Én 10Kg mértem a bringán. Késõbb majd kormány, stucni, nyeregcsõ, kerékszett (carbon mindenbõl) cserét szeretnék. Súlyba ez mennyit változtatna? Vagy nem érdemes vele foglalkozni?
Abszolùt nem ez làtvàny fogad, ha rànèzek a sajàtomra, ami nem meglepõ, hisz nem ezekkel az alkatrèszekkel rendelkezem. Mi a cèlod? :)Nem mellesleg tökèletesen funkcionàl, merev, kènyelmes..de ez nyilvàn nem fontos
A sebesség mindent megold.
Abszolùt nem ez làtvàny fogad, ha rànèzek a sajàtomra, ami nem meglepõ, hisz nem ezekkel az alkatrèszekkel rendelkezem. Mi a cèlod? :)Nem mellesleg tökèletesen funkcionàl, merev, kènyelmes..de ez nyilvàn nem fontos
Syntace F119 stucnim van, abszolùt jòl megy a kormànyhoz. Semmi gond nincs a 3T Pro cuccaival. Ja ès ezüst szìnû a csìk
csak az hülyén néz ki hogy a kormányodon vaj színû csík fut végig a stucnidon (ha Teamrõl beszélünk és nem a gagyibbról ) akkor meg piros... persze ez csak akkor zavaró ha azonos márkában és jó dizájnban gondolozol stucni és kormány kérdésben (is).
Nem erõltetnèm, mocsok dràga, nem jobb az alunàl.
egy jól eltalált (úgy értem, a testalkatodhoz, üléspozíciódhoz illõ) alukormány kényelmesebb lehet, mint egy rosszul megválasztott karbon...gondolok itt a szélesség/esés/elõrenyúlás értékekre.
tudom, hogy nem egyszerû a megfelelõ kormányt kiválasztani, de eléggé kidobott pénz, ha egy olyant választasz, ami aztán kényelmetlen lesz. ha mostani kormányodat jónak érzed, mindenképpen hasonló hajlítású karbon kormányt keress.
integráltat (sztem) csak abban az esetben, ha biztos vagy benne, hogy a mostani kormány/stucni pont jó neked, és kapsz ugyanilyent integráltba (meg persze ha neked megér annyit a dolog)
(én pl. több mint egy év után kezdem érezni, hogy hosszabb stucni kéne a mostani 90-esnél)
Sziasztok!
Merida road race 904-hez gondolkodom karbon kormány ill. üléscsõ vásárlásán.
Abban kérném véleményeteket, hogy hoz -e komfortérzetben a beruházás értékével egyenértékû pozitív változást.
Ha igen, integrált kormány vagy sem? Milyen márkát javasolnátok?
Köszönöm!
Köszönöm !
A karbon kormányhoz karbon kormányszár?
Sziasztok!
Merida road race 904-hez gondolkodom karbon kormány ill. üléscsõ vásárlásán.
Abban kérném véleményeteket, hogy hoz -e komfortérzetben a beruházás értékével egyenértékû pozitív változást.
Ha igen, integrált kormány vagy sem? Milyen márkát javasolnátok?
Köszönöm!
gondolom "odaát" kicsit nyugisabb..?!
30as átlag 1400 m szinntel....
nem vagy rossz!
"megvolt az elsõ 120Km(1400m szint), és nagyon király!
síkon kicsit csúszkáltam a nyergen, mert túl új, de felfelé nagyon jó a két plusz párna a csontom alatt, jól esett mind a 4 óra."
Flickr
Az nem csak egy 26"-os Reba?