Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
olcson jot kategorias stucnibol en ezt vettem. [Ugyanezen az oldalon van BBB is, meg olcsobban]

az a jo ebben a PRO-ban hogy van 26.0 es sok hosszusagban. Csak Magyarorszagon mar csak a 31.8as verzio elerheto ha jol tevedek.

nem irtad mi szamit neked konnyunek, es mennyi a keret amit raszansz.

amugy szerintem szep lett a gep. kiveve a nyereg, de az meg ugye inkabb legyen kenyelmes mint szep :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Összeállt nagyjából a cucc, így már nem is olyan rossz az összhatás.... A stucni kicsit hosszú lett (110-es), ha 26-os befogóval 90-est valami könnyebbet tudtok nagyon megköszönném..

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Tegnap meghozta a futár a vázat. Elsõ benyomás: minõségi cucc! Szépen eldolgozott hegesztések, hibátlan fényezés és grammra (!) pontosan a specifikált 1,420 kg súly. Van rajta egy "handbuilt in germany" matrica is, ez vagy igaz vagy nem, de el tudom hinni.
Amivel viszont mellélõttem az a szín. Grafitszürkét választottam de valóságban jóval világosabb ez az árnyalat mint amire számítottam. Így a karbonvilla nagyon elüt tõle színben. 1-2 éven belül ha összeszed sérüléseket majd mattfeketére szóratom a vázat, egyenlõre így marad. Vagy szerintetek nagyon

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

mondta Õ is, hogy találkozott valakivel aki tudta hogy nekem lesz a gatya..:)
egyelõre csak felpróbáltam, kényelmes, és valahogy jobban áll rajtam a mint a meridás,
komolyabb teszt holnap

Igen, megkérdeztem tõle, hogy országúti bringásnak viszi-e?:D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Pont ott voltam, amikor jött a boltosod, jót mosolyogtam magamban, mert tudtam, hogy neked lesz a gatya.
Egyébként milyen? Bevált?

mondta Õ is, hogy találkozott valakivel aki tudta hogy nekem lesz a gatya..:)
egyelõre csak felpróbáltam, kényelmes, és valahogy jobban áll rajtam a mint a meridás,
komolyabb teszt holnap
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Van egy nagyker (Patai Szabó kft.) akik tartanak (és ha jól tudom tényleg tartanak, nem csak papíron :) ) Miche-t. Nekem a múltkor kellett egy Shimano kazettára Campa-kompatibilis sor, választhattam volna több fogkiosztás közül is, ráadásul ott kiközölõzték, 2 napon belül már nálam is volt (igaz azért, mert ment a bolt áruért). Megér egy próbát szerintem.

kösz a tippet, tegnap este írtam nekeik, ma jött is válasz. postáznak is, ha kell, úgyhogy benevezek egy Miche sorra, meg egy plusz lánckerék is lesz a Shimano sorhoz.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

De ez szingós gumi. Ott a szelepcsere számomra nem evidens.

Ott már nekem sem!:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

szóval aztán szerencsém volt, mert volt még M-es méret(lehet hogy az uccsó Magyar országon) :)

Pont ott voltam, amikor jött a boltosod, jót mosolyogtam magamban, mert tudtam, hogy neked lesz a gatya.
Egyébként milyen? Bevált?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nekem meg egy olyan belsõt sikerült kifognom a fiximen, aminek SIMA a szára, nincs rajta menet. Dizájnos, de 9 bar környékén lelövi róla magát a pumpa, mert csúszik. (wtf lol)

Nekem is van olyan, decathlonos.

A sebesség mindent megold.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Nekem meg egy olyan belsõt sikerült kifognom a fiximen, aminek SIMA a szára, nincs rajta menet. Dizájnos, de 9 bar környékén lelövi róla magát a pumpa, mert csúszik. (wtf lol)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

nem rég valaki említette hogy Adidas gatyája van.Esetleg nem ilyen? : BikeTex

én is ezzel szemezek, és gondoltam megkérdezem, mik a tapasztalatok, mennyire kényelmes, varratok nem zavaróak-e, betét milyen?

szóval aztán szerencsém volt, mert volt még M-es méret(lehet hogy az uccsó Magyar országon) :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a szelep tujet utkozesig ki kell tekerni mielott rarakod a hosszabbitot. ha ez megvan akkor nem kell hozzaferni a szelephez, csak rarakod a pumpat es ennyi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 posts

Vegyél két olyan belsõt aminek 60mm-es a szelepszára.

De ez szingós gumi. Ott a szelepcsere számomra nem evidens.
Lófarok József

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Igen, de alatta annyira mélyen van a szelep hogy nem tudok hozzáférni. Tehát, hogy fújom fel?

Vegyél két olyan belsõt aminek 60mm-es a szelepszára.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Laza,leengedett vállal próbálj tekerni, zárt, enyhén hajlított könyökkel. Pár km-ként egy-egy fejkörzés, vállkörzés esetleg.

Vasárnap reggel felkészülve, bringát átrázva nekivágtam egy 170km-s távnak.Minden tök szuper volt, kedvezett a szél is egy ideig, de valahol a 80. kilóméternél elõjött a kényelmetlenség.Nem vagyok kibékülve a testtartásommal.3 fajta kormányfogást is próbáltam, de egy sem volt jó.Bárhogy fogtam, egyfolytába fájt a nyakam, ahogy elõre kellett néznem felemelt fejjel.Talán az volt jó, amikor kiegyenesedve elengedtem a kormányt, de nagy forgalom mellett nem igazán bírtam ezt csinálni.Mit állítsak, hogy tudnátok segíteni?Tegyek fel képeket, adjak meg adatokat?Légyszíves segítsetek valahogy, hamarabb elfárad a nyakam meg a karom, mint a lábam...

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 posts

presta szelepes pumpa kell hozza, ennyi.

Igen, de alatta annyira mélyen van a szelep hogy nem tudok hozzáférni. Tehát, hogy fújom fel?
Lófarok József

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Miche olcson (de neha lassan) Schwinn-Csepeltol, dragabban gyorsabban Matuztol.
Azt kell venni csak, ami kell, nem egesz keszletet. en pl. 8-as 15-28-at vettem Matuztol, azt hiszem 2 napon belul megvolt.

minõségben, váltásteljesítményben rosszabb, vagy van olyan jó egy ilyen Miche sor, mint mondjuk egy középkategóriás Shimano vagy Campa gyári fogaskoszorú?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

52-es vázhoz milyen hosszú hajtókar dukál?

170

A sebesség mindent megold.

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Sziasztok!

52-es vázhoz milyen hosszú hajtókar dukál?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Van egy nagyker (Patai Szabó kft.) akik tartanak (és ha jól tudom tényleg tartanak, nem csak papíron :) ) Miche-t. Nekem a múltkor kellett egy Shimano kazettára Campa-kompatibilis sor, választhattam volna több fogkiosztás közül is, ráadásul ott kiközölõzték, 2 napon belül már nálam is volt (igaz azért, mert ment a bolt áruért). Megér egy próbát szerintem.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Miche olcson (de neha lassan) Schwinn-Csepeltol, dragabban gyorsabban Matuztol.
Azt kell venni csak, ami kell, nem egesz keszletet. en pl. 8-as 15-28-at vettem Matuztol, azt hiszem 2 napon belul megvolt.

kösz!