Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mi a véleményetek a Nakamura vázakról? Ez a kerékpár érdekelne, nem tudom beazonosítani a hajtást és váltást mikori, de még errõl a vázról se hallottam.
Nakamura « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

Egyszerû tajvani tucatváz nakamura matricával.

A sebesség mindent megold.

hozen

hozen

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Mi a véleményetek a Nakamura vázakról? Ez a kerékpár érdekelne, nem tudom beazonosítani a hajtást és váltást mikori, de még errõl a vázról se hallottam.
Nakamura « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Itt az új elektronyos Campa szériadesignja

Light-Bikes.de --- news for weightweenies

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

nem rád értettem,de hagyjuk a témát. a fanboy tetszik. :) az elején volt 2 hozzászólásom szmájlikkal,de nem hittem volna,h ez lesz. inkább viccnek szántam,mint vitaindítónak,mert ennek a vitának soha nem lenne vége. a videó sem perdöntõ. azért volt mellette 1 ilyen: :D sajna angolul nem értek. régen én is nagyon szerettem a shimanot,de változtak a dolgok. a legjobb,ha elszívunk 1 képzeletbeli békepipát,és nem bántjuk 1mást.

benne vagyok :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
most próbálom felidézni a 9es shi fvkart hogy melyik részébõl lehet elhagyni csavart de nem sikerül

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.393 hozzászólás
nem rád értettem,de hagyjuk a témát. a fanboy tetszik. :) az elején volt 2 hozzászólásom szmájlikkal,de nem hittem volna,h ez lesz. inkább viccnek szántam,mint vitaindítónak,mert ennek a vitának soha nem lenne vége. a videó sem perdöntõ. azért volt mellette 1 ilyen: :D sajna angolul nem értek. régen én is nagyon szerettem a shimanot,de változtak a dolgok. a legjobb,ha elszívunk 1 képzeletbeli békepipát,és nem bántjuk 1mást.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ne menj bele vittore. elég ha engem néznek "gyerekesnek".

ha ez engem célzott, én fanboynak nézlek nem gyerekesnek. egészen más.
Fanboy - Wikipedia, the free encyclopedia

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Campa - Shimano, egyre megy. Vicces hogy valaki úgy gondolja, hogy az egyik isten a másik meg egy rakás sz@r. Az meg még viccesebb, ha errõl gyõzködi is a többieket.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.393 hozzászólás

biztos lenne százhuszonkét "campa fail" video a jutyubon mégsem alacsonyodok le annyira, hogy nekiálljak linkelni. biztos lenne százhuszonkét "campa fail" video a jutyubon mégsem alacsonyodok le annyira, hogy nekiálljak linkelni.

nem olyan biztos. UT-re vannak problem videók, más nem nagyon

ne menj bele vittore. elég ha engem néznek "gyerekesnek".

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
biztos lenne százhuszonkét "campa fail" video a jutyubon mégsem alacsonyodok le annyira, hogy nekiálljak linkelni. biztos lenne százhuszonkét "campa fail" video a jutyubon mégsem alacsonyodok le annyira, hogy nekiálljak linkelni.

nem olyan biztos. UT-re vannak problem videók, más nem nagyon

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem lehet ja, túl sok volt a nemkivánt PÜ és gyorsan rövidre vágtam a dolgot. sorry.
2012 XT - lehet igen. olyan, hogy "szett ár" itthon nem létezik, tekintve, hogy elsõváltóból van 500 féle (topos, nem topos, bilincses, konzolos, e-type, tripla és dupla, ezüst, fekete valamint ezek tetszõleges kombinációja) és jó eséllyel más-más az áruk. szóval ez ennyiféle szett árat eredményezne, ha nem lenne többféle hajtómû (dupla, tripla, trekking) meg lánckeréksor, meg fék, meg... :) szóval érted.
ha konkrét igényed van, tudok rá konkrét javasolt kisker árat mondani. - go üzenõfal, ott nem lesz offtopic

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Off: Rob nem tudok privát üzenetet küldeni, így: lehet már itthon kapni a 2012es xt szetteket? Ha igen mennyi a kisker ára kb? Hiába goglézom nem találok csak 1-1 alkatrészt, ami szerintem bontott bicóból van.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

sok betü

neharagudj, nem akartam az egészet beidézni :)
szóval a véleményem nem fejtettem ki - nem irtam, hogy melyik jobb, vagy mennyivel. én elképzelhetõnek tartom, hogy van, amiben a Campa jobb - nem is néznek hülyének, amikor a Shimano-s ingemben a Campa standján mászkálok Eurobike-on, hanem odajönnek, köszönnek, mosolyognak, kérdezgetnek melyik tetszik, miért, stb - belõlük valahogy hiányzik az a fajta "indulat" ami itthon sok magyar országútisban benne van: a "csakazolaszajó"
én csak annyit csináltam, hogy egy nyilvánvaló tárgyi tévedésre hivtam fel donciccio figyelmét. aki anélkül, hogy utánaolvasott volna, a saját meggyõzõdését igazolandó féligazsággal egybõl dobálózni kezdett. természetesen értelmetlenül. biztos lenne százhuszonkét "campa fail" video a jutyubon mégsem alacsonyodok le annyira, hogy nekiálljak linkelni. aki egy 10 éves - felhasználó által tönkretett - fékváltókar hibájából azt szûri le, hogy a legujabb fejlesztésû shimano szar a campa meg király, azzal nincs kedvem vitatkozni - mert észérvekkel meggyõzni lehetetlen lenne. campa fanboyok mindig voltak és mindig lesznek. és én nem akarnám megváltoztatni a véleményüket. nélkülük szegényebb lenne a világ :) de amikor tényekrõl beszélünk nincs helye a fanboyságnak. és ez most pont olyan volt.
az én kis lelkemnek éppen elég az, hogy a mostmár nem Bikemag cikkíró HBalage anno szerette a 7900-as Dura Ace-t - pedig közismerten Campy fan. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
egész biztos hogy merida cipõgyár nincs.
de az is vszinû hogy nem ismert "nagy" márkát matricáznk át
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok!

Cipõ vásárlása elõtt állok, és sajnos nem áll módomba felpróbálni elõtte mivel internetrõl fogok rendelni. A legtöbb webshopban azt írják, hogy az utcai cipõnél általában 1 számmal nagyobb kell, én egy Meridát néztem ki, ha valakinek esetleg van tapasztalata a márka méretezésével kapcsolatban kérem ossza meg velem. Elõre is köszönöm!

Én is így vettem cipõt és sikerült belõnõm jól a méretet. Mondjuk én Sidi-t vettem, így szerintem könnyebb dolgom volt, mert (feltételezem) sokkal több infót találni róla. Mindenesetre neked is azt ajánlom, hogy próbálj minél többet összeguglizni róla (beállításoknál válaszd a szûrõben a "discussions"-t). Elsõ körben utánanéznék, hogy nem egy másik gyártó dolgozik-e be a Meridának.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Sziasztok!

Cipõ vásárlása elõtt állok, és sajnos nem áll módomba felpróbálni elõtte mivel internetrõl fogok rendelni. A legtöbb webshopban azt írják, hogy az utcai cipõnél általában 1 számmal nagyobb kell, én egy Meridát néztem ki, ha valakinek esetleg van tapasztalata a márka méretezésével kapcsolatban kérem ossza meg velem. Elõre is köszönöm!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.393 hozzászólás
sztem ennyiért ez jó vétel annak aki szeretne "aero" kereket venni: Mavic Cosmic « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.393 hozzászólás

Engem ne rántsatok bele a vitába :) menõ versenyzõ titulust sem érdemlem ki, csak egy amatõr triatlonos vagyok egy db 12 órás ironmannal , meg kéttucat rövidebb távú versennyel a hátam mögött.

Most hogy Veszprémbe költöztünk, kacsintgatok egy kicsit egy enyhe terepezésre döngölt földútra alkalmas igénytelenebb országúti felé, szerintetek érdemes erre a Csepel vázra építeni valamit, vagy inkább nézzek használtan jobb minõségû vázat.

sztem inkább használtat nézzél,de már nem merek mondani semmit. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Engem ne rántsatok bele a vitába :) menõ versenyzõ titulust sem érdemlem ki, csak egy amatõr triatlonos vagyok egy db 12 órás ironmannal , meg kéttucat rövidebb távú versennyel a hátam mögött.

Most hogy Veszprémbe költöztünk, kacsintgatok egy kicsit egy enyhe terepezésre döngölt földútra alkalmas igénytelenebb országúti felé, szerintetek érdemes erre a Csepel vázra építeni valamit, vagy inkább nézzek használtan jobb minõségû vázat.
11:38:11 IM 2012

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Gratulálok PBG! Kiváncsian várom a folytatást. (lehet a fõ döntnök kedvenc filmje A tanú lehet :) ) Volt aki nálad több likeot kapott nem?

Grat PBG!

amúgy te is ezen a pályán versenyeztél?
http://www.youtube.com/watch?v=SMumJ5sZ8uw&feature=related

Gratula PBG!! ahogy fiam mondana: "Gyerunk Villam, hagyd le oket!"

:) Koszi!

Nem, itt meg nem versenyeztem... egyszer egy kotelezo Rotary-s hetvegen voltam, masodszor meg beteg voltam. :/ De egyebkent minden heten itt edzek. ;) Nagyon kiraly palya!