>Ha olvastad a szebeni körverseny csapatidõfutamáról a beszámolót akkor tudod, hogy tudnak páran itthon is 60fölött menni tartósan.
Erre gondolsz?
"A síkon 55 az enyhe lejtõn 67 volt a tempója. Mögötte ez kibírhatatlan volt. Gerin kivûl az egész csapat az életéért küzdött."
Inkább ezekre.
" Fejes Gabi ezután elkezdett haladni 58 és 60 között"
"De utána jöttek a bajok Fejes elkezdett a még mindig kicsit emelkedõ uton haladni 55-60 km/h-val!"
Biztos nem ez a végsebessége.
Kedves MJani01, nem kéne neked egy rendes km-óra??? :-)
(ha síkon nem sprintbõl kitekered a 61-et és ezt tudod is tartani mondjuk akár 20-30 másodpercig is akkor lehet, hogy ezt komolyabban kéne venned és nem itt kéne vicceskedni az amatõr kupában)
Jó az órám. Mit nevezel sprintnek? Ülve erõbõl pörgetve ATP-bõl megyek. 10mp-nél többet nem bírok ki így.
Akar meg lehetseges is az a 73as sik sprint, ha a hatszel amit emlitett, alapbol akkora volt hogy tekeres nelkul egy 10el gurul az ember
Pontosan. Van rá pár tanúm, azok akik mögöttem bújtak. Volt is nagy örömködés utána, hogy mit pörgettem ki.
Greipelnél szerintem a legérdekesebb adat, az 129 bpm 4km-el a vége elött, bármennyi is a max. pulzusa.
Erre hívtam fel én is a figyelmet, hogy pihenten érkezett.