Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
használt kizárva?

2005-ös Specialized Allez Elite Double « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
··Scott Speedster S30··Alkumentes 150.000-ért « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

viktor81

viktor81

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
köszi

még annyit, hogy 2 közül szerinted melyiket, vagy esetleg valami mást.
giant rapid 3 2010 amit elõször szerttem volna az már csak kis méretben van.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hali!

Lenne outi vázás kérdésem:

6061 hydro alu lenne egyiken másikon pedig 7005 alu.
Melyik lenne a jobb ?

két bicó pedig:
Mekka-Bike Kerkpr Szakzlet s Szerviz
másik pedig intersportos Genesis Corsa 2.3 ( tiagra, 2300, truativ isoflow, tektro r350..)
INTERSPORT Kerékpár Katalógus :: komfort kerékpárok, elektromos kerékpárok, cross kerékpárok, versenykerékpárok, mountainbike, freeride- és BMX-kerékpárok, gyermek és ifjúsági kerékpárok, Gyermek kerékpáros ruházat, női kerékpáros ruházat, férfi
esetleg vmi más 150ig?

köszi

Viktor

Mindkét anyagból lehet jó vázat csinálni.

A sebesség mindent megold.

viktor81

viktor81

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hali!

Lenne outi vázás kérdésem:

6061 hydro alu lenne egyiken másikon pedig 7005 alu.
Melyik lenne a jobb ?

két bicó pedig:
Mekka-Bike Kerkpr Szakzlet s Szerviz
másik pedig intersportos Genesis Corsa 2.3 ( tiagra, 2300, truativ isoflow, tektro r350..)
INTERSPORT Kerékpár Katalógus :: komfort kerékpárok, elektromos kerékpárok, cross kerékpárok, versenykerékpárok, mountainbike, freeride- és BMX-kerékpárok, gyermek és ifjúsági kerékpárok, Gyermek kerékpáros ruházat, női kerékpáros ruházat, férfi
esetleg vmi más 150ig?

köszi

Viktor

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Matuz Zsolt, újpest: +36 70 518 8009

köszi

keréktéma: itt Weight Weenies • View topic - Campagnolo Khamsin wheels is arról van szó hogy a két kerék szinte ua

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Matuz Zsolt, újpest: +36 70 518 8009

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

ma lefelé egy hajtûben kihasználtam a PRO 3 Race kanyarsávjának az utolsó századmiliméterét is..:D

hm... akkor biztos jól tapad.
szemezgetek ezzel a gumival. mennyi km-t tettél már bele?mennyit bírhat vajon?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Matúzék számát tudja vki? újpesten keresem õket, de a weblapon csak egy pécsi cím és egy olyan szám van amit nem vesznek fel.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mikor indultal, hogy mar otthon is vagy gep elott??
Es foleg, milyen erzes volt ennyire bedonteni?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ma lefelé egy hajtûben kihasználtam a PRO 3 Race kanyarsávjának az utolsó századmiliméterét is..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

nagyon jól teszed! :)

már korábban használtam spd-t, mint outizni kezdtem volna, és ha már egyszer a téli-nyári bicajozásokhoz öszeszedegettem az spd-s cipõket, szandált, nem kezdem el lecserélni spd-sl-re, mert az "illik" az outihoz.
elhiszem, hogy jobb a hajtáshatékonyság outi cipõvel, pedállal, de az én hobbi szintemen ez nem annyira szempont.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

én a mai napig spd-t használok, sõt képes vagyok nyáron a 30 fokban spd-s szandállal(!) outizni.....

nagyon jól teszed! :)

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

szégyen? én hónapokig tekertem a montis pedállal az országútimon, mert nekem sem volt rá keret, de nem éreztem, hogy szégyenkeznem kéne. azóta van rajta országúti pedál, de nem sok különbséget érzek. sõt, kifejezetten idegesít, hogy nem dokkolható mindkét oldala. majdnemhogy fölösleges pénzkidobás. mit kapok majd ezért :)

én a mai napig spd-t használok, sõt képes vagyok nyáron a 30 fokban spd-s szandállal(!) outizni.....

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Én Campagnolo Khamsin kaptam hozzá. Eredetileg F. Racing 7 kerék lenne hozzá, de én ezt kaptam.
Pedált meg egy spd simano M505 van most rajta (tudom elég szégyen és nem erre való, de erre volt most keret) ami nem valami könnyû...

szégyen? én hónapokig tekertem a montis pedállal az országútimon, mert nekem sem volt rá keret, de nem éreztem, hogy szégyenkeznem kéne. azóta van rajta országúti pedál, de nem sok különbséget érzek. sõt, kifejezetten idegesít, hogy nem dokkolható mindkét oldala. majdnemhogy fölösleges pénzkidobás. mit kapok majd ezért :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Fulcrum R7 és a Khamsin az egy kategória kb.
Ott virágozz, ahova elültettek!

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Én Campagnolo Khamsin kaptam hozzá. Eredetileg F. Racing 7 kerék lenne hozzá, de én ezt kaptam.
Pedált meg egy spd simano M505 van most rajta (tudom elég szégyen és nem erre való, de erre volt most keret) ami nem valami könnyû...

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Megvettem életem elsõ Oútiját :) Végûl egy Wilier La Triestina mellett döntöttem. Veloche szettel van szerelve. 360-ról volt 300-ra leárazva. Elsõ km-ek kicsit szokatlanok voltak a trekking után, de hamar belejöttem.
Én 10Kg mértem a bringán. Késõbb majd kormány, stucni, nyeregcsõ, kerékszett (carbon mindenbõl) cserét szeretnék. Súlyba ez mennyit változtatna? Vagy nem érdemes vele foglalkozni?

nem olyan rossz a 10 kg - gondolom pedállal, km órával, kulacstartókkal
egyébként a veloce nem súlybajnok: nekem a bringán váltó (250) átdobó (98) és sor (290 gr) lett nemrég veloce; a régi 9-es sh szetten ez így nézett ki: 220-80-228 , a különbség 110 gr :-))

szerintem olcsóbb súlycsökkentés a külsõ és belsõ (kb 220 gr + 70 gr) - gondolom most vmi alapot tettek rá (310+110gr)

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Megvettem életem elsõ Oútiját :) Végûl egy Wilier La Triestina mellett döntöttem. Veloche szettel van szerelve. 360-ról volt 300-ra leárazva. Elsõ km-ek kicsit szokatlanok voltak a trekking után, de hamar belejöttem.
Én 10Kg mértem a bringán. Késõbb majd kormány, stucni, nyeregcsõ, kerékszett (carbon mindenbõl) cserét szeretnék. Súlyba ez mennyit változtatna? Vagy nem érdemes vele foglalkozni?

és milyen kereket adtak hozzá? mert ez kimaradt,
ha ott karbonra váltasz elég nagy súlyt takaríthatsz meg, persze a pénztárnál fájdalamas lesz a upgrade...

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

isten hozott...
nekem is ilyen bicóm van csak centaurral,wcs(alu),és campa vento kerekek-l.alig 8.5kg.mondjuk ez régi mérés,azóta más nyereg,kerék és pedál van rajta.nyilván könnyebbek :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

inkubator

inkubator

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Sziasztok! Triplafalú kerék fûzésérõl valaki tud valami oldalt vagy le tudnátok írni hogy hogyan kell akár egy hagyományos fûzéshez képest? Milyen speciális eszközök kellenek hozzá? A sima vagy dupla falúnál túl ér a küllõanya de a triplánál nem. Szóval lövésem sincs hogy fûzzem meg. Segítsetek!