Figyu, a villát is ki tudod cserélni karbonra. Csak figyelj arra, hogy ahhoz ott cserélned kell mást is.
De akkor aztán már tényleg semmi nem maradna meg az eredeti bringából...

Lehet egyébként (elvileg) külön T2 vázat is venni, mondjuk szintén elvileg csak alu villával együtt, de most ahogy a másik topicban is írtam, azért inkább a felé hajlok, hogy nem akarok a nulláról biciklit építeni/építettni, hanem vagy találok olyat, ami legalább annyira megfelelõ nekem mint a T5 (azaz csak a kazettát és a hátsó váltót kelljen cserélni) , vagy akkor várok kb fél évet, amíg lesz megint.
Arra szerintetek van esély, hogy a hajtómûves topicban már linkelt Red BullX-Lite Multicrosshoz találok hazai forgalmazót? (vagy olyan boltot, akik rendszeresen hoznak be Németországból bringákat?)
BRED BULL X-LITE MULTICROSS AL-2000 compact Illetve ahogy közben keresgéltem, még egy ígéretesnek tûnõ cuccra bukkantam:
Wilier BassanoAz mondjuk furcsa, hogy árban nem sokban van lemaradva a T5-tõl, és ehhez képest nem hogy az Ultegra-szint van vegyítve a 105-tel, hanem lefelé a Tiagrával.
A kerékszettben a Shimano RS 10 ár/érték arányban milyennek számít?
Egyébként ez a bolt egész közel van hozzám, valamikor majd odatekerek megnézni.
Egy általános kérés, ami pont ennek a bringának a kapcsán jutott eszembe: ezen ugyanis ha jól nézem nem V-fék, hanem országúti van (amivel kapcsolatban nekem semmi tapasztalatom nincsen) Ha mondjuk átlagos idõben (tehát nem dagonyában) lemegyek egy normál állapotú földútra, akkor ez a fék komoly hátrány?
(Mert ahogy még a 2010-es T5 tesztben is szerepelt itt a bikemag-on, azért valamilyen szinten országúton kívül is helyt kellene a gépnek állnia...

)
Merida 2010 Speeder T5 tesztÜdv,
V