Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ha minden igaz,február elejére meglesz ez a párosítás és ha az idõjárás engedi tudok majd tapasztalatokat írni.Én sem tudok nagyban érezhetõ teljesítmény különbséget elképzelni.
GT-Atee

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
Valóban valamivel kevesebb bowdent húz a 6700, de szerintem ennek nincs érzékelhetõ jelentõsége. Így utólag belegondolva tényleg elég nagyvonalú volt a hozzászólásom, szóval köszönöm a helyesbítést, így a korrekt! Valóban nem ehhez a rendszerhez tervezték, de gyárilag is adnak el mix fékszetteket fõleg tektro-val, bár az ugye nem ez az eset, hanem a fordítottja. Fórumokon volt aki a fordítottját csinálta meg és azt írta, hogy jó, meg volt olyan is aki azt mondta, hogy nem az igazi ez a felállás. Én mentem már elég sokféle keverékkel, nem volt bajom egyikkel sem (még c/sh, sh/c mixekkel is). Nem tudom elképzelni, hogy jelentékeny különbség lenne.

@Jettison: Ez tapasztalat? Mert papiron nem az, nem azonos a ket fek geometriaja.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
sztem kisebb,de nincs jelentõsége. úgy sem veszem meg,csak csorgatom a nyálam :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
nem írja a csávó. sztem 54 es lehet, de csak a homlokcsõ magasság alapján tippelek

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
még 1 giant cadex :) giant cadex « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez is jó lenne méretben.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@Jettison: Ez tapasztalat? Mert papiron nem az, nem azonos a ket fek geometriaja.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

Troy milyen géped van hogy egy sárnehéz kerékszettel is ilyen könnyû? Töltesz róla képet?

Persze, ha vegeztem a vizsgaimmal ( nemsokara ) akkor csinalok kepeket, es toltok fel :)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

Pesten bebattyogtam egy országútis boltba, amirõl csak jókat hallottam és némi baráti kedvezménnye 13ezret szurkoltam le érte.

Ja igy mas, mert akkor tuti nem mostanaban csinaltak, akkor rendben is van :) Felteszem b*keexpressz-ben vetted, nagyon nagyon jo sracok! Ha megse, akkor egy kis ingyen promotalas :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Pajti bácsi rendbehozta - kicserélte a tönkretett elemet (ugye :) ).

így történt. Pajti bácsi kicserélte a láncvillát,m elég hullámosak lettek a porfestés után. régebben meg a papucsot hozta rendbe nekem ezen a vázon. volt más is amit javított nekem,de az egy másik bringa volt.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

Ez a régi fék-új fék/váltókar vagy fordítva érdekelne,hogy valójában miképp müködne,avagy sem.Adott a 6600-as fék/váltókarom és lenne hozzá 6700-as fékek.Vajon mennyire müködne a dolog,érezhetõen gyengébb,avagy erõsebb lenne a fékhatás?Esetleg valaki netán már találkozott-e ilyesmi párosításal?

tökéletesen kompatibilis

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Troy milyen géped van hogy egy sárnehéz kerékszettel is ilyen könnyû? Töltesz róla képet?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

En hasznalok ilyet! :) 320 TPI-s verziot! Nagyon nagyon jol gurul, nagyon jo a tapadasa ( szarazon ), es hat nagyon kenyelmes is! Annyi, hogy naponta fel kell fujni, mert ugye latex a belso! Nem merev, slagszeru mint a Continentalok, konnyu nyujtani is, meg ragasztani is! Annyi, hogy nezd meg mikor gyartottak, ha nagyon friss ne hasznald, legalabb egy par honapot legyen a pincebe, vagy vhol, ahol szaraz a levego, es sotet van! Jobb lesz a defektallosaga :) Bar en meg defektet nem kaptam vele, vannak szingos guru ismeroseim akik szerint azert nem a legjobb. Lekopogom :)
Ennel mar csak a Veloflex jobb :) :)

Na, örömmel hallom hogy jó gumi, ráadásul ahogy a webshopokat elnézem, igen jó áron jutottam hozzá. Neten mindenhol 50euró-55font között látom, én pedig Pesten bebattyogtam egy országútis boltba, amirõl csak jókat hallottam és némi baráti kedvezménnye 13ezret szurkoltam le érte. Ahogy elnézem, a 245g-os súlya megfelel egy 180g-os külsõ+60g-os belsõ kombinációnak, amirõl azért már elmondható hogy a könnyebbik fajtából való :)

Pincében biztos nem fog hónapokat állni, egyrészt mert nincs pincém, másrészt ahogy megjön a kerék rakom is rá :D

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

mi is lett a vázzal? el volt repedve, vagy mi volt?

Pajti bácsi rendbehozta - kicserélte a tönkretett elemet (ugye :) ).

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ez a régi fék-új fék/váltókar vagy fordítva érdekelne,hogy valójában miképp müködne,avagy sem.Adott a 6600-as fék/váltókarom és lenne hozzá 6700-as fékek.Vajon mennyire müködne a dolog,érezhetõen gyengébb,avagy erõsebb lenne a fékhatás?Esetleg valaki netán már találkozott-e ilyesmi párosításal?
GT-Atee

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

király lehet ilyen könnyû bringával menni. mondjuk én meg vagyok elégedve az enyémmel,de természetesen már némileg elavult a muffolt acélváz a mostani karbon gépekhez. elég kényelmes váz az enyém,de merevségben nem veszi fel a versenyt az új technikákkal.

mi is lett a vázzal? el volt repedve, vagy mi volt?

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

Apropó, most vettem Vittoria CX EVO szingót, használt már valaki ilyet? Azért vettem meg látatlanban, mert a hátsókerék szingóval jött, és ilyen volt rajta, akkor már legyen az elsõn is ugyanolyan...

En hasznalok ilyet! :) 320 TPI-s verziot! Nagyon nagyon jol gurul, nagyon jo a tapadasa ( szarazon ), es hat nagyon kenyelmes is! Annyi, hogy naponta fel kell fujni, mert ugye latex a belso! Nem merev, slagszeru mint a Continentalok, konnyu nyujtani is, meg ragasztani is! Annyi, hogy nezd meg mikor gyartottak, ha nagyon friss ne hasznald, legalabb egy par honapot legyen a pincebe, vagy vhol, ahol szaraz a levego, es sotet van! Jobb lesz a defektallosaga :) Bar en meg defektet nem kaptam vele, vannak szingos guru ismeroseim akik szerint azert nem a legjobb. Lekopogom :)
Ennel mar csak a Veloflex jobb :) :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
király lehet ilyen könnyû bringával menni. mondjuk én meg vagyok elégedve az enyémmel,de természetesen már némileg elavult a muffolt acélváz a mostani karbon gépekhez. elég kényelmes váz az enyém,de merevségben nem veszi fel a versenyt az új technikákkal.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

En most 6.75 kg-nal vagyok 1616 grammos kerekszettel :) Tervben van egy 1100 gramm koruli szett :))

Feltöltött kép

Bár ahhoz mélyebben a zsebembe kéne nyúlnom, hogy 6,6 alá menjek, odáig nem lenne nehéz.

Apropó, most vettem Vittoria CX EVO szingót, használt már valaki ilyet? Azért vettem meg látatlanban, mert a hátsókerék szingóval jött, és ilyen volt rajta, akkor már legyen az elsõn is ugyanolyan...

Fábián Imre

Fábián Imre

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Köszönöm

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Igen, a 10 fokozatu Shimano orszaguti valtok kompatibilisek.
Az uj 7900-as fekek viszont nem szeretik a regi karokat es forditve sem, de a valtobovden huzas az azonos.