Muszaj volt megvenni az alku emlekere, fel oran at alkudoztunk.
Meg a bezel is forog, ahogy kell.
De hordani azert nem hordom...
vannak amugy elég jó fake rolexek, de azok 2-3 kilóba kerülnek. és még mindig nem szinarany, de legalább a mechanikája eléri a gyári szintet.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
hát ez kb annyi örömet - és mások részérõl megvetést - okozhat mint egy fake Rolex vagy ilyesmi. itthon sem okoz boldogságot ha veszek egy mali team acélvázat, csináltatok egy Gios matrica szettet és ráragasztom majd lefújom lakkal
Van itt kínai karbon Pinarello Prince-ként árusítva is. Egyértelmûen átverés!
A festés sem egyezik és senki sem ad el egy 4-5000 dolláros, 500km-t gurult vázat 230.000Ft-ért.
Pinarello prince váz « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
CICLI PINARELLO S.p.A.
Szerintem ennek kapcsán nem igazán találsz konkrét információt. Én kicsit hasonló kérdéskörben - noname karbon kormány - nyomoztam egy ideig, de kismillió fórumot átböngészve sem találtam érdemi információt. Én amúgy arra jutottam, hogy nem merném rábízni az életem egy ilyenre. Inkább veszek drágábban, esetleg kompromisszumként kevésbé szépet, "jót", de ne kelljen attól félnem, hogy mikor törik el alattam (fõleg, hogy én meg 192/90 vagyok).
Persze azt is lehet nézni, hogy mivel nincs tele a net azzal, hogy ezek a noname karbon cuccok milyen szarok, ezt simán jelentheti azt, hogy nem rosszak. Innentõl meg már csak bátorság kérdése a dolog. - én sajna inkább vagyok gyáva ezen a téren.
És mi a tapasztalat ezekkel a vázakkal? Nem életveszélyes egy Kínai carbon villa? Illetve ránézésre szerintem nem rossz az ár/érték aránya. Kezdõ outisnak lenne, méretre pont jó. (186 vagyok)
És mi a tapasztalat ezekkel a vázakkal? Nem életveszélyes egy Kínai carbon villa? Illetve ránézésre szerintem nem rossz az ár/érték aránya. Kezdõ outisnak lenne, méretre pont jó. (186 vagyok)
Részleges fordítás ill. kivonatolás gyanánt íme:itt 1 aránylag átfogó leírás az EPS-rõl: Campagnolo Unveils EPS Electronic Systems | Cyclingnews.com
ugyan nem tudok angolul,de azért 1-2 dolgot ki tudtam mazsolázni magamnak. [...]
van még benne a cucc tömegérõl is vlmi. ha vlki tudja,és van hozzá kedve akkor lefordít6ná a lényeget.
Egyszerû tajvani tucatváz nakamura matricával.
Minél lejjebb nyomod annál többet vált, lehet érezni a kattanásokat, nehéz félreváltani
Minél lejjebb nyomod annál többet vált, lehet érezni a kattanásokat, nehéz félreváltani
A sebesség mindent megold.
Nem tudom elkepzelni, hogy mukodhet ez a tobbet valtok, ha hosszabban nyomva tartom a gombot dolog.
Ha 3-at szeretnek valtani tanyervaltas utan/alatt, akkor mennyi ideig kell nyomni? 0.6 es 0.7mp kozott? Kinek fog sikerulni pont harmat valtani? Raadasul 3 kulon klikk csak 0.4mp.
Azert remelem ki tudom majd valahol probalni.