OFFIlletve egy kérdés, ugye dió jár minden esetben a villához? Merthogy a aluvillához használt "csillag" ugye a karbonhoz nem használható...
ha nem kapnál,keress meg van egy új FSA-m
ON
OFFIlletve egy kérdés, ugye dió jár minden esetben a villához? Merthogy a aluvillához használt "csillag" ugye a karbonhoz nem használható...
játszotok az eurosport játékával? én szeretném megnyerni a bringát!
eladnám,és vennék 1 karbonvázat.
A sebesség mindent megold.
nem õ volt aki a tegnapi szakaszon "levágott" egy kanyart lefelé...és volt a fûben egy gödör...?Oke, nehez a Tour de France, de ez a kep bakker.....
Van egy trekking vázam, amin outi cuccok vannak, koskormány. Az a baj hogy ez a váz alapból hosszabb mint egy sima outi váz, és én sem vagyok valami magas.
Azt olvastam, hogy a kormányszár hosszt úgy kell belõni, hogy ha fogod a féket, akkor pont eltakarja az agyat a kormány. Na most eddig egy kb. 90 mm-es stucni volt a bringán, de az agy elõrébb volt a kormánynál. Kicseréltem ezt egy 60mm-es kb 60 fokos (pozitív)dõlésszögûre (ha jól mértem), így kb 2-2,5 cm-el rövidült a kormány, de még jobban elõrébb lett az agy, mint eddig volt.
Ez így mennyire baj? Hogyan állítsam be normálisan a bringát?
Hello srácok.
Ehhez a fékhez (miche performance):
http://s.wiggle.co.u...brakes-zoom.jpg
És ehhez a felnihez (altrix spider):
http://retrobringa.h...622_x_13mm1.jpg
Milyen fékpofát ajánlotok? A gyári az nem ér semmit, konkrétan alig lassít. Valami igényesebb kéne, lehetõleg fémházas, cserélhetõ gumis. De innentõl meg vagyok lõve. Mert ugye egyikhez azt írják Shimano, a másik meg Campa kompatibilis. Ez meg ugye miche, de nem vágom miben különböznek. Ja meg olyan kéne, ami ilyen kagylós alátétekkel van felszerelve, hogy lehessen billenteni a pontos beállításhoz. De ne legyen méregdrága.
Ötlet?
aproban van egy specko allez vaz.a mono muffnal a nyeregvazcso levalt de nem tort repedt a karbon.jol gondolom hogy tuvel a muff es a karbon kozott epoxival fel tudom tolteni.esetleg a monoba furt jukon keresztul alulrol tolteni? vagy a mononal a muff zart a karbon fele?szaladgalos bicolenne es ha eleg olcson adja be is ruhazok ra a colago helyett amit eladtak az orrom elol..
szerintetek mennyi lenne az idealis ar?
hát ha egyszer nincs wattmérõm, akkor csak a pulzus alapján tudok edzeni...
Ebbõl is leszûrhetõ, hogy miért nem szabad rabszolgamód követni a pulzust.
- Kánikulában nekem is sokkal könnyebben felszökik a pulzusom, sokkal könnyebb a résztávos edzéseket is megcsinálni, "alig" kell megerõltetni magam ahhoz, hogy a max. pulzus 90-95% tartományban tekerjek.