Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Sziasztok!

Merida road race 904-hez gondolkodom karbon kormány ill. üléscsõ vásárlásán.
Abban kérném véleményeteket, hogy hoz -e komfortérzetben a beruházás értékével egyenértékû pozitív változást.
Ha igen, integrált kormány vagy sem? Milyen márkát javasolnátok?
Köszönöm!

egy jól eltalált (úgy értem, a testalkatodhoz, üléspozíciódhoz illõ) alukormány kényelmesebb lehet, mint egy rosszul megválasztott karbon...gondolok itt a szélesség/esés/elõrenyúlás értékekre.
tudom, hogy nem egyszerû a megfelelõ kormányt kiválasztani, de eléggé kidobott pénz, ha egy olyant választasz, ami aztán kényelmetlen lesz. ha mostani kormányodat jónak érzed, mindenképpen hasonló hajlítású karbon kormányt keress.

integráltat (sztem) csak abban az esetben, ha biztos vagy benne, hogy a mostani kormány/stucni pont jó neked, és kapsz ugyanilyent integráltba (meg persze ha neked megér annyit a dolog)

(én pl. több mint egy év után kezdem érezni, hogy hosszabb stucni kéne a mostani 90-esnél)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Köszönöm !

A karbon kormányhoz karbon kormányszár?

Nem erõltetnèm, mocsok dràga, nem jobb az alunàl.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

gondolom "odaát" kicsit nyugisabb..?!

nem kicsit! :)
és hétköznap is
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Fábián Imre

Fábián Imre

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Köszönöm !

A karbon kormányhoz karbon kormányszár?

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Sziasztok!

Abban kérném véleményeteket, hogy hoz -e komfortérzetben a beruházás értékével egyenértékû pozitív változást.
Köszönöm!

A nyeregcsõ mindenkèppen làtvànyos javulàst (tud ) hoz(ni), de persze egy jò vàzat ès nyerget nem helyettesìt. Kormànybòl 3T Rotundo LTD-t hasznàlok, nagyon kènyelmesnek èrzem, ès kellõen merev is, felteszem a Team sorozat is hasonlò, kicsit nehezebb, viszont olcsòbb kivitelben. Ami màrkàt mèg ajànlanèk az a Syntace. A pozitivumok ellenère nem hinnèm, hogy àr/èrtèk arànyban megközelìti az jò alu cuccokat azonban, de azèrt szeretem õket. Karbon kormànynàl ami mèg negativum, hogy egy àtlagnàl nagyobb perecben lehet ottmarad

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Route: 2011.08.13. | Bikemap.net

gondolom "odaát" kicsit nyugisabb..?!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Fábián Imre

Fábián Imre

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok!

Köszönöm!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

30as átlag 1400 m szinntel....
nem vagy rossz!

"megvolt az elsõ 120Km(1400m szint), és nagyon király!
síkon kicsit csúszkáltam a nyergen, mert túl új, de felfelé nagyon jó a két plusz párna a csontom alatt, jól esett mind a 4 óra."

ha ez számít valamit, négyen voltunk. a kevés sík részen váltottuk egymást.
a legjobb az hogy hazafelé megfordult a szél, és ismét szembe fújt..:D
erre voltunk:
Route: 2011.08.13. | Bikemap.net
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Az nem csak egy 26"-os Reba?

sztem csak a 29-ernek "áll ennyire elõre V alakban " a válla.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nem. :D Most próbáltam bele az országúti kereket, és még elég sok hely maradt... ;)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Elsõ teljes hét, újabb szófosás ;) :D

Az nem csak egy 26"-os Reba?

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Régi vázba tettem új hátsó féket.
Mivel épp volt egy nagysebességû kézicsiszoló a kezem ügyében, hirtelen felindulásból fogtam és kitágítottam a furatot hogy bele tudjam fogatni, de kicsit parázok hogy elég erõs lesz-e a híd hogy kitartson egy erõsebb fékezésnél.
Arra gondoltam oda kéne hegeszteni egy ilyen acéllapot a hídra, hogy biztos stabil maradjon, de hegeszteni már nincs kapacitásom. Tud valaki olyan helyet ahol ezt olcsón megcsinálnák nekem? :)
Vagy nem érdemes emiatt aggódni?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Elsõ teljes hét, újabb szófosás ;) :D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Blog on:
Már amikor összeraktam fikáztam a Miche lánc patentszemét, a mai után meg pláne. Tegnap kész lett a bringa (holnap tolok is képet), így a mai nap került sor a tesztelésre. Alleycat volt itthon (városi tájékozódási verseny), és a patentszemnél menet közben elszakadt a lánc. Gondoltam rá, hogy rosszl raktam össze, de akkor szerintem a másik oldal szakadt volna el. Ettõl függetlenül persze van rá esély, hogy én voltam a béna, de azért ezentúl hanyagolom a biztonság kedvéért.
Blog off

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Elképzelhetõnek tartom, de nem szeretném elhinni amit Landis mond egyéb vonatkozásokban sem.
Az én szintemrõl meg még egy rossz edzésprogram is csak lendíteni tud. :-)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Én a Chris Carmichael és Joe Friel könyveibõl
btw. Azt tudod, hogy Armstrongnak Chris csak kamu edzoje volt? (forras: Landis legujabb oszintesegi rohama)
Ettol meg biztos erti a szakmajat, szoval a konyvvel ettol meg nincs baj.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Csc

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Szakosztálynál vagy és úgy van edzõd vagy CSC?

Tavaly csonttores miatti 2 honap kihagyas utan 1.5 hetnyi tekeres utan jott a verseny, szoval szerintem az nem mervado, 61 perc volt.
2009-ben viszont nem volt semmi gondom, akkor annyit tudtam. 53percet mertek, de valojaban 56p korul mentem a sajat oram szerint.
2009-hez kepest mindenkeppen a rendes edzesterv az elteres, a mennyiseg is tobb picivel, de nem sokkal. Raadasul csak aprilistol van edzom.
De azert a ~10perc javulasban a jobb korulmenyek is benne vannak, 2009-ben melegebb volt es az elejen a szembeszel is jelentos volt.
Es van -4kg is, de ez csak az edzestol jott le, mert enni ugyanugy eszek mindent.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
30as átlag 1400 m szinntel....
nem vagy rossz!

"megvolt az elsõ 120Km(1400m szint), és nagyon király!
síkon kicsit csúszkáltam a nyergen, mert túl új, de felfelé nagyon jó a két plusz párna a csontom alatt, jól esett mind a 4 óra."

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Értem, köszi!

Én a Chris Carmichael és Joe Friel könyveibõl összerakosgatott edzéstervvel szórakoztatom magam.