!

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

A milyen weboldal Master?
Elég sok helyen keresgéltem, de azon kívül, hogy 2010-es Csepel royal fixi, mást nem találtam...

OFF ...gondoltam mar felkerult a csepel lapra, megsem :( bocsi

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

na meg a weboldal... ;)

A milyen weboldal Master?
Elég sok helyen keresgéltem, de azon kívül, hogy 2010-es Csepel royal fixi, mást nem találtam...

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

Kérdés!!!
Most jövök a BalatonSoundról és ott volt egy talán csepel stand fixikkel és ss-ekkel... Tud errõl valaki valamit?
Sajnos csak zárás után láttam a standot, úgyhogy nem tudtam senkitõl érdeklõdni....

köszi .)
sajna nem volt nálam fotómasina, de megkértem havert aki másnap is ment hogy csináljon képet. remélem nem felejti el.

amúgy azt mondta a srác a standon, hogy kb 150 körül lesz kompletten full színes miche cuccokkal, de lesz valami alap verzió 80 körül is és külön vázat is lehet majd kapni.

na meg a weboldal... ;)

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Kérdés!!!
Most jövök a BalatonSoundról és ott volt egy talán csepel stand fixikkel és ss-ekkel... Tud errõl valaki valamit?
Sajnos csak zárás után láttam a standot, úgyhogy nem tudtam senkitõl érdeklõdni....

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

M-a-TT egy olyan goldsprint amirõl a Csepel fixi kapcsán írtál, hogy zajlik? Azt tudom, hogy görgõn, de milyen távon, milyen áttétellel, fix vagy szabadonfutós?

Elrettentõ jelleggel csináltam egy képet az ujjamról ami már kb. 85-90%-ban mûködõ képes. Csak erõs idegzetûeknek: http://yfrog.com/5sdscf0144yj

500m volt, 46-16 flipflop agy a szabadonfutós felével a piások miatt.

jobbulást :/

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

M-a-TT egy olyan goldsprint amirõl a Csepel fixi kapcsán írtál, hogy zajlik? Azt tudom, hogy görgõn, de milyen távon, milyen áttétellel, fix vagy szabadonfutós?

Elrettentõ jelleggel csináltam egy képet az ujjamról ami már kb. 85-90%-ban mûködõ képes. Csak erõs idegzetûeknek: http://yfrog.com/5sdscf0144yj

Te figyelj már, ezt látta orvos? Mert ha igen, akkor le kellett volna szednie a körmödet, ha meg nem, akkor el kellene menned vele orvoshoz :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Bringaexpón két Cinelli volt kirakva, 500m-es sprint táv (nekem 32,4mp lett asszem :P ), szabadonfutós volt, az áttételt nem tudom...

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Készülsz ismerkedni az aszfalttal? ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
dominapedál?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Kész a duplázóm:
Feltöltött kép

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Wody:vidd be a Chilibe felfújják,van esetleg belsõjük héccázért,vagy ha én közelebb esek neked akkor segítek én is.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Így van! min 7 bar kell a kerékbe!
Benzinkutaknál van nyomásmérõs kompresszor, vagy bicikliboltban szervízpumpa.
Szerintem még célszerû alaposan megvizsgálni a külsõt, nekem már bújt el benne fémforgács, csak kézzel tapintottam ki. Ha nagyon ratyi a régi, 3e-ért már lehet kapni rendes külsõt!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
annyit fújj a gumiba amennyi rá van írva. 7-10bar között szokott lenni. de kátyúba így is fel fogod ütni. ki kell kerülni :P

az meg hogy, "nem divatból, MERT városban" kicsit furán hangzott .)