Hajtas oldalon van a kar..
És ezzel mi a gond?
Hogy fordítva?Istengyalázás ez az ergostem förtelem. az elsõ kerékben fordítva van a gyorszár brrrr
ami viszont tetszik: a bandázs lezárása szigetelõszalag nélkül (mi a trükk?)
A sebesség mindent megold.
ami viszont tetszik: a bandázs lezárása szigetelõszalag nélkül (mi a trükk?)
RAUH-Welt
B E G R I F F
szerintem szep. elado...
LOOK KG 191
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ugyan sajnos nem sok mindenkit érint, de nyálcsorgatásképp:
SRM és Campa
Abszolut semmi elteres nincs a ket kerek kozott ha valtogatom, ugyanugy allnak a gorgok, ugyanakkora a tavolsag a felso gorgo es a legnagyobb fokozat ( legkisebb fog ) kozott, minden ugyanaz. Ami nem is meglepo, a Fulcrum agyak gyakorlatilag Campa specifikacio alapjan keszulnek, raadasul a ket sor is ugyanaz. Annyi a kulonbseg hogy egyik 11-25, masik 12-25. Nem a lanc futasaval van a gond, ez szinte biztos, mert siman fut minden fokozatban oda vissza. Ha az lenne a problema az nagyon egyertelmu lett volna 1 masodperc alatt..:S
Az, hogy ellenõrizted a váltóbeállítást mit jelent, hogy beállítottad a másik kerékhez? Nekem akkora eltérés van a két kerék között. hogy beteszi a küllõkhöz a láncot, ha nem állítom át.
Kiléptél a szerepedbõl. A donciccio trademark "csalód6sz" lett volna.
Köszi a választ!
Amilyen utak vannak itthon talán okosabb választás,mint egy outi.Könnyû terepen használnám elsõsorban.
Köszi a választ!
Amilyen utak vannak itthon talán okosabb választás,mint egy outi.Könnyû terepen használnám elsõsorban.
Na vki ezt adja ossze..
![]()
A kerek : Fulcrum R3 2011, 11-25os Chorus sor, szinten 2011es, KMC X11SL lancolat : tokeletesen, csondben teszi a dolgat ahogy ezt megszokhattam tole, siman fut, orom nezni, s hallani
B kerek : Campagnolo Record hatso agy, zsiruj, 12-25os Chorus sor, zsiruj, es a mar emlitett X11SL : adott fokozatban siman fut a lanc ranezesre ( es visszafele hajtva a kart is tokeletes ), de olyan idiota femes, ritmusos hangot ad ki en nem tom vagy az agy, vagy a sor..viszont mikor szabadonfut a kerek, akkor tokeletes, minden zavaro zajtol mentes, megszokott Campagnolo muzsika, tehat csak tekeres kozben jelentkezik a problema..ja meg a valtas is nemelyik fokozatoknal raklap szar.
Visszarakom a masik kereket...tokeletes..jo mondom visszrakom megegyszer hatha rosszul raktam be, de ennek mar akkor se adtam tul sok eselyt...megint ugyanaz a hang..jo ellenoriztem a valto beallitasokat, de tokeletes..visszaraktam a masik kereket, ismet tokeletes.
Mind a hatso agy, mind a sor zsiruj..
Otletek?
azért mtb-nek nem ajánlanám a cyclocross gépeket. aszfaltos gumival el lehet vele boldogulni,de az áttétel miatt nem fogsz vele annyira haladni. a Paris–Roubaix-n is szoktak menni a profik cyclocross vázakkal. mtb-nek azért nem jó mert az áttétel megint bekavar. a gumik is keskenyek sztem 1 kicsit komolyabb terepre. a kormány is keskeny,az mtb után szokni kéne a kormányzást. a teló hiánya is gond lehet. elég speciális kerékpár ez is. ugyanúgy mint a pályabringák,v az idõfutamgépek. mtb után csalódhatsz benne,országúti után felüdülés lehet.
Nem egészen ide tartozik,de felteszem kérdésem:
Mi a különbség egy cyclocross és egy outi között?Nyilván a gumik,fékek talán a geo is más,de egész pontosan arra szeretnék választ kapni,hogy használható-e egy ilyen gép outinak és mtb-nek egyaránt.Ha felrakok egy aszfaltos gumit rá az mekkora kompromisszum egy outihoz képest ,illetve terepen mennyire kell "félteni" egy ilyen bringát,mi az amit már nem bir ki(felni,váz,villa törik vagy ilyesmi)?