Ezt a videót és a cikket is láttam. Itt most az a baja, hogy a bal csapágycsészében lévő rugót összenyomva mozog a kar tengelyirányban? Ha 68+-0.8mm a csapágyház szélesség, akkor jónak kell lennie. Nekem itt a helyi szakszervizben a szakik elszabták 67.2mm körülire az előző vázamat, de azzal a szélességgel is simán ment az UT kar. A mostani 68mm és azzal is jó. Mondjuk ez csak egy darabos minta.
Nem tudom, nekem van egy "elvileg" 70-es és egy papíron 68-as házam, mindkettővel szépen üzemelget. Akárhányszor kattogás van, az általában másból jön: nyeregcső, laza küllő.. Volt már, hogy maga a kar kattogott, de egy pici "ráhúzás" után meg is szűnt, és azóta se jött elő. ![]()
van egy másik magyar fórum, a pirosháttérenfehérbetűvelfordulat, ott volt nemrég kivesézve a téma, s még érdekességeket is megtudhattunk a 66 vs. 67-es ultegra karok tengelyeiről. ![]()
Bamm, egy ismerős rám akar sózni 72 db soha be nem épített alu küllőanyát, anodizált kéket. Később még hasznos lehet, 2db ezresért meg egy heti kávéadagom nem fedezem ![]()
Vejne módosította - 2014. május 06. - 07:29

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére