Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

nem rég valaki említette hogy Adidas gatyája van.Esetleg nem ilyen? : BikeTex

én is ezzel szemezek, és gondoltam megkérdezem, mik a tapasztalatok, mennyire kényelmes, varratok nem zavaróak-e, betét milyen?

szóval aztán szerencsém volt, mert volt még M-es méret(lehet hogy az uccsó Magyar országon) :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a szelep tujet utkozesig ki kell tekerni mielott rarakod a hosszabbitot. ha ez megvan akkor nem kell hozzaferni a szelephez, csak rarakod a pumpat es ennyi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 posts

Vegyél két olyan belsõt aminek 60mm-es a szelepszára.

De ez szingós gumi. Ott a szelepcsere számomra nem evidens.
Lófarok József

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Igen, de alatta annyira mélyen van a szelep hogy nem tudok hozzáférni. Tehát, hogy fújom fel?

Vegyél két olyan belsõt aminek 60mm-es a szelepszára.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Laza,leengedett vállal próbálj tekerni, zárt, enyhén hajlított könyökkel. Pár km-ként egy-egy fejkörzés, vállkörzés esetleg.

Vasárnap reggel felkészülve, bringát átrázva nekivágtam egy 170km-s távnak.Minden tök szuper volt, kedvezett a szél is egy ideig, de valahol a 80. kilóméternél elõjött a kényelmetlenség.Nem vagyok kibékülve a testtartásommal.3 fajta kormányfogást is próbáltam, de egy sem volt jó.Bárhogy fogtam, egyfolytába fájt a nyakam, ahogy elõre kellett néznem felemelt fejjel.Talán az volt jó, amikor kiegyenesedve elengedtem a kormányt, de nagy forgalom mellett nem igazán bírtam ezt csinálni.Mit állítsak, hogy tudnátok segíteni?Tegyek fel képeket, adjak meg adatokat?Légyszíves segítsetek valahogy, hamarabb elfárad a nyakam meg a karom, mint a lábam...

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 posts

presta szelepes pumpa kell hozza, ennyi.

Igen, de alatta annyira mélyen van a szelep hogy nem tudok hozzáférni. Tehát, hogy fújom fel?
Lófarok József

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Miche olcson (de neha lassan) Schwinn-Csepeltol, dragabban gyorsabban Matuztol.
Azt kell venni csak, ami kell, nem egesz keszletet. en pl. 8-as 15-28-at vettem Matuztol, azt hiszem 2 napon belul megvolt.

minõségben, váltásteljesítményben rosszabb, vagy van olyan jó egy ilyen Miche sor, mint mondjuk egy középkategóriás Shimano vagy Campa gyári fogaskoszorú?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

52-es vázhoz milyen hosszú hajtókar dukál?

170

A sebesség mindent megold.

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Sziasztok!

52-es vázhoz milyen hosszú hajtókar dukál?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Van egy nagyker (Patai Szabó kft.) akik tartanak (és ha jól tudom tényleg tartanak, nem csak papíron :) ) Miche-t. Nekem a múltkor kellett egy Shimano kazettára Campa-kompatibilis sor, választhattam volna több fogkiosztás közül is, ráadásul ott kiközölõzték, 2 napon belül már nálam is volt (igaz azért, mert ment a bolt áruért). Megér egy próbát szerintem.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Azt kell venni csak, ami kell, nem egesz keszletet. en pl. 8-as 15-28-at vettem Matuztol, azt hiszem 2 napon belul megvolt.

kösz!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>KRESZ szabályok betartása kötelezõ

Mivel nincs palyalezaras, igy a versenyszervezonek muszaj ezt alairatni az indulokkal.
Szerintem senki nem szeretne, ha egy baleset utan a szervezot barmi feleloseg terhelne, es emiatt nem szervezne tobbet versenyt.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Miche-re gondolsz szerintem. 11-tol 29-ig van minden.

igen, ez lesz az, köszönöm! egyesével is vehetek lánckereket, vagy ekkora készletben van csak? van itthoni forgalmazó? (tudom, a google a barátom, de úgy látom, eléggé képben vagy ezügyben)

BBB-rõl valami vélemény? érdemes vele foglalkozni, vagy nem éri meg az árát?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Miche-re gondolsz szerintem. 11-tol 29-ig van minden.
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
60-rol 12% lejton megallni 29meter alatt??
Ez majdnem 0.5g, az eleg durva lassulas meg sikon is, nemhogy lejton. En ugyan sosem akartam eddig ezt megmerni foleg nem 60-rol, de az biztos, hogy kozel sem tudok ilyen rovid uton megallni semmilyen betettel.
Majd egy 40-rol 0-rat sikon azert megmerek, most mar erdekel egy kicsit.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
használ/ismeri valaki a BBB fogsakoszorúit? mondjuk nem egy dura-ace, azt sejtem, de nagyjából milyen kategória? tartósság, váltásteljesítmény, ilyesmik érdekelnének.

illetve volt szó tetszõlegesen variálható fogaskoszorúról, nem jut eszembe, melyik gyártó csinálja, segítsen valaki....

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
ezt minden amatõr versenyben írják... sz.rni rá

Öööö, Kékes, csúcstámadás:

Figyelem: a verseny nem lezárt útvonalon zajlik, csak rendõri felvezetés és forgalomlassítás lesz, ezért a KRESZ szabályok betartása kötelezõ. A versenyrendezõk a verseny során történt balesetekért vagy egyéb károkért semmilyen felelõsséget nem vállalnak. Sisak használata kötelezõ.

Kukás mellény, prizma elsõ keréken, hátsó piros prizma, lámpák, csengõ? Ez most komoly? A kiírás szerint, ha ezek nincsenek a rendõr nyugodtan meghúzhat, király.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Öööö, Kékes, csúcstámadás:

Figyelem: a verseny nem lezárt útvonalon zajlik, csak rendõri felvezetés és forgalomlassítás lesz, ezért a KRESZ szabályok betartása kötelezõ. A versenyrendezõk a verseny során történt balesetekért vagy egyéb károkért semmilyen felelõsséget nem vállalnak. Sisak használata kötelezõ.

Kukás mellény, prizma elsõ keréken, hátsó piros prizma, lámpák, csengõ? Ez most komoly? A kiírás szerint, ha ezek nincsenek a rendõr nyugodtan meghúzhat, király.
Ott virágozz, ahova elültettek!

FGD

FGD

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

szia,
nemrég vettem én is oútit, ha olyan 1000 eur környékén nézelõdsz, ezeket nézd meg szerintem:
Canyon | Rennrad | Roadlite 6.0
ROSE Pro-SL 2000 2-fach günstig kaufen im Online Bike Shop www.roseversand.de
RADON BikesR1 4.3
német versandcégek, jó árakon, profi csomagolással, küldéssel, igaz: nyilván küldözgetõs szervizzel.
üdv, tg

köszi!
ezek valóban szuper bringák, és nagyon jó áron, de én kb. 750 EUR-ig tudok elmenni.
úgy gondoltam, hogy amiket én felsoroltam bringákat, azokat az itthoninál kedvezményesebb áron megvenni.

vagy ha tudtok még javasolni itthon ismeretlen, de jó márkát, ami jó felszereltséggel van, és max. 750 EUR, azt megköszönném.

üdv.
jani