Az szép.....nálam 45 már tele a gatya
és amikor síkon kis hátszélben mentek 40-45el bolyban?
uhh, a lejtõzésnél nekem állandó félelem hogy amibe belemegyek az a fák árnyéka vagy tankcsapda. p-sztlászlóról szentendrére is max 70-ig merem engedni, rátekerésrõl meg szó sem lehet
Azért nem árt ovatosan lejtõzni, fõleg a kanyarokban.
Egyszer hibázz egyet, és lehet nem lesz második...
Szóval én inkább egy kicsit lassabban megyek mint lehetne, és akkor talán nem lesz baj. Egy rossz pici kõdarab a kanyarban mikor alaposan döntesz és már meg is dõlsz:)
Persze ez nem igaz a fullra kiélezett versenyre, ez most az edzés vonal volt.
ez kemény lehet...A kanyarodásról nekem mindig az jut eszembe, hogy egy ideig azt hittem, hogy jól tudok kanyarodni országútival is, aztán láttam egy többszörös magyar bajnokot kanyarodni (csúszik a kanyarban fék nélkül és dobogókõ-esztergom lejtõt tudja fék nélkül), azóta nem vagyok annyira elszállva magamtól
.
A sebesség mindent megold.
többet bír mint amire hitelesítették ezt le is írták, de annál is többet bír, mint amit leírtak, és annál is többet bír mint gondolnádhm... akkor biztos jól tapad.
szemezgetek ezzel a gumival. mennyi km-t tettél már bele?mennyit bírhat vajon?
egy Írottkõ Classic-ot mentem (53Km,660m,1:43) 8:17-kor indultam pont 10re értem hazaMikor indultal, hogy mar otthon is vagy gep elott??
Es foleg, milyen erzes volt ennyire bedonteni?
Flickr
köszi
még annyit, hogy 2 közül szerinted melyiket, vagy esetleg valami mást.
giant rapid 3 2010 amit elõször szerttem volna az már csak kis méretben van.
Mindkét anyagból lehet jó vázat csinálni.Hali!
Lenne outi vázás kérdésem:
6061 hydro alu lenne egyiken másikon pedig 7005 alu.
Melyik lenne a jobb ?
két bicó pedig:
Mekka-Bike Kerkpr Szakzlet s Szerviz
másik pedig intersportos Genesis Corsa 2.3 ( tiagra, 2300, truativ isoflow, tektro r350..)
INTERSPORT Kerékpár Katalógus :: komfort kerékpárok, elektromos kerékpárok, cross kerékpárok, versenykerékpárok, mountainbike, freeride- és BMX-kerékpárok, gyermek és ifjúsági kerékpárok, Gyermek kerékpáros ruházat, női kerékpáros ruházat, férfi
esetleg vmi más 150ig?
köszi
Viktor
Matuz Zsolt, újpest: +36 70 518 8009
hm... akkor biztos jól tapad.ma lefelé egy hajtûben kihasználtam a PRO 3 Race kanyarsávjának az utolsó századmiliméterét is..