Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2011. szeptember 01. - 16:13

Ehh, azt mar ugyse fogom latni. :/
Aki jon az merjen reszidot a Kekesig keresztezodesig. (ha nem lenne hivatalos reszido, mert pl. tavalyelott volt)
Írta 2011. szeptember 01. - 15:39

Írta 2011. szeptember 01. - 15:30

btw. Matra korre ki jon?
En az "NB2"-be neveztem.Kivancsi vagyok, hanyan merik fel rosszul, hova kellett volna nevezni.
Lehet és akkor én is oda, mint te.

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. szeptember 01. - 15:25

En az "NB2"-be neveztem.

Írta 2011. szeptember 01. - 15:06

Gondolom a maraton útvonala még csak elméletben van meg.A valasz stilusaval nem volt baj, csak azzal, hogy nem arra valaszolt, amit kerdeztem.
Az altalad linkelt oldalon a Kupa terkepe van.
Marpedig a Kupa es a Maraton tavja nem egyezik, a szoveges leiras sem ugyanaz.
Ne nekem kelljen mar kitalalni, mibol van ez.
De mondom, azota atgondoltam a versenynaptaram, nem hianyzik egy hosszu, tok sik verseny a pilisi idofutam elott.

A stílust azért kérdeztem, mert mostanában párszor együtt edzettem a szervezõvel, igazi magyar országútis stílusa van

Írta 2011. szeptember 01. - 14:50

Az altalad linkelt oldalon a Kupa terkepe van.
Marpedig a Kupa es a Maraton tavja nem egyezik, a szoveges leiras sem ugyanaz.
Ne nekem kelljen mar kitalalni, mibol van ez.
De mondom, azota atgondoltam a versenynaptaram, nem hianyzik egy hosszu, tok sik verseny a pilisi idofutam elott.
Írta 2011. szeptember 01. - 14:45

Már van térkép.
I. SHIMANO TISZA-TÓ KUPA - Bringa.hu
Egyébként milyen stílusban válaszolt?
ez még 5-10 perce nem volt ott

Írta 2011. szeptember 01. - 14:34

Az volt a problemam, hogy a Maraton utvonalarol nincs terkep.
I. CUBE TISZA-TÓ MARATON - Bringa.hu
Egy valaszt kaptam 4-5 nap alatt, hogy ott van a terkep, csak en vagyok vak.
Aztan, mivel tovabbra sincs ott, irtam megegyet, es hat erre semmi reakcio.
Már van térkép.

Egyébként milyen stílusban válaszolt?
Sziasztok!
Indultatok már kerékpáros teljesítménytúrán?
Hogy megy egy ilyen rendezvény? Ez tulajdonképpen egy mezõnyverseny vagy egyéni indítás van mint egy idõfutamon?
most hétvégére néztem egy ilyet, hogy Baranya 100K de sosem voltam ilyenen még úgyhogy nem tudom hova tenni.
Igazából azt sem tudom pontosan, hogy végig aszfaltozott-e az útvonal és outival érdemes-e elmenni.
itt a linkje: Baranya 100K/50K/25K (kerékpáros országúti teljesítménytúra) | TTT
Kösz,
KP
A TT-k nem versenyek, turistáknak vannak, akik megállnak sörözni útközben. Mindenki elindul az adott idõtartamon belül amikor jónak látja és úgy és annyi idõ alatt teljesíti ahogy kedve tartja. Nincs eredménylista, sem pályabiztosítás és általában tájékozódni is kell.
Írta 2011. szeptember 01. - 14:07

I. CUBE TISZA-TÓ MARATON - Bringa.hu
Egy valaszt kaptam 4-5 nap alatt, hogy ott van a terkep, csak en vagyok vak.
Aztan, mivel tovabbra sincs ott, irtam megegyet, es hat erre semmi reakcio.
Írta 2011. szeptember 01. - 13:38

Indultatok már kerékpáros teljesítménytúrán?
Hogy megy egy ilyen rendezvény? Ez tulajdonképpen egy mezõnyverseny vagy egyéni indítás van mint egy idõfutamon?
most hétvégére néztem egy ilyet, hogy Baranya 100K de sosem voltam ilyenen még úgyhogy nem tudom hova tenni.
Igazából azt sem tudom pontosan, hogy végig aszfaltozott-e az útvonal és outival érdemes-e elmenni.
itt a linkje: Baranya 100K/50K/25K (kerékpáros országúti teljesítménytúra) | TTT
Kösz,
KP
Írta 2011. szeptember 01. - 12:08

En mentem volna, ha nem lenne azon a hetvegen masik verseny is.
Raadasul a szervezok feltett kerdesre nem valaszoltak, gondolom nem fogok nekik hianyozni.
Mikor küldtél nekik emailt? Nekem múltkor 1,5 héttel késõbb válaszoltak.
Írta 2011. szeptember 01. - 12:02

Raadasul a szervezok feltett kerdesre nem valaszoltak, gondolom nem fogok nekik hianyozni.
Írta 2011. szeptember 01. - 06:30

Írta 2011. augusztus 31. - 21:40

Gyere kecskemétig, vízmûdomb
50m szint, 500m-en legmeredekebb részen 17% körül. Ott lehet visszagurulgatni
Hallottam már hírét.

Írta 2011. augusztus 31. - 21:10

Írta 2011. augusztus 31. - 18:44

...
PROLOGO
Nekem most Õ az abszolút favorit, gyárilag volt a bringámon, nem sok választásom volt,
de tart a szerelem már az elsõ út után.
Számomra ideálisan kényelmes, egész jó súlyban van, meglepõen jól tisztítható(enyém fehér), jól tart, és rugalmas ahol kell. 2-3 órákat szoktam menni, nem a seggem miatt szoktam visszafordulni... nekem bejön, ha tudod ezt is próbáld ki valahol.
Most várok még kimegy a divatból és olcsóbb lesz azt jól bevásárlok belõle.
Írta 2011. augusztus 31. - 18:06

Gyere kecskemétig, vízmûdombEjj, lemaradtam. Ezentúl rendszeresebben nézegetem majd a fórumot.
De köszi, hogy szóltál.
Ja, hogy a Lefthand Canyonba mentek... az nem sík, márpedig tegnap síkot kellett mennem.
Ma azért megmásztam négyszer a Baseline Rd-t (egy részét). Elég kemény tempóban.
~800 méter szint egy óra alatt, úgy, hogy 10 percenként visszagurultam. Otthon ennyit két hónap alatt nem szedek össze.

Írta 2011. augusztus 31. - 06:10

PBG,
Egy kis program delutanra?
Ride with Team Rwanda | Team Rwanda Cycling
Erdekes tortenetuk lehet, film is keszul belole. Trailer: Rising From Ashes on Vimeo
Ejj, lemaradtam. Ezentúl rendszeresebben nézegetem majd a fórumot.

De köszi, hogy szóltál.

Ja, hogy a Lefthand Canyonba mentek... az nem sík, márpedig tegnap síkot kellett mennem.

Ma azért megmásztam négyszer a Baseline Rd-t (egy részét). Elég kemény tempóban.

~800 méter szint egy óra alatt, úgy, hogy 10 percenként visszagurultam. Otthon ennyit két hónap alatt nem szedek össze.

Írta 2011. augusztus 30. - 21:50

a választásom végül õrá esett: Fizik aliante vs
1 év alatt ez a negyedik nyergem, szóval nálam ez kényes terület. Talán van más is aki a keskeny, betonkemény nyergeket nehezn viseli, ezért osztom meg a tapasztalatokat.
Elsõ nyergem wtb shadow v volt, kényelmetlen volt, keskeny és kemény. Jött egy selle italia xo genuine gel, ami már kellõen széles és rugalmas volt, de azon meg pár km után elkezdett zsibbadni a cerka, ami nagyon zavaró volt, rájöttem ennek az sík ülõfelület az oka. Õt is eladtam.
Aztán vettem mtb-t és a gyári Kona - Wtb rocket v nyereg kényelmesnek bizonyult. A zsibbadás ellen pedig az outira a egy selle smp hybrid lett a választás. Abszolút orvosolta a problémát, de outira túlpárnázott és elég gagyin néz ki pedig nem volt olcsó (20eft)
Szóval így jutottam arra, hogy nekem közepesen széles (140mm körül) és ívelt felületû, közpesen v. enyhén párnázott nyereg az ideális, lehetõleg valami love channel szerûséggel. Na ebben nincs nagy választék, így találtam rá a fizik nyeregre. Beigazolódtak a várakozások, igaz még csak 40km-es edzõkörökre vittem. Már elsõ alkalommal teljesen problémamentes volt. Egy picit nagyobb a nyomás a lágy részeken mint az smp esetén, de nem zavaró. Viszont szebb, könnyebb, minõségibb.
Ha pénz nem számítana selle smp glider lett volna a választás (a hybrides jó tapasztalatok alapján), de 40-50eFt-ot egy nyeregre?

A fizikkel is nagyon elégedett vagyok... remélem a tisza tó maraton után is ezt gondolom majd

Írta 2011. augusztus 30. - 20:28

Nem is lenne rossz vázmatricának

....