;D igen-igen! ezeken is fellelhetõ eme nagykincs...
Én is ugyanez miatt szeretem... 8)
Csõváz és hátszél...
Mert hát Joghurttal igen nehéz lenne leereszteni a gumit...nem de? ;D Paraferee voltam
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szelepsapek
Started by
Morty_Mike
, 2002. February 26. 23:20
Posted 2002. February 28. - 11:14
Posted 2002. February 28. - 11:05
Nolan: engedd meg, nekem, de Te egy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLLLAt vagy! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Péef: bibibí nekem is olyan van, Apám régi babettájáról szedtem le, de asszem a Trabikeréken is olyen típusú van. Nagyon kircsi, merha le akarod engedni a gumidat de teljesen, akkor egy szempillcsi alatt kész lehetel vele.
Péef: bibibí nekem is olyan van, Apám régi babettájáról szedtem le, de asszem a Trabikeréken is olyen típusú van. Nagyon kircsi, merha le akarod engedni a gumidat de teljesen, akkor egy szempillcsi alatt kész lehetel vele.
Posted 2002. February 28. - 09:24
Morty: ;D a szelep sapit egy régi falurombolós lóról szedtem....a gumi annyira az enyészeté volt, hogy szinte porladt... ;D
Sajna mostanában nem raknak ilyet a belsõkre...
De majd szét nézek itt a boltban, mert azért errefelé még mindig 80-20 az arány 100lóra a falurombolók javára...
Holnapra megnézem...
Csirió!
Sajna mostanában nem raknak ilyet a belsõkre...
De majd szét nézek itt a boltban, mert azért errefelé még mindig 80-20 az arány 100lóra a falurombolók javára...
Holnapra megnézem...
Csirió!
Posted 2002. February 28. - 06:01
Halálfej kanyó ;D Bár láttam egy aranyosat.Egyik srác ráerõltetett valami pici mûanyag figurát... Designer
Posted 2002. February 28. - 00:07
Paraferee! Az alu sapek mennyi kesh volt, amikor vetted? Ja, és hol? (ha a pár 1500 alatt van akkor alu, ha nem akkor halálfej...)
Posted 2002. February 27. - 23:26
Posted 2002. February 27. - 22:20
Posted 2002. February 27. - 22:11
Hy!
Halálfejest csontal és csont nélkül, dobókockát lehet kapni a bergussonban. A halálfej 400 a kocka meg asszem 790. Fém sapikat metál szinekben(ezüst, piros, kék, sárga lila, zöld...) lehet kapni a Conrad elektronikai boltba az oktogonnál a Teréz Udvarban de ezeknek húzos az áruk mert ez egy qrva drága bolt.
Na mindegy én a csontos halálfejre és a már említett Hutchinson zöldikére esküszöm!!!!!!
Na csumpy: Attee
Halálfejest csontal és csont nélkül, dobókockát lehet kapni a bergussonban. A halálfej 400 a kocka meg asszem 790. Fém sapikat metál szinekben(ezüst, piros, kék, sárga lila, zöld...) lehet kapni a Conrad elektronikai boltba az oktogonnál a Teréz Udvarban de ezeknek húzos az áruk mert ez egy qrva drága bolt.
Na mindegy én a csontos halálfejre és a már említett Hutchinson zöldikére esküszöm!!!!!!
Na csumpy: Attee
Posted 2002. February 27. - 21:36
Posted 2002. February 27. - 21:30
Szevasztok!
Na ebbe én si beleszolnék:
Minek vesztek ilyen drágán egy ilyen dolgot??? Itt a megoldás. vannak a kinder figurák nekem krokodilos van annak a seggét/talpát alulrol megfurod szelep vastagságba és belenyomatod a szimpla fekete szelepsapkát ha kell beleragasztod ha nem kell elég bele ütni kalapáccsal. És kész. ÁR: egy kinder és még egy csokid is lessz. M-faktor: 200%
na ennyi
Na ebbe én si beleszolnék:
Minek vesztek ilyen drágán egy ilyen dolgot??? Itt a megoldás. vannak a kinder figurák nekem krokodilos van annak a seggét/talpát alulrol megfurod szelep vastagságba és belenyomatod a szimpla fekete szelepsapkát ha kell beleragasztod ha nem kell elég bele ütni kalapáccsal. És kész. ÁR: egy kinder és még egy csokid is lessz. M-faktor: 200%
na ennyi
Posted 2002. February 27. - 20:24
Posted 2002. February 27. - 20:24
Hú nekem meg olyanom van, hogy az egész cucc titánium, a belseje platina, a tetejébe csillag van CNC-ve, és a csillag négy szárában ott van a nevem, a vércsoportom, a csillag közepén pedig a nyomásszabályzó, és az autómata belsõjavító, amit egy nano-robotkar vezérel, és önnmagát lecsavarja, de van az egész oldalában digitális kijelzõ, ami a küllõ feszességét mutatja, és rádióantenna, ami a sisakomba viszi a jelet, és a nyomásszabályozó adatait, és én meg mobilról is tudom állítani, ésa számítógép visszahív hogy minden rendben és mehetek, de ha nem, akkor a beépített GPS megmutatja a legközelebbi benzinkút koordinátáit, és az útra meg kivetíti a nyilat, hogy merre kell menni(a lézerrel), de ha belsõt kell cserélni, a bicigliboltba visz el, és ki is választja a belsõt, amit átutalással ki is fizet, de ha netán akarok fenn a hegyen egy Monster-t venni, felcsatlakozik a netre, és megrendeli(amerikából ám!), és a helikopter odahozza a mûhold és GPS alapján bemért helyzetemhez, és ledobja, és akkor a szelepsapi megrendeli a szerszámkészletet az internetrõl(ha nincs nálam), és akkor én beszerelem, a régi telót pedig behajtogatja egy tárolórekeszbe, és otthon akkor ki tudom szedni ha akarom. Múltkor mikor el akarták lopni, a beépített nagyfeszültségü védelem elriasztotta a gazembereket. De van hozzá töltõ meg akku is, így a 380-at jól bírja. Hú és a színe egy különleges, 560 festékbõl kikevert kombináció, az arányokat egy labor határozta meg, de ha akarom, át is festi magát, a festéket megrendeli(és az ecsetet), és akkor színes lesz. Ez az én szelepsapim
És ilyen nektek nincs
Bee
Beebeee
Nolan
És ilyen nektek nincs
Bee
Beebeee
Nolan
Posted 2002. February 27. - 20:22
Posted 2002. February 27. - 17:38
Posted 2002. February 27. - 08:50
Ahoy Skaccok!
A halálfejes és dobókocka fröccsöntött mûanyag szelepsapikat a Biker forgalmazza... ha jól emlékszem olyan 700pézmag körüli összegért...
Jómagamnak egy alu sapim van, amin még fogak vannak a szelep szétszedéséhez...
ami néha nem is árt...
Na csõváz és hátszél...
Joghurt és Én voltunk...
A halálfejes és dobókocka fröccsöntött mûanyag szelepsapikat a Biker forgalmazza... ha jól emlékszem olyan 700pézmag körüli összegért...
Jómagamnak egy alu sapim van, amin még fogak vannak a szelep szétszedéséhez...
ami néha nem is árt...
Na csõváz és hátszél...
Joghurt és Én voltunk...
Posted 2002. February 27. - 05:59
Akinek van piros mûanyag szelepsapija, és megválna tõle,szívesen vennék 2! db-ot ;D Csere lehetséges ;D ;D Ez nem vicc!!! >
Posted 2002. February 27. - 04:27
én azt hiszem láttam a bergussonban. nekem a töltény jön be. viszont van a vitrinben szép fémkocka is no de minek ???
Posted 2002. February 27. - 00:33
Posted 2002. February 27. - 00:07
Nekem a zöld Hutchinson belsõhöz adtak zöld sapit,
könnyû,mert mûanyag,és van rajta egy bügyök,amivel le lehet engedni szereléskor/akármikor,ergo hasznos is!
könnyû,mert mûanyag,és van rajta egy bügyök,amivel le lehet engedni szereléskor/akármikor,ergo hasznos is!
Posted 2002. February 27. - 00:04
Ízlés dóga...van halálfej meg töltényforma, nekem az utóbbi van, piros és ezüst színekben. M=90%

Sign In
Create Account

Back to top