Ezt a nyereg-kormánybeállítást szerintem csak a vicc kedvéért csinálták. Van ott a háttérben néhány normális bicó is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:34
Írta 2012. január 26. - 16:36
Írta 2012. január 26. - 16:33
>Itt elsosorban az a problema, hogy nem jo a vazmeret
Hat, szerinted nagyobbat kellett volna vennie? Vagy kisebbet? Szvsz egyiket se. Esetleg valami teljesen mas geometriajut, de valoszinuleg olyat csak egyedi gyartasban kaphatna.
Hat, szerinted nagyobbat kellett volna vennie? Vagy kisebbet? Szvsz egyiket se. Esetleg valami teljesen mas geometriajut, de valoszinuleg olyat csak egyedi gyartasban kaphatna.
Írta 2012. január 26. - 16:32
Írta 2012. január 26. - 16:31
Szerintem sem szep, de ilyen kicsi nyereg-kormany ejtes mellett meg mindig szebb az eros slope mint egy "spacer tower" a stucni alatt, vagy tul rovid nyeregcso.
Írta 2012. január 26. - 16:27
Írta 2012. január 26. - 16:19
Írta 2012. január 26. - 15:48
néha benézek ide
What road bike do you have?
lehet, véletlen , de nagyon fertõz a sloping :-)
ez pl csak nekem nem tetszetõs? http://i1121.photobu...an/IMG_0119.jpg
What road bike do you have?
lehet, véletlen , de nagyon fertõz a sloping :-)
ez pl csak nekem nem tetszetõs? http://i1121.photobu...an/IMG_0119.jpg
Írta 2012. január 24. - 21:53
megint elõkerült a peugeot bringa az apróban: Peugeot- full Shimano Ultegra 600-hasznaltbiciklik.hu « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása 
ennyiért ez a szett sztem elég határeset: Eladó majdnem komplett Dura Ace szett « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása a hajtómû plusz pont,m a rövid tengelyes változat,de pl az agyakat nem látom. a középrész meg nem hiszem,h hozzá való. ez 1 BB-UN 70 valahányas. én úgy emlékszem, a dura ace-hez csak a sajátja volt jó,m csak az volt 103mm-es tengellyel.
ennyiért ez a szett sztem elég határeset: Eladó majdnem komplett Dura Ace szett « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása a hajtómû plusz pont,m a rövid tengelyes változat,de pl az agyakat nem látom. a középrész meg nem hiszem,h hozzá való. ez 1 BB-UN 70 valahányas. én úgy emlékszem, a dura ace-hez csak a sajátja volt jó,m csak az volt 103mm-es tengellyel.
Írta 2012. január 24. - 21:21
Köszi a választ! Elfelejtettem megemliteni ,hogy ez egy 2007 es modell.
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Írta 2012. január 24. - 20:54
CORRATEC RT CARBON 53-AS ORSZÁGÚTI « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Pardon!
NA Mégegyszer!
miért RT carbon a neve, ha a váz alu? nézzük bontva: kb a pénz fele a szett, 50e a kerék , tehát kb 70-80 a váz+villa+összes kiegészítõ. így oké lehet. nekem nem tetszik ez az ultrarövid homlokcsõ, bár lehet hogy egy 53asnak ilyennek kell lennie
Írta 2012. január 24. - 20:50
Gapue: egy régebbi hozzászólásom:
Anno az elsõk között váltottam a Sram ra. Amikor Németországban megjelent a szett, akkor rögtön hozattam is belõle alkatrészenként összecsipegetve egy Redet, akkor még jó volt az árfolyam és a szekerem is jobban ment. Nagyon elégedett vagyok vele a mai napig. Néha elcsábulok egy kicsit, hogy milyen lehet mondjuk a 11es Chorus szett, de ez meg is marad álmodozás szintjén. Az elsõ váltót sokan kritizálják, nekem semmi gondom vele. A beállítása mondjuk egy rémálom volt, mert a váltótartó fül szegecse ha egy kicsit is kiáll a vázból, elõfordul, hogy felsõ állásban a váltótest beleér a fülhöz, így reszelgetni kellett rajta pár tized mm-t de ezt leszámítva pöpec és a titánkalitka miatt még ma is olyan mintha új lenne. A hátsóváltó rugója brutál erõs, gyors a váltás, a fékváltókart imádom. Csak meg kell szokni a kezelését, hogy mindent egy karral kell megoldani. Én ismét Sramot vennék, ha lenne pénzem a 2012es Red re Ami a gyengéje a szettnek az egyértelmûen a sor és lánc. Én a kezdetektõl is force sort tettem fel, lánc helyett meg KMC -t használtam, most meg egy Dura Ace-val fut. Ahogy néztem az új szettben is nagyot változik a sor, kicsit olyan lesz mint az XX montis sora. Amire még kiváncsi leszek az a hajtókar lesz.
Az Ultegra Di2õt elvileg idehaza is ki lehet próbálni egy tesztbringán, a nagyobb Shimano-t tartó boltokban. Robot kérdezd meg, biztos meg tudja mondani hol van a bicaj.
Ha most veszel szettet én vagy a Campa Recordot választanám, vagy megvárnám az új Sram Red-et. Az elektromos ultegra szerintem még luxus idehaza. (alkatrészellátottság, szervíz szempontjából) . Vagyhát nem tudom milyen lehet a hazai alkatrészellátottság, illetve ha bemész egy boltba, hogy nem jó, mit tudnak vele kezdeni.
Anno az elsõk között váltottam a Sram ra. Amikor Németországban megjelent a szett, akkor rögtön hozattam is belõle alkatrészenként összecsipegetve egy Redet, akkor még jó volt az árfolyam és a szekerem is jobban ment. Nagyon elégedett vagyok vele a mai napig. Néha elcsábulok egy kicsit, hogy milyen lehet mondjuk a 11es Chorus szett, de ez meg is marad álmodozás szintjén. Az elsõ váltót sokan kritizálják, nekem semmi gondom vele. A beállítása mondjuk egy rémálom volt, mert a váltótartó fül szegecse ha egy kicsit is kiáll a vázból, elõfordul, hogy felsõ állásban a váltótest beleér a fülhöz, így reszelgetni kellett rajta pár tized mm-t de ezt leszámítva pöpec és a titánkalitka miatt még ma is olyan mintha új lenne. A hátsóváltó rugója brutál erõs, gyors a váltás, a fékváltókart imádom. Csak meg kell szokni a kezelését, hogy mindent egy karral kell megoldani. Én ismét Sramot vennék, ha lenne pénzem a 2012es Red re Ami a gyengéje a szettnek az egyértelmûen a sor és lánc. Én a kezdetektõl is force sort tettem fel, lánc helyett meg KMC -t használtam, most meg egy Dura Ace-val fut. Ahogy néztem az új szettben is nagyot változik a sor, kicsit olyan lesz mint az XX montis sora. Amire még kiváncsi leszek az a hajtókar lesz.
Az Ultegra Di2õt elvileg idehaza is ki lehet próbálni egy tesztbringán, a nagyobb Shimano-t tartó boltokban. Robot kérdezd meg, biztos meg tudja mondani hol van a bicaj.
Ha most veszel szettet én vagy a Campa Recordot választanám, vagy megvárnám az új Sram Red-et. Az elektromos ultegra szerintem még luxus idehaza. (alkatrészellátottság, szervíz szempontjából) . Vagyhát nem tudom milyen lehet a hazai alkatrészellátottság, illetve ha bemész egy boltba, hogy nem jó, mit tudnak vele kezdeni.
Írta 2012. január 24. - 20:31
CORRATEC RT CARBON 53-AS ORSZÁGÚTI « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Pardon!
NA Mégegyszer!
Pardon!
NA Mégegyszer!
You'll never walk alone!
Írta 2012. január 24. - 19:22
Írta 2012. január 24. - 19:02
Sziasztok!
Sram Red-del van valakinek konkrét tapasztalata? Fõleg pontosság, megbízhatóság szempontjából érdekelne.
A Red és Ultegra Di2 közül melyiket lenne érdemes választani? / Tudom, az utóbbit még nem sokan próbálták.../
Sram Red-del van valakinek konkrét tapasztalata? Fõleg pontosság, megbízhatóság szempontjából érdekelne.
A Red és Ultegra Di2 közül melyiket lenne érdemes választani? / Tudom, az utóbbit még nem sokan próbálták.../
Írta 2012. január 24. - 18:51
You'll never walk alone!
Írta 2012. január 23. - 17:45
zseniális!!!
Angol tudoknak...
Biza jo par mondat ismeros...
Shit Cyclists Say - YouTube
Aminel bizony magamra ismerek, az az, hogy ez nekem ma egy "izi day".
Írta 2012. január 23. - 17:02
Írta 2012. január 23. - 15:48
Angol tudoknak...
Írta 2012. január 23. - 14:04
1099g...
Es ez nem csak konnyu, de aero is.
Zipp - Speed Weaponry | Wheels | 202 Tubular
En mondjuk nem szeretem a Zippeket, de az teny, hogy "eleg" jo kerekek.
Zipp - Speed Weaponry | Wheels | 202 Tubular
En mondjuk nem szeretem a Zippeket, de az teny, hogy "eleg" jo kerekek.
Írta 2012. január 23. - 13:33
Bizony, onnan van
Neked pedig miért 1600g a kerékszetted? Én úgy tudom ZIPP-ed van...
Huh szerintem valakivel osszekeversz, nekem soha nem volt ZIPP-em
Az 1616 grammos kerekszett egy epitett szingo ( Ambrosio Nemesis+Campagnolo Record+DT Aerolite ) ! Az, hogy miert ennyi, arra a valasz egyszeru, az osszetevok individualis tomegebol adodik
Legjobb kerekszett amivel valaha mentem eleddig

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére