Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

CORRATEC RT CARBON 53-AS ORSZÁGÚTI « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Pardon!
NA Mégegyszer!

miért RT carbon a neve, ha a váz alu? nézzük bontva: kb a pénz fele a szett, 50e a kerék , tehát kb 70-80 a váz+villa+összes kiegészítõ. így oké lehet. nekem nem tetszik ez az ultrarövid homlokcsõ, bár lehet hogy egy 53asnak ilyennek kell lennie

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Gapue: egy régebbi hozzászólásom:

Anno az elsõk között váltottam a Sram ra. Amikor Németországban megjelent a szett, akkor rögtön hozattam is belõle alkatrészenként összecsipegetve egy Redet, akkor még jó volt az árfolyam és a szekerem is jobban ment. Nagyon elégedett vagyok vele a mai napig. Néha elcsábulok egy kicsit, hogy milyen lehet mondjuk a 11es Chorus szett, de ez meg is marad álmodozás szintjén. Az elsõ váltót sokan kritizálják, nekem semmi gondom vele. A beállítása mondjuk egy rémálom volt, mert a váltótartó fül szegecse ha egy kicsit is kiáll a vázból, elõfordul, hogy felsõ állásban a váltótest beleér a fülhöz, így reszelgetni kellett rajta pár tized mm-t de ezt leszámítva pöpec és a titánkalitka miatt még ma is olyan mintha új lenne. A hátsóváltó rugója brutál erõs, gyors a váltás, a fékváltókart imádom. Csak meg kell szokni a kezelését, hogy mindent egy karral kell megoldani. Én ismét Sramot vennék, ha lenne pénzem a 2012es Red re Ami a gyengéje a szettnek az egyértelmûen a sor és lánc. Én a kezdetektõl is force sort tettem fel, lánc helyett meg KMC -t használtam, most meg egy Dura Ace-val fut. Ahogy néztem az új szettben is nagyot változik a sor, kicsit olyan lesz mint az XX montis sora. Amire még kiváncsi leszek az a hajtókar lesz.

Az Ultegra Di2õt elvileg idehaza is ki lehet próbálni egy tesztbringán, a nagyobb Shimano-t tartó boltokban. Robot kérdezd meg, biztos meg tudja mondani hol van a bicaj.

Ha most veszel szettet én vagy a Campa Recordot választanám, vagy megvárnám az új Sram Red-et. Az elektromos ultegra szerintem még luxus idehaza. (alkatrészellátottság, szervíz szempontjából) . Vagyhát nem tudom milyen lehet a hazai alkatrészellátottság, illetve ha bemész egy boltba, hogy nem jó, mit tudnak vele kezdeni.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
CORRATEC RT CARBON 53-AS ORSZÁGÚTI « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Pardon!
NA Mégegyszer!
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

http://http://apro.b....ti-l56891.html

Mi a véleményetek errõl?Mennyit ér reálisan?

nem jó a link

gapue

gapue

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Sziasztok!

Sram Red-del van valakinek konkrét tapasztalata? Fõleg pontosság, megbízhatóság szempontjából érdekelne.
A Red és Ultegra Di2 közül melyiket lenne érdemes választani? / Tudom, az utóbbit még nem sokan próbálták.../

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
http://http://apro.b....ti-l56891.html

Mi a véleményetek errõl?Mennyit ér reálisan?
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
zseniális!!!

Angol tudoknak...

Biza jo par mondat ismeros... :D
Shit Cyclists Say - YouTube

Aminel bizony magamra ismerek, az az, hogy ez nekem ma egy "izi day". :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
white bartape is so pro..
Az! :D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Angol tudoknak...

Biza jo par mondat ismeros... :D
Shit Cyclists Say - YouTube

Aminel bizony magamra ismerek, az az, hogy ez nekem ma egy "izi day". :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
1099g... ;) Es ez nem csak konnyu, de aero is.
Zipp - Speed Weaponry | Wheels | 202 Tubular

En mondjuk nem szeretem a Zippeket, de az teny, hogy "eleg" jo kerekek.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Bizony, onnan van :) Neked pedig miért 1600g a kerékszetted? Én úgy tudom ZIPP-ed van...

Huh szerintem valakivel osszekeversz, nekem soha nem volt ZIPP-em :) Es szerintem nem is lesz! :) Annyi penzert, mint mondtam mar, egy epitett karbon szingom lesz, es nem szeretnem ha annyi penzert 1100 grammnal tobbet nyomna :) Talan a nyaron meg is lesz, ha ugy latom, hogy van ertelme alam egy olyannak :)
Az 1616 grammos kerekszett egy epitett szingo ( Ambrosio Nemesis+Campagnolo Record+DT Aerolite ) ! Az, hogy miert ennyi, arra a valasz egyszeru, az osszetevok individualis tomegebol adodik :D 473 grammosak voltak a felnik es 32/32be van fuzve, de mint mondtam, rettento jo kis gurulok, ugyhogy abszolut nem erdekel a tomege, jol lehet gyorsitani!
Legjobb kerekszett amivel valaha mentem eleddig :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Túrtam egy Assos gatyót az ebayon a híres szuper S5 bélésest. Alig várom, hogy ideérjen, bár vannak gondok az eladóval, (többek között még csak 8 értékelése van, szóval zöldfülû) de aki mer az nyer. -vagy nagyot bukik-

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ja igy mas, mert akkor tuti nem mostanaban csinaltak, akkor rendben is van :) Felteszem b*keexpressz-ben vetted, nagyon nagyon jo sracok! Ha megse, akkor egy kis ingyen promotalas :D

Bizony, onnan van :) Neked pedig miért 1600g a kerékszetted? Én úgy tudom ZIPP-ed van...

Más: Valakinek nincs véletlen elfekvõben fékpofaháza? 4db kellene, paypalon tudnék fizetni, és sima bubis zacsiba bedobva UK-be kéne postázni :) És nagyon kéne :)

Vittore: köszi az elsõváltót :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ha minden igaz,február elejére meglesz ez a párosítás és ha az idõjárás engedi tudok majd tapasztalatokat írni.Én sem tudok nagyban érezhetõ teljesítmény különbséget elképzelni.
GT-Atee

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
Valóban valamivel kevesebb bowdent húz a 6700, de szerintem ennek nincs érzékelhetõ jelentõsége. Így utólag belegondolva tényleg elég nagyvonalú volt a hozzászólásom, szóval köszönöm a helyesbítést, így a korrekt! Valóban nem ehhez a rendszerhez tervezték, de gyárilag is adnak el mix fékszetteket fõleg tektro-val, bár az ugye nem ez az eset, hanem a fordítottja. Fórumokon volt aki a fordítottját csinálta meg és azt írta, hogy jó, meg volt olyan is aki azt mondta, hogy nem az igazi ez a felállás. Én mentem már elég sokféle keverékkel, nem volt bajom egyikkel sem (még c/sh, sh/c mixekkel is). Nem tudom elképzelni, hogy jelentékeny különbség lenne.

@Jettison: Ez tapasztalat? Mert papiron nem az, nem azonos a ket fek geometriaja.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.432 hozzászólás
sztem kisebb,de nincs jelentõsége. úgy sem veszem meg,csak csorgatom a nyálam :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
nem írja a csávó. sztem 54 es lehet, de csak a homlokcsõ magasság alapján tippelek

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.432 hozzászólás
még 1 giant cadex :) giant cadex « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez is jó lenne méretben.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@Jettison: Ez tapasztalat? Mert papiron nem az, nem azonos a ket fek geometriaja.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Troy milyen géped van hogy egy sárnehéz kerékszettel is ilyen könnyû? Töltesz róla képet?

Persze, ha vegeztem a vizsgaimmal ( nemsokara ) akkor csinalok kepeket, es toltok fel :)