Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Miche olcson (de neha lassan) Schwinn-Csepeltol, dragabban gyorsabban Matuztol.
Azt kell venni csak, ami kell, nem egesz keszletet. en pl. 8-as 15-28-at vettem Matuztol, azt hiszem 2 napon belul megvolt.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>KRESZ szabályok betartása kötelezõ

Mivel nincs palyalezaras, igy a versenyszervezonek muszaj ezt alairatni az indulokkal.
Szerintem senki nem szeretne, ha egy baleset utan a szervezot barmi feleloseg terhelne, es emiatt nem szervezne tobbet versenyt.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Miche-re gondolsz szerintem. 11-tol 29-ig van minden.

igen, ez lesz az, köszönöm! egyesével is vehetek lánckereket, vagy ekkora készletben van csak? van itthoni forgalmazó? (tudom, a google a barátom, de úgy látom, eléggé képben vagy ezügyben)

BBB-rõl valami vélemény? érdemes vele foglalkozni, vagy nem éri meg az árát?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Miche-re gondolsz szerintem. 11-tol 29-ig van minden.
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
60-rol 12% lejton megallni 29meter alatt??
Ez majdnem 0.5g, az eleg durva lassulas meg sikon is, nemhogy lejton. En ugyan sosem akartam eddig ezt megmerni foleg nem 60-rol, de az biztos, hogy kozel sem tudok ilyen rovid uton megallni semmilyen betettel.
Majd egy 40-rol 0-rat sikon azert megmerek, most mar erdekel egy kicsit.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
használ/ismeri valaki a BBB fogsakoszorúit? mondjuk nem egy dura-ace, azt sejtem, de nagyjából milyen kategória? tartósság, váltásteljesítmény, ilyesmik érdekelnének.

illetve volt szó tetszõlegesen variálható fogaskoszorúról, nem jut eszembe, melyik gyártó csinálja, segítsen valaki....

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
ezt minden amatõr versenyben írják... sz.rni rá

Öööö, Kékes, csúcstámadás:

Figyelem: a verseny nem lezárt útvonalon zajlik, csak rendõri felvezetés és forgalomlassítás lesz, ezért a KRESZ szabályok betartása kötelezõ. A versenyrendezõk a verseny során történt balesetekért vagy egyéb károkért semmilyen felelõsséget nem vállalnak. Sisak használata kötelezõ.

Kukás mellény, prizma elsõ keréken, hátsó piros prizma, lámpák, csengõ? Ez most komoly? A kiírás szerint, ha ezek nincsenek a rendõr nyugodtan meghúzhat, király.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Öööö, Kékes, csúcstámadás:

Figyelem: a verseny nem lezárt útvonalon zajlik, csak rendõri felvezetés és forgalomlassítás lesz, ezért a KRESZ szabályok betartása kötelezõ. A versenyrendezõk a verseny során történt balesetekért vagy egyéb károkért semmilyen felelõsséget nem vállalnak. Sisak használata kötelezõ.

Kukás mellény, prizma elsõ keréken, hátsó piros prizma, lámpák, csengõ? Ez most komoly? A kiírás szerint, ha ezek nincsenek a rendõr nyugodtan meghúzhat, király.
Ott virágozz, ahova elültettek!

FGD

FGD

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

szia,
nemrég vettem én is oútit, ha olyan 1000 eur környékén nézelõdsz, ezeket nézd meg szerintem:
Canyon | Rennrad | Roadlite 6.0
ROSE Pro-SL 2000 2-fach günstig kaufen im Online Bike Shop www.roseversand.de
RADON BikesR1 4.3
német versandcégek, jó árakon, profi csomagolással, küldéssel, igaz: nyilván küldözgetõs szervizzel.
üdv, tg

köszi!
ezek valóban szuper bringák, és nagyon jó áron, de én kb. 750 EUR-ig tudok elmenni.
úgy gondoltam, hogy amiket én felsoroltam bringákat, azokat az itthoninál kedvezményesebb áron megvenni.

vagy ha tudtok még javasolni itthon ismeretlen, de jó márkát, ami jó felszereltséggel van, és max. 750 EUR, azt megköszönném.

üdv.
jani

tangens

tangens

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

Sziasztok,
...Életem elsõ óutiját tervezem hamarosan megvenni...Tudtok esetleg egy-két linket dobni, ahol érdemes rendszeresen nézelõdni?...üdv.
jani

szia,
nemrég vettem én is oútit, ha olyan 1000 eur környékén nézelõdsz, ezeket nézd meg szerintem:
Canyon | Rennrad | Roadlite 6.0
ROSE Pro-SL 2000 2-fach günstig kaufen im Online Bike Shop www.roseversand.de
RADON BikesR1 4.3
német versandcégek, jó árakon, profi csomagolással, küldéssel, igaz: nyilván küldözgetõs szervizzel.
üdv, tg

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
presta szelepes pumpa kell hozza, ennyi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 posts

Szelephosszabító?

Lehet, tényleg nem értek hozzá. A kérdésem az, hogy hogyan lehet felfújni?
Lófarok József

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy ezt hogy lehet felfújni vagy egyáltalán mi ez?
https://picasaweb.go...151698279872194
Köszi!

Szelephosszabító?

A sebesség mindent megold.

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 posts
Bocs, jogos, már beállítottam. Na most?
Lófarok József

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Sziasztok!
Köszi!

itt semmit sem látok

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Sziasztok!
Köszi!

"Oops... there's nothing to see here. Either you do not have access to these photos, or they don't exist at this web address. Please contact the owner directly to gain access."

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 posts
Sziasztok!
Köszi!
Lófarok József

FGD

FGD

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok,

Életem elsõ óutiját tervezem hamarosan megvenni.
Visszaolvastam 30-40 oldalt, én valamelyikõtök belinkelt egy német shop-ot, ahol megdöbbentõen tapasztaltam, hogy mekkora akciók vannak egyes bringákra. Eddig csak az itthoni kínálatot néztem. Ez általános, hogy külföldön egy-egy akció keretében 30-40%-ot is megtudsz spórolni az itthoni árakhoz képest? Pl. egy Merida Road Ride 93-27-et néztem 648 EUR-ért. Itthon ez a típus 1000 EUR környékén van.

Hol lenne érdemes körbenézni? Németország, Ausztria?
Tudtok esetleg egy-két linket dobni, ahol érdemes rendszeresen nézelõdni? Tudom néha problémás lehet a hazaszállítás, de gondolom azt is megtudják oldani, igaz nem tudom mennyiért. A garancia itthoni érvényesítése lehetséges?

A kiszemelt típusaim a köv:

Scott Speedster S30
Trek 1.5
Giant Defy 1
Kelly's IRC 3.9
Merida Road Ride 93-27
Merida Road Race 903-18
Haibike Tour RC
Haibike Tour RX

Ezek közül ti melyik típust ajánljátok? Tudtok ezekre olyan külföldi webshop-ot, ahol kedvezményesebben lehetne hozzájutni?

Ha lenne olyan típus ebben a belépõ kategóriában, és nem említettem, kérlek jelezzétek.

Nagyon köszönöm,
Remélem hamarosan üdvözölhettek a klubban. :-)

üdv.
jani

tangens

tangens

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

ismerõs lejtõn jöttem le száraz (kicsit poros úton), korábban sem v-fékkel trekkingen, sem tárcsával montin nem volt gond a megfelelõ lassulás, most egy pár hete vadiúj (nem is rossz) bringán fékváltókar fogásban (még be is ültem a végén) alig bírtam annyira húzni a fékart, hogy meg tudjak állni a keresztezõdés elõtt. szóval bírtam húzni, meg jók voltak a körülmények, csak a lassulás volt olyan nyúlós, alig reagált nagyobb fékerõvel jelentõsen nagyobb fékkar-erõre. ha hazamegyek megnézem a tour tesztet, ott fikázták keményen a force betétet, de azt hittem, nyafogás, na most már én is mindjárt nyafogok:) válaszoltam?

bocs, már nem tudom szerkeszteni: kieg: a tour teszt szerint ha összevetjük a két betétet (tavalyi meg az idei sram force/red) 12% lejtõn 60 km/h-s sebességrõl 85kg teljes tömeggel megállni a régivel 29 m, a zölddel (újjal) 79 m. azonos fékkar erõ mellett fele a fékerõ, pl. 95 N fékkar erõ mellett 250 N (az elmúlt évek legrosszabb értéke alun) a fékerõ, a régivel 500 N (ami amolyan elvárt érték, egyébként).

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Rá kell törnie magát az embernek a bringára ha lehet így mondani. 100 fölött már senkinek sem kényelmes, mindenhol fáj, nyújtogatni kell, meg itt nyom ott nyom... stbstb. Én úgy védekezek ellene, hogy ha mondjuk a táv során hupli jön, kiállok kicsit a nyeregbõl, vagy vállkörzéseket nyakkörzéseket csinálok. Nem biztos hogy a beállításokkal van a gond, lehet csak szoknod kell a távokat.

Itt épp 5:16 nál teszem ezt :)

‪VTS_01_1.VOB‬‏ - YouTube
11:38:11 IM 2012