Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

p.audio

p.audio

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Az fr7,sd7 mûködési módja szempontjából ugyanaz.A piros izé tekergetése adja meg a kar forgáspontja és a bowden érintõje távolságát.Ha növeled vele a távot,akkor azonos szögfordulat több bowdent húz.Így már egyértelmû?Az országúti fékeknek "kevés" bowden húzás kell a v fékhez képest...

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás

Nem.

Köszi. Akkor mit? Ami 2-2.5 ujjas kialakítású, és fekete lehetõleg. (shimano?, avid SD7?)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Egyenes kormány mellé, Avid FR5-ös karok jók lesznek valami két forgáspontos o.uti fékhez? Ha jól emlékszem közvetlen bovden húzású kell.

Nem.

A sebesség mindent megold.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Nem,de az FR7 sanszos lehet beállítani a bowden elõfeszítést.

Szerintem te sd7re gondolsz, de bowden feszességnek nem tudom mi köze van ahhoz, hogy a karnak mekkora az áttétele... Remélem te az sd7es karodon nem a piros tekerõvel állítasz bowden feszességet...
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

p.audio

p.audio

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

Egyenes kormány mellé, Avid FR5-ös karok jók lesznek valami két forgáspontos o.uti fékhez? Ha jól emlékszem közvetlen bovden húzású kell.

Nem,de az FR7 sanszos lehet beállítani a bowden elõfeszítést.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Valaki nem tud egy módot, hogy a valami módon a görgõn tekert km-t is mérhetni lehetne valahogy? Mert a jelenlegi km-órámat képtelenség felhelyezni a váz hátsó felére.

Zsinóros? Tedd át a felsõcsõre, onnan már valószínû elér a hátsó kerékig.

PaulvanDyk

PaulvanDyk

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Valaki nem tud egy módot, hogy a valami módon a görgõn tekert km-t is mérhetni lehetne valahogy? Mert a jelenlegi km-órámat képtelenség felhelyezni a váz hátsó felére.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem hagyott nyugodni, én "tökig lenyom/letol"-nak fordítanám. És emlékeztem, hogy korábban már láttam valahol ilyen kontextusban.

www.cyclingnews.com presents 2007 pro bikes

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.430 hozzászólás
én nem szoktam számon tartani a munkába járást km ügyileg,de én is utána számoltam. ez kb 1000 km + erre az évre. mondjuk ez nálam nem számottevõ,miután kb 5 km volt oda vissza az egész táv. ezért nem is mértem sose. csak 200 napra számoltam,miután csak addig volt melóm,ahová bringával tudtam járni.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
slam mint levagni, odavagni. Magyarul szep szoval nem tudnam mondani, csak csunyaval. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Slam, mint negatívba tenni? Soha nem hallottam ezt a szót ilyen kontextusban, azért kérdezem.

Itt az a lényeg, hogy nincs hézagoló.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Ezt ismeritek? SLAM THAT STEM

Slam, mint negatívba tenni? Soha nem hallottam ezt a szót ilyen kontextusban, azért kérdezem.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Sziasztok, csak a miheztartás végett érdekelne, hogy ti mennyit mentetek 2011-ben km-ben?

12.782km + 1347 km melóbajárás, össz: 14.129 km.

"téli" hónapok: november: 820 km, december 896 km.....azért az idézõjel, mert (szerencsére) nem voltak igazán téli hónapok, alig volt hó, mínusz se nagyon. most pl. 10 fok van mifelénk.

ha már km-ek: van ismerõsöm, aki november közepe óta bicajjal jár be dolgozni 35 km-rõl....pécsen szilveszterezett, oda-vissza bicajjal 2x180 km. ja, és nem 8 kilós outival jár.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ezt ismeritek? SLAM THAT STEM

Fábián Imre

Fábián Imre

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
11749 km nov.01-nov 01-ig. Az elõzõ év tele hideg volt, így a téli hónapokra csak 1000km esett.

lp1978

lp1978

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Az ezer éves (na jó, csak 8-9) Look pedálom újabban csak úgy engedi el a stoplit, ha nagyon durva szögben kifordítom belõle a lábamat. Ez már a sokadik garnitúra stopli, nem vadiúj, de szerintem még nem vészesen kopott. A rugó feszességén csak az elsõ használat elõtt állítottam, azóta semmi baj nem volt vele. Szerintetek ez a probléma azt jelentheti, hogy halni készül? Mivel soha semmi gondja nem volt a pedálnak, fogalmam sincs, egyáltalán mi romolhat el rajta...

lp1978

lp1978

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
6133 km lett a 2011-es össztáv, ami nem túl sok, de több, mint a tavalyi, és van honnan fejlõdni 2012-re. :) BÚÉK!

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
nekem az idei év az autóbaleset rehabjáról szólt: 1500 km :-) szóval nem kell láncot cserélnem

és futottam kb. 400 km-t

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nekem pár km hijján 11500km jött össze,ennek 2/3-a sport kerékpározás,a többi melóba járás+egyéb dolgok intézése.
GT-Atee