Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Régi vázba tettem új hátsó féket.
Mivel épp volt egy nagysebességû kézicsiszoló a kezem ügyében, hirtelen felindulásból fogtam és kitágítottam a furatot hogy bele tudjam fogatni, de kicsit parázok hogy elég erõs lesz-e a híd hogy kitartson egy erõsebb fékezésnél.
Arra gondoltam oda kéne hegeszteni egy ilyen acéllapot a hídra, hogy biztos stabil maradjon, de hegeszteni már nincs kapacitásom. Tud valaki olyan helyet ahol ezt olcsón megcsinálnák nekem? :)
Vagy nem érdemes emiatt aggódni?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Elsõ teljes hét, újabb szófosás ;) :D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Blog on:
Már amikor összeraktam fikáztam a Miche lánc patentszemét, a mai után meg pláne. Tegnap kész lett a bringa (holnap tolok is képet), így a mai nap került sor a tesztelésre. Alleycat volt itthon (városi tájékozódási verseny), és a patentszemnél menet közben elszakadt a lánc. Gondoltam rá, hogy rosszl raktam össze, de akkor szerintem a másik oldal szakadt volna el. Ettõl függetlenül persze van rá esély, hogy én voltam a béna, de azért ezentúl hanyagolom a biztonság kedvéért.
Blog off

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Elképzelhetõnek tartom, de nem szeretném elhinni amit Landis mond egyéb vonatkozásokban sem.
Az én szintemrõl meg még egy rossz edzésprogram is csak lendíteni tud. :-)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>Én a Chris Carmichael és Joe Friel könyveibõl
btw. Azt tudod, hogy Armstrongnak Chris csak kamu edzoje volt? (forras: Landis legujabb oszintesegi rohama)
Ettol meg biztos erti a szakmajat, szoval a konyvvel ettol meg nincs baj.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Csc

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Szakosztálynál vagy és úgy van edzõd vagy CSC?

Tavaly csonttores miatti 2 honap kihagyas utan 1.5 hetnyi tekeres utan jott a verseny, szoval szerintem az nem mervado, 61 perc volt.
2009-ben viszont nem volt semmi gondom, akkor annyit tudtam. 53percet mertek, de valojaban 56p korul mentem a sajat oram szerint.
2009-hez kepest mindenkeppen a rendes edzesterv az elteres, a mennyiseg is tobb picivel, de nem sokkal. Raadasul csak aprilistol van edzom.
De azert a ~10perc javulasban a jobb korulmenyek is benne vannak, 2009-ben melegebb volt es az elejen a szembeszel is jelentos volt.
Es van -4kg is, de ez csak az edzestol jott le, mert enni ugyanugy eszek mindent.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
30as átlag 1400 m szinntel....
nem vagy rossz!

"megvolt az elsõ 120Km(1400m szint), és nagyon király!
síkon kicsit csúszkáltam a nyergen, mert túl új, de felfelé nagyon jó a két plusz párna a csontom alatt, jól esett mind a 4 óra."

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Értem, köszi!

Én a Chris Carmichael és Joe Friel könyveibõl összerakosgatott edzéstervvel szórakoztatom magam.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Tavaly csonttores miatti 2 honap kihagyas utan 1.5 hetnyi tekeres utan jott a verseny, szoval szerintem az nem mervado, 61 perc volt.
2009-ben viszont nem volt semmi gondom, akkor annyit tudtam. 53percet mertek, de valojaban 56p korul mentem a sajat oram szerint.
2009-hez kepest mindenkeppen a rendes edzesterv az elteres, a mennyiseg is tobb picivel, de nem sokkal. Raadasul csak aprilistol van edzom.
De azert a ~10perc javulasban a jobb korulmenyek is benne vannak, 2009-ben melegebb volt es az elejen a szembeszel is jelentos volt.
Es van -4kg is, de ez csak az edzestol jott le, mert enni ugyanugy eszek mindent.

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Üdv itt is Ave,

Grat minden résztvevõnek!
nekem 49:13 lett, a tavalyinál 8 perccel jobb.
Ave,
neked a tavalyi idõd is reális volt és az edzõ miatt tudtál ennyit javulni, vagy mit látsz a javulás hátterében?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Gratula mégegyszer ave.Nekem 50:42 lett az idõm,50alá volt a cél,majdnem összejött.Küzdöttem én is a 39x25-el,meg a kialvatlansággal.
GT-Atee

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Kekesen volt valaki?
Nekem 47:20 lett, ez csekely 10perccel jobb mint az eddigi legjobbam. Kicsit orultem. :)
Tavaly 70-es pedalfordulat helyett 88, foleg mert Matrahaza utan mar nem tudtam elforgatni rendesen a 34x23-at.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

a Nalini zokni is jó volt, nem éreztem hogy izzadna a lábam.

Én sem szoktam érezni, de amikor az asszony elzavar fürödni, akkor támadnak kétségeim.:D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Igen, megkérdeztem tõle, hogy országúti bringásnak viszi-e?:D

megvolt az elsõ 120Km(1400m szint), és nagyon király!
síkon kicsit csúszkáltam a nyergen, mert túl új, de felfelé nagyon jó a két plusz párna a csontom alatt, jól esett mind a 4 óra.
és a Nalini zokni is jó volt, nem éreztem hogy izzadna a lábam.
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,390 posts

9-es ultegráról átvedlettem campa-ra :-) donciccio szerelte, gyorsan, jól és olcsón.

centaur/veloce a lényegi alkatrészek. agyat nem vettem külön mert beteg ára van, egy hátsóagy árért lehet kapni belépõ khamsin kerékszettet. hozza amit kell, bár nehezebb a fûzött mavicomnál_: a különbség elöl 35, hátul 45 gramm, valószínûleg a cxp-33 felni könnyebb ennyivel (460 gr). az UT betomkemény, a fvkart szokni kell, de jó lesz. a fékek is maradtak a régiek

1 kis reklám............. nekem :D

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
http://users.atw.hu/...dl//fenykep.JPG
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Õ itt az enyim bringa. Puch Riedl
Feltöltött kép
Maillard 700 agyszett és 6os racsni, Weinmann fékek, alu nyeregcsõ, stücni és kormány, silstar hajtómû, sachs-hüret elsõ váltó, suntour hátsó váltó. 2mm-es dt küllõk és rigida flyer felni valami retro panaracer gumival. Ez még úgy ahogy régiesnek néz ki.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
9-es ultegráról átvedlettem campa-ra :-) donciccio szerelte, gyorsan, jól és olcsón.

centaur/veloce a lényegi alkatrészek. agyat nem vettem külön mert beteg ára van, egy hátsóagy árért lehet kapni belépõ khamsin kerékszettet. hozza amit kell, bár nehezebb a fûzött mavicomnál_: a különbség elöl 35, hátul 45 gramm, valószínûleg a cxp-33 felni könnyebb ennyivel (460 gr). az UT betomkemény, a fvkart szokni kell, de jó lesz. a fékek is maradtak a régiek

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
nagyon szép lett, de az a nyereg szerintem is sokat ront az összképen. bár nyilván a kényelem a legfontosabb. gratula, csodás bringa, sok problémamentes kilométert kívánok hozzá!