Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Megvettem életem elsõ Oútiját :) Végûl egy Wilier La Triestina mellett döntöttem. Veloche szettel van szerelve. 360-ról volt 300-ra leárazva. Elsõ km-ek kicsit szokatlanok voltak a trekking után, de hamar belejöttem.
Én 10Kg mértem a bringán. Késõbb majd kormány, stucni, nyeregcsõ, kerékszett (carbon mindenbõl) cserét szeretnék. Súlyba ez mennyit változtatna? Vagy nem érdemes vele foglalkozni?

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

Érted a lényeget. :)

Ha èrzèkelted az iròniàt, akkor te is :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Abszolùt nem ez làtvàny fogad, ha rànèzek a sajàtomra, ami nem meglepõ, hisz nem ezekkel az alkatrèszekkel rendelkezem. Mi a cèlod? :)Nem mellesleg tökèletesen funkcionàl, merev, kènyelmes..de ez nyilvàn nem fontos :)

Érted a lényeget. :)

A sebesség mindent megold.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Célom nincs, csak elmondtam amit gondolok, ez egy fórum sajátosság.

Abszolùt nem ez làtvàny fogad, ha rànèzek a sajàtomra, ami nem meglepõ, hisz nem ezekkel az alkatrèszekkel rendelkezem. Mi a cèlod? :)Nem mellesleg tökèletesen funkcionàl, merev, kènyelmes..de ez nyilvàn nem fontos :)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Syntace F119 stucnim van, abszolùt jòl megy a kormànyhoz. Semmi gond nincs a 3T Pro cuccaival. Ja ès ezüst szìnû a csìk :)

Akkor ha nincs márkaharmónia
+ ezt a látványt kaptad: (http://www.google.hu...iw=1336&bih=624)
http://www.flickr.co...oss/5225590921/
e helyett: (http://www.bikeradar...s/article/image)
http://www.bikeradar...s/article/image

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

csak az hülyén néz ki hogy a kormányodon vaj színû csík fut végig a stucnidon (ha Teamrõl beszélünk és nem a gagyibbról ) akkor meg piros... persze ez csak akkor zavaró ha azonos márkában és jó dizájnban gondolozol stucni és kormány kérdésben (is).

Syntace F119 stucnim van, abszolùt jòl megy a kormànyhoz. Semmi gond nincs a 3T Pro cuccaival. Ja ès ezüst szìnû a csìk :)

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Nem erõltetnèm, mocsok dràga, nem jobb az alunàl.

csak az hülyén néz ki hogy a kormányodon vaj színû csík fut végig a stucnidon (ha Teamrõl beszélünk és nem a gagyibbról ) akkor meg piros... persze ez csak akkor zavaró ha azonos márkában és jó dizájnban gondolozol stucni és kormány kérdésben (is).

Fábián Imre

Fábián Imre

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Köszönöm a válaszokat!

Az üléscsõ cseréjével megpróbálkozom, a kormánnyal még várok. Közben néztem, hogy az integráltnak elég húzos az ára.
A mostani kormányszáramnál vsznleg rövidebb, 90-es kellene. A széleségben is bizonytalan vagyok,mivel kettõ biciklin két méretet használok ( a téli TREK 44-es ), a merida 42-es. Mindkettõ megszokható általam, átülni viszont mindig furcsa érzés. A merida talán kényelmetlenebb, derékfájás, ami a TREK-nél nincs.

egy jól eltalált (úgy értem, a testalkatodhoz, üléspozíciódhoz illõ) alukormány kényelmesebb lehet, mint egy rosszul megválasztott karbon...gondolok itt a szélesség/esés/elõrenyúlás értékekre.
tudom, hogy nem egyszerû a megfelelõ kormányt kiválasztani, de eléggé kidobott pénz, ha egy olyant választasz, ami aztán kényelmetlen lesz. ha mostani kormányodat jónak érzed, mindenképpen hasonló hajlítású karbon kormányt keress.

integráltat (sztem) csak abban az esetben, ha biztos vagy benne, hogy a mostani kormány/stucni pont jó neked, és kapsz ugyanilyent integráltba (meg persze ha neked megér annyit a dolog)

(én pl. több mint egy év után kezdem érezni, hogy hosszabb stucni kéne a mostani 90-esnél)

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Sziasztok!

Merida road race 904-hez gondolkodom karbon kormány ill. üléscsõ vásárlásán.
Abban kérném véleményeteket, hogy hoz -e komfortérzetben a beruházás értékével egyenértékû pozitív változást.
Ha igen, integrált kormány vagy sem? Milyen márkát javasolnátok?
Köszönöm!

egy jól eltalált (úgy értem, a testalkatodhoz, üléspozíciódhoz illõ) alukormány kényelmesebb lehet, mint egy rosszul megválasztott karbon...gondolok itt a szélesség/esés/elõrenyúlás értékekre.
tudom, hogy nem egyszerû a megfelelõ kormányt kiválasztani, de eléggé kidobott pénz, ha egy olyant választasz, ami aztán kényelmetlen lesz. ha mostani kormányodat jónak érzed, mindenképpen hasonló hajlítású karbon kormányt keress.

integráltat (sztem) csak abban az esetben, ha biztos vagy benne, hogy a mostani kormány/stucni pont jó neked, és kapsz ugyanilyent integráltba (meg persze ha neked megér annyit a dolog)

(én pl. több mint egy év után kezdem érezni, hogy hosszabb stucni kéne a mostani 90-esnél)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

Köszönöm !

A karbon kormányhoz karbon kormányszár?

Nem erõltetnèm, mocsok dràga, nem jobb az alunàl.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

gondolom "odaát" kicsit nyugisabb..?!

nem kicsit! :)
és hétköznap is
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Fábián Imre

Fábián Imre

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Köszönöm !

A karbon kormányhoz karbon kormányszár?

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

Sziasztok!

Abban kérném véleményeteket, hogy hoz -e komfortérzetben a beruházás értékével egyenértékû pozitív változást.
Köszönöm!

A nyeregcsõ mindenkèppen làtvànyos javulàst (tud ) hoz(ni), de persze egy jò vàzat ès nyerget nem helyettesìt. Kormànybòl 3T Rotundo LTD-t hasznàlok, nagyon kènyelmesnek èrzem, ès kellõen merev is, felteszem a Team sorozat is hasonlò, kicsit nehezebb, viszont olcsòbb kivitelben. Ami màrkàt mèg ajànlanèk az a Syntace. A pozitivumok ellenère nem hinnèm, hogy àr/èrtèk arànyban megközelìti az jò alu cuccokat azonban, de azèrt szeretem õket. Karbon kormànynàl ami mèg negativum, hogy egy àtlagnàl nagyobb perecben lehet ottmarad

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Route: 2011.08.13. | Bikemap.net

gondolom "odaát" kicsit nyugisabb..?!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Fábián Imre

Fábián Imre

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Sziasztok!

Köszönöm!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

30as átlag 1400 m szinntel....
nem vagy rossz!

"megvolt az elsõ 120Km(1400m szint), és nagyon király!
síkon kicsit csúszkáltam a nyergen, mert túl új, de felfelé nagyon jó a két plusz párna a csontom alatt, jól esett mind a 4 óra."

ha ez számít valamit, négyen voltunk. a kevés sík részen váltottuk egymást.
a legjobb az hogy hazafelé megfordult a szél, és ismét szembe fújt..:D
erre voltunk:
Route: 2011.08.13. | Bikemap.net
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Az nem csak egy 26"-os Reba?

sztem csak a 29-ernek "áll ennyire elõre V alakban " a válla.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Nem. :D Most próbáltam bele az országúti kereket, és még elég sok hely maradt... ;)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Elsõ teljes hét, újabb szófosás ;) :D

Az nem csak egy 26"-os Reba?