Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2011. November 02. - 14:52
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. November 02. - 14:11
fõleg hátul néz ki szarul egy hajtásoldali gyzkar
Posted 2011. November 02. - 13:26
Posted 2011. November 02. - 13:20
Posted 2011. November 02. - 13:01
Hogy fordítva?Istengyalázás ez az ergostem förtelem. az elsõ kerékben fordítva van a gyorszár brrrr
ami viszont tetszik: a bandázs lezárása szigetelõszalag nélkül (mi a trükk?)
Nem tartós így a bandázsolás.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. November 02. - 12:54
alighanem stucni felõl tekerte a bandázst, és a kormány végén, dugóval zárta le.
Posted 2011. November 02. - 12:54
a stucni tenyleg eleg "erdekes"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. November 02. - 12:18
szerintem szep. elado...
LOOK KG 191
Istengyalázás ez az ergostem förtelem. az elsõ kerékben fordítva van a gyorszár brrrr
szép a váz is, bár ehhez a homlokcsõ kialakításhoz nagyon nem passzol a vékony villa
Posted 2011. November 02. - 11:30
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. November 02. - 10:04
Posted 2011. November 02. - 09:51
Posted 2011. November 02. - 08:38
Ugyan sajnos nem sok mindenkit érint, de nyálcsorgatásképp:
SRM és Campa
ezt a rendszert nem igazán értem. a meglévõ,hagyományos hajtókarra kell felszerelni a mérõkütyüt? amit én láttam képeket,azon tökre úgy néz ki mintha át kellene vlmi alakítani a gyári karokon. keresek vlmi videót,hátha kitalálom hogyan kell felszerelni. mondjuk nem lesz ilyen rendszerem,de kíváncsi vagyok a szerelõs részére.
Posted 2011. November 02. - 07:25
SRM és Campa
Posted 2011. October 31. - 23:16
Abszolut semmi elteres nincs a ket kerek kozott ha valtogatom, ugyanugy allnak a gorgok, ugyanakkora a tavolsag a felso gorgo es a legnagyobb fokozat ( legkisebb fog ) kozott, minden ugyanaz. Ami nem is meglepo, a Fulcrum agyak gyakorlatilag Campa specifikacio alapjan keszulnek, raadasul a ket sor is ugyanaz. Annyi a kulonbseg hogy egyik 11-25, masik 12-25. Nem a lanc futasaval van a gond, ez szinte biztos, mert siman fut minden fokozatban oda vissza. Ha az lenne a problema az nagyon egyertelmu lett volna 1 masodperc alatt..:S
Akkor nézd át ezeket. Én nem nagyon ástam bele magam, mert nem az én dolgom, de a 11-es soroknál nem egyforma minden távtartó, lehet, hogy ehhez van köze.
Weight Weenies • View topic - Campagnolo 11 cassette spacers, 2.2mm/2.3mm with Powercordz
11-speed Cassette Spacer Issue - Road Bike, Cycling Forums
SR11 rear derailleur adjustment issue - Road Bike, Cycling Forums
Posted 2011. October 31. - 22:08
Az, hogy ellenõrizted a váltóbeállítást mit jelent, hogy beállítottad a másik kerékhez? Nekem akkora eltérés van a két kerék között. hogy beteszi a küllõkhöz a láncot, ha nem állítom át.
Abszolut semmi elteres nincs a ket kerek kozott ha valtogatom, ugyanugy allnak a gorgok, ugyanakkora a tavolsag a felso gorgo es a legnagyobb fokozat ( legkisebb fog ) kozott, minden ugyanaz. Ami nem is meglepo, a Fulcrum agyak gyakorlatilag Campa specifikacio alapjan keszulnek, raadasul a ket sor is ugyanaz. Annyi a kulonbseg hogy egyik 11-25, masik 12-25. Nem a lanc futasaval van a gond, ez szinte biztos, mert siman fut minden fokozatban oda vissza. Ha az lenne a problema az nagyon egyertelmu lett volna 1 masodperc alatt..:S
Posted 2011. October 31. - 21:32
Kiléptél a szerepedbõl. A donciccio trademark "csalód6sz" lett volna.
Ereztem,h vlmit nem jol irok.
Köszi a választ!
Amilyen utak vannak itthon talán okosabb választás,mint egy outi.Könnyû terepen használnám elsõsorban.
Ma nekem is jol jott volna 1.
Posted 2011. October 31. - 21:27
Köszi a választ!
Amilyen utak vannak itthon talán okosabb választás,mint egy outi.Könnyû terepen használnám elsõsorban.
erdészeti utakon, nem túl gzökeres koves ösvénzeken simán el vagy vele
de rémlik mintha vki tavaly vagy idén cx géppel tolt volna budamaratont.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. October 31. - 21:24
Na vki ezt adja ossze..
![]()
A kerek : Fulcrum R3 2011, 11-25os Chorus sor, szinten 2011es, KMC X11SL lancolat : tokeletesen, csondben teszi a dolgat ahogy ezt megszokhattam tole, siman fut, orom nezni, s hallani
B kerek : Campagnolo Record hatso agy, zsiruj, 12-25os Chorus sor, zsiruj, es a mar emlitett X11SL : adott fokozatban siman fut a lanc ranezesre ( es visszafele hajtva a kart is tokeletes ), de olyan idiota femes, ritmusos hangot ad ki en nem tom vagy az agy, vagy a sor..viszont mikor szabadonfut a kerek, akkor tokeletes, minden zavaro zajtol mentes, megszokott Campagnolo muzsika, tehat csak tekeres kozben jelentkezik a problema..ja meg a valtas is nemelyik fokozatoknal raklap szar.
Visszarakom a masik kereket...tokeletes..jo mondom visszrakom megegyszer hatha rosszul raktam be, de ennek mar akkor se adtam tul sok eselyt...megint ugyanaz a hang..jo ellenoriztem a valto beallitasokat, de tokeletes..visszaraktam a masik kereket, ismet tokeletes.
Mind a hatso agy, mind a sor zsiruj..
Otletek?
Az, hogy ellenõrizted a váltóbeállítást mit jelent, hogy beállítottad a másik kerékhez? Nekem akkora eltérés van a két kerék között. hogy beteszi a küllõkhöz a láncot, ha nem állítom át.
Posted 2011. October 31. - 21:17
A kerek : Fulcrum R3 2011, 11-25os Chorus sor, szinten 2011es, KMC X11SL lancolat : tokeletesen, csondben teszi a dolgat ahogy ezt megszokhattam tole, siman fut, orom nezni, s hallani
B kerek : Campagnolo Record hatso agy, zsiruj, 12-25os Chorus sor, zsiruj, es a mar emlitett X11SL : adott fokozatban siman fut a lanc ranezesre ( es visszafele hajtva a kart is tokeletes ), de olyan idiota femes, ritmusos hangot ad ki en nem tom vagy az agy, vagy a sor..viszont mikor szabadonfut a kerek, akkor tokeletes, minden zavaro zajtol mentes, megszokott Campagnolo muzsika, tehat csak tekeres kozben jelentkezik a problema..ja meg a valtas is nemelyik fokozatoknal raklap szar.
Visszarakom a masik kereket...tokeletes..jo mondom visszrakom megegyszer hatha rosszul raktam be, de ennek mar akkor se adtam tul sok eselyt...megint ugyanaz a hang..jo ellenoriztem a valto beallitasokat, de tokeletes..visszaraktam a masik kereket, ismet tokeletes.
Mind a hatso agy, mind a sor zsiruj..
Otletek?
Posted 2011. October 31. - 21:17
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Sign In
Create Account

Back to top