Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Másfél éve használok radiálisan fûzött elsõkereket egy 32lyukas Novatech aggyal és a híresen rossznak tituált Sun Assault felnivel gond nélkül.Ebbõl az idei szezonban már DT Revo küllõk-el,a jó kis gerecsei utakon.

Valóban annyira gáz radiális fûzést alkalmazni 32 lyukas 105-ös shimano agynál mint amennyire a tájékoztató papírja írja? 70 kg vagyok és tényleg csak országúton használom a kerót edzésre, semmi padkázás, kátyúzás...

GT-Atee

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

amator kerdes de eddig mtb vel foglalkoztam.a mai modern outik is 28 colosak vagy csak a regi csepel cuccok es az ujak mar 26 osak?

Hivatalosan 622 vagy 700c a méretezés, de találkozni 28-assal is belsõ gumik dobozán.
Amúgy meg Google

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
ridelife,
28, igen. Vagy 622 vagy 700 ahogy tetszik. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.462 hozzászólás

Valóban annyira gáz radiális fûzést alkalmazni 32 lyukas 105-ös shimano agynál mint amennyire a tájékoztató papírja írja? 70 kg vagyok és tényleg csak országúton használom a kerót edzésre, semmi padkázás, kátyúzás...

nem annyira gáz,mint ahogy írják. fõleg,ha le akarod rövidíteni az agy,és a felni élettartamát ;) edzésre maradjon inkább a 3 kereszt. ált. a kónuszok szívják meg leghamarabb.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
amator kerdes de eddig mtb vel foglalkoztam.a mai modern outik is 28 colosak vagy csak a regi csepel cuccok es az ujak mar 26 osak?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

..., igazi magyar országútis stílusa van :) .

csak sejtem milyen lehet...,de azért kiváncsi lennék a pontos definicióra...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>De akkor vérfürdõ lesz lefelé
Ehh, azt mar ugyse fogom latni. :/

Aki jon az merjen reszidot a Kekesig keresztezodesig. (ha nem lenne hivatalos reszido, mert pl. tavalyelott volt)

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

btw. Matra korre ki jon?
En az "NB2"-be neveztem. :) Kivancsi vagyok, hanyan merik fel rosszul, hova kellett volna nevezni.

Lehet és akkor én is oda, mint te. :) De akkor vérfürdõ lesz lefelé. :)

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
btw. Matra korre ki jon?
En az "NB2"-be neveztem. :) Kivancsi vagyok, hanyan merik fel rosszul, hova kellett volna nevezni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A valasz stilusaval nem volt baj, csak azzal, hogy nem arra valaszolt, amit kerdeztem. :)

Az altalad linkelt oldalon a Kupa terkepe van.
Marpedig a Kupa es a Maraton tavja nem egyezik, a szoveges leiras sem ugyanaz.
Ne nekem kelljen mar kitalalni, mibol van ez.

De mondom, azota atgondoltam a versenynaptaram, nem hianyzik egy hosszu, tok sik verseny a pilisi idofutam elott.

Gondolom a maraton útvonala még csak elméletben van meg. :) Túl nagy figyelmet nem hiszem, hogy fordítanak rá, mivel azt nem is versenynek hívják a szervezõk, hanem TT-nek. Tõlük csak a $$$ lényeg :) .
A stílust azért kérdeztem, mert mostanában párszor együtt edzettem a szervezõvel, igazi magyar országútis stílusa van :) .

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A valasz stilusaval nem volt baj, csak azzal, hogy nem arra valaszolt, amit kerdeztem. :)

Az altalad linkelt oldalon a Kupa terkepe van.
Marpedig a Kupa es a Maraton tavja nem egyezik, a szoveges leiras sem ugyanaz.
Ne nekem kelljen mar kitalalni, mibol van ez.

De mondom, azota atgondoltam a versenynaptaram, nem hianyzik egy hosszu, tok sik verseny a pilisi idofutam elott.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Már van térkép. :) I. SHIMANO TISZA-TÓ KUPA - Bringa.hu
Egyébként milyen stílusban válaszolt?

ez még 5-10 perce nem volt ott :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az volt a problemam, hogy a Maraton utvonalarol nincs terkep.
I. CUBE TISZA-TÓ MARATON - Bringa.hu

Egy valaszt kaptam 4-5 nap alatt, hogy ott van a terkep, csak en vagyok vak.
Aztan, mivel tovabbra sincs ott, irtam megegyet, es hat erre semmi reakcio.

Már van térkép. :) I. SHIMANO TISZA-TÓ KUPA - Bringa.hu
Egyébként milyen stílusban válaszolt?

Sziasztok!

Indultatok már kerékpáros teljesítménytúrán?
Hogy megy egy ilyen rendezvény? Ez tulajdonképpen egy mezõnyverseny vagy egyéni indítás van mint egy idõfutamon?
most hétvégére néztem egy ilyet, hogy Baranya 100K de sosem voltam ilyenen még úgyhogy nem tudom hova tenni.
Igazából azt sem tudom pontosan, hogy végig aszfaltozott-e az útvonal és outival érdemes-e elmenni.

itt a linkje: Baranya 100K/50K/25K (kerékpáros országúti teljesítménytúra) | TTT

Kösz,
KP

A TT-k nem versenyek, turistáknak vannak, akik megállnak sörözni útközben. Mindenki elindul az adott idõtartamon belül amikor jónak látja és úgy és annyi idõ alatt teljesíti ahogy kedve tartja. Nincs eredménylista, sem pályabiztosítás és általában tájékozódni is kell.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Az volt a problemam, hogy a Maraton utvonalarol nincs terkep.
I. CUBE TISZA-TÓ MARATON - Bringa.hu

Egy valaszt kaptam 4-5 nap alatt, hogy ott van a terkep, csak en vagyok vak.
Aztan, mivel tovabbra sincs ott, irtam megegyet, es hat erre semmi reakcio.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Sziasztok!

Indultatok már kerékpáros teljesítménytúrán?
Hogy megy egy ilyen rendezvény? Ez tulajdonképpen egy mezõnyverseny vagy egyéni indítás van mint egy idõfutamon?
most hétvégére néztem egy ilyet, hogy Baranya 100K de sosem voltam ilyenen még úgyhogy nem tudom hova tenni.
Igazából azt sem tudom pontosan, hogy végig aszfaltozott-e az útvonal és outival érdemes-e elmenni.

itt a linkje: Baranya 100K/50K/25K (kerékpáros országúti teljesítménytúra) | TTT

Kösz,
KP

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

En mentem volna, ha nem lenne azon a hetvegen masik verseny is.
Raadasul a szervezok feltett kerdesre nem valaszoltak, gondolom nem fogok nekik hianyozni.

Mikor küldtél nekik emailt? Nekem múltkor 1,5 héttel késõbb válaszoltak.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En mentem volna, ha nem lenne azon a hetvegen masik verseny is.
Raadasul a szervezok feltett kerdesre nem valaszoltak, gondolom nem fogok nekik hianyozni.

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Jelen aktív fórumozók közûl sokan jöttök Tisza tó maratonra?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Gyere kecskemétig, vízmûdomb :) 50m szint, 500m-en legmeredekebb részen 17% körül. Ott lehet visszagurulgatni :D

Hallottam már hírét. :)