Nekem meg egy olyan belsõt sikerült kifognom a fiximen, aminek SIMA a szára, nincs rajta menet. Dizájnos, de 9 bar környékén lelövi róla magát a pumpa, mert csúszik. (wtf lol)
Nekem is van olyan, decathlonos.
Nekem meg egy olyan belsõt sikerült kifognom a fiximen, aminek SIMA a szára, nincs rajta menet. Dizájnos, de 9 bar környékén lelövi róla magát a pumpa, mert csúszik. (wtf lol)
A sebesség mindent megold.
nem rég valaki említette hogy Adidas gatyája van.Esetleg nem ilyen? : BikeTex
én is ezzel szemezek, és gondoltam megkérdezem, mik a tapasztalatok, mennyire kényelmes, varratok nem zavaróak-e, betét milyen?
Flickr
RAUH-Welt
B E G R I F F
De ez szingós gumi. Ott a szelepcsere számomra nem evidens.Vegyél két olyan belsõt aminek 60mm-es a szelepszára.
Igen, de alatta annyira mélyen van a szelep hogy nem tudok hozzáférni. Tehát, hogy fújom fel?
Vasárnap reggel felkészülve, bringát átrázva nekivágtam egy 170km-s távnak.Minden tök szuper volt, kedvezett a szél is egy ideig, de valahol a 80. kilóméternél elõjött a kényelmetlenség.Nem vagyok kibékülve a testtartásommal.3 fajta kormányfogást is próbáltam, de egy sem volt jó.Bárhogy fogtam, egyfolytába fájt a nyakam, ahogy elõre kellett néznem felemelt fejjel.Talán az volt jó, amikor kiegyenesedve elengedtem a kormányt, de nagy forgalom mellett nem igazán bírtam ezt csinálni.Mit állítsak, hogy tudnátok segíteni?Tegyek fel képeket, adjak meg adatokat?Légyszíves segítsetek valahogy, hamarabb elfárad a nyakam meg a karom, mint a lábam...
Igen, de alatta annyira mélyen van a szelep hogy nem tudok hozzáférni. Tehát, hogy fújom fel?presta szelepes pumpa kell hozza, ennyi.
Miche olcson (de neha lassan) Schwinn-Csepeltol, dragabban gyorsabban Matuztol.
Azt kell venni csak, ami kell, nem egesz keszletet. en pl. 8-as 15-28-at vettem Matuztol, azt hiszem 2 napon belul megvolt.
Miche olcson (de neha lassan) Schwinn-Csepeltol, dragabban gyorsabban Matuztol.
Azt kell venni csak, ami kell, nem egesz keszletet. en pl. 8-as 15-28-at vettem Matuztol, azt hiszem 2 napon belul megvolt.
Miche-re gondolsz szerintem. 11-tol 29-ig van minden.
Öööö, Kékes, csúcstámadás:
Figyelem: a verseny nem lezárt útvonalon zajlik, csak rendõri felvezetés és forgalomlassítás lesz, ezért a KRESZ szabályok betartása kötelezõ. A versenyrendezõk a verseny során történt balesetekért vagy egyéb károkért semmilyen felelõsséget nem vállalnak. Sisak használata kötelezõ.
Kukás mellény, prizma elsõ keréken, hátsó piros prizma, lámpák, csengõ? Ez most komoly? A kiírás szerint, ha ezek nincsenek a rendõr nyugodtan meghúzhat, király.