Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Ha jó állapotban van, szerintem OK, de késõbb nem szabad fejleszteni, így ahogy van el kell adni.

Hát, az a felemás fékváltókar nekem nagyon szúrná a szemem.

Szerintem pont a te méreted.

Más: lopapp felhasználónévvel nem te érdeklõdtél egy mosogépvásárlós topikban egy másik fórumon?

Köszi szépen!
Enyhén off, de igen, én voltam.Kaptam is választ, rendesek voltak.Nem a linkelt gép lett a nyertes, mert úgy néz ki vasárnap kapunk potom pénzért ismerõstõl egy használtat.A tárcánk örül neki nagyon.Remélem beválik, ha nem, akkor marad a linkelt.On.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ok köszi, nem igazán akarnám fejleszteni, max jobb fékeket vennék rá.

Edzõbringának kellene, annyira nem zavar a felemás fvkar.Na jó egy kicsit azé mégis :)

55-ös a váz én 178cm vagyok, sztem épp határeset.A tulaj 173cm, ezért lecserélte a 110mm-es stucnit 90-esre, de adja hozzá a régit+az eredeti nyeregcsövet is.
Köszönöm Nektek a véleményeket, hétfõn megnézem a bringát, ha addig nem lesz jobb ajánlat, akkor valszeg megveszem.

Szerintem pont a te méreted.

Más: lopapp felhasználónévvel nem te érdeklõdtél egy mosogépvásárlós topikban egy másik fórumon?

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Ha jó állapotban van, szerintem OK, de késõbb nem szabad fejleszteni, így ahogy van el kell adni.

Ok köszi, nem igazán akarnám fejleszteni, max jobb fékeket vennék rá.

Edzõbringának kellene, annyira nem zavar a felemás fvkar.Na jó egy kicsit azé mégis :)

nem lesz kicsi? az elõzõ nagyobb volt. 1ébként tényleg nem érdemes fejleszteni,csak használni. nincs vele különösebb gond.

55-ös a váz én 178cm vagyok, sztem épp határeset.A tulaj 173cm, ezért lecserélte a 110mm-es stucnit 90-esre, de adja hozzá a régit+az eredeti nyeregcsövet is.
Köszönöm Nektek a véleményeket, hétfõn megnézem a bringát, ha addig nem lesz jobb ajánlat, akkor valszeg megveszem.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
nem lesz kicsi? az elõzõ nagyobb volt. 1ébként tényleg nem érdemes fejleszteni,csak használni. nincs vele különösebb gond.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Errõl vélemény?Köszönöm!
Merida Road Race 880 « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás
Errõl vélemény?Köszönöm!
http://apro.bikemag....880-l50286.html

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Én egy 2006-os Trek 1500-as-ról ülök át,ami egy számmal nagyobb a kelleténél.Be tudtam azt is állítani naggyából magamhoz,de mindig feszengve éreztem magam rajta,igazából hosszúnak éreztem.A Merida 904 meg majd kiderül,hogy válik be,komplett gépként ráülve naggyából beállítva jónak tünt,remélem megtalálom rajata a helyem.

A Meridám 2010-es volt XL-es, a Trek 58-as, az is 2010-es.
A meridáról felüdülés volt átülni a trekre, ( ezt télen használtam ), de miután megszoktam a meridát, kb 10e.km országútizás után, ma már kettõ meridám van, az új karbon vázas. Megszoktam, megszerettem. Sikerült úgy beálítanom, hogy már hosszabb tekerés után is csupán fáradtan,de nem sajgó derékkal , vállal szálok le róluk.

GT-Atee

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.697 hozzászólás
De majd 92 év múlva lehet, hogy valaki ki akarja rakni a Te okleveleidet ! :-))
Marci

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Minek ilyenert fizetni, ha nyerni is lehet?
En mondjuk azokat sem teszem ki, amiket nyertem. (autoval)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
FRAMED AND GLAZED 1919 TIME TRIAL CERTIFICATE NATIONAL CYCLISTS UNION | eBay

1919-es idõfutam bajnoki oklevél valakinek? :)
Jól mutatna a szobám falán, csak spórolás van...

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

A nyereg?

igen. mivel integrált, nem lehet állítani a szögét, így ebbe a vázba tökéletesen alkalmatlan. de ahogy nézem elég beteg nyeregvázcsõ szög kell ahhoz, hogy ez vízszintesbe kerüljön...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

csúszda...

A nyereg?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
http://apro.bikemag....on-l50041.html#

egy drága csúszda...

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

A legkevesbe tehet rola az illeto, hogy ez a szerencsetlen helyzet kialakult :)

de majd ha beáll a kõolajválság, akkor ez a problma magától meg fog oldódni :)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Képzelem mit kapott az a marketinges akinek kipattant a fejébõl, hogy olyan sokan Kínában gyártatnak, gyártassunk mi is

A legkevesbe tehet rola az illeto, hogy ez a szerencsetlen helyzet kialakult :)

Fábián Imre

Fábián Imre

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

A merida road race 904-es milyen volt?Tavasztól én is egy 2012-es 904-est fogok hajtani egy régebbi Trek váz helyett ami nagy volt nekem.

A Meridám 2010-es volt XL-es, a Trek 58-as, az is 2010-es.
A meridáról felüdülés volt átülni a trekre, ( ezt télen használtam ), de miután megszoktam a meridát, kb 10e.km országútizás után, ma már kettõ meridám van, az új karbon vázas. Megszoktam, megszerettem. Sikerült úgy beálítanom, hogy már hosszabb tekerés után is csupán fáradtan,de nem sajgó derékkal , vállal szálok le róluk.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
A merida road race 904-es milyen volt?Tavasztól én is egy 2012-es 904-est fogok hajtani egy régebbi Trek váz helyett ami nagy volt nekem.

Szia!

Használtam Merida Road Race 904 mellett ( 105-tel szerelve ), a Trek kényelmesebb, kevésbé "országútis" a geometriája miatt.
Tiagrás volt, kivéve a fék, mely noname volt, azt fékhatás miatt cseréltem.
Minden más egyébben elégedett voltam.

Üdv.

GT-Atee

Fábián Imre

Fábián Imre

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

Errõl esetleg valakinek véleménye/tapasztalata van-é???

Szia!

Használtam Merida Road Race 904 mellett ( 105-tel szerelve ), a Trek kényelmesebb, kevésbé "országútis" a geometriája miatt.
Tiagrás volt, kivéve a fék, mely noname volt, azt fékhatás miatt cseréltem.
Minden más egyébben elégedett voltam.

Üdv.

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Errõl esetleg valakinek véleménye/tapasztalata van-é???