Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ryder Hesjedal 2.5 oras, 56km-es hegymenet, ~350 Watt atlagpower.
Ryder Hesjedal :: Haleakala Record on Vimeo

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
:) úgy néz ki lesz új külsõm. vittoria rubino pro tech,23as szélességgel. tökre örülök neki,mert amikor ez a gumim volt,nálam nagyon jól szolgált. mondjuk kicsit drága,de hát ez van. kb 9500 HUF. idén sztem veszek még vlmikor 1 láncot aztán ennyi. remélhetõleg nem kell többet költenem a bringámra.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
természetesen a look is országútra való.. :)
ez csak márkahûség kérdése. ;)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

jaro1979

jaro1979

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

országútra az SPD-SL való, ezért aerodinamikusabb. a sima SPD ennek a butított montis változata.
épp ezért a csavarhelyek nagyon különbözõek

És a look pedál nemigazán ajánlod?Mert én ezen gondolkodom.
Szép napot:)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
országútra az SPD-SL való, ezért aerodinamikusabb. a sima SPD ennek a butított montis változata.
épp ezért a csavarhelyek nagyon különbözõek
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Sziasztok,tudom elég amatõr kérdés,de nem baj:)Tehát az érdekelne ha veszek look pedált vagy spd.-t akkor azt a részt is hozzáadják amit a cipõre kell szerelni,vagy azt külön kell hozzá venni?És itt több a profi bringás akkor rákérdezek:országútira melyik a jobb pedál a look vagy az spd estleg spd sl?
Elõre is köszönöm a tanácsokat,jó tekerést mindenkinek!!

a stoplit a pedálhoz adják.

arra is figyelj majd, hogy az spd-n és spd-sl-en máshol vannak a csavarhelyek, tehát spd-s cipõhöz nem jó az spd-sl stopli/pedál.

jaro1979

jaro1979

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Sziasztok,tudom elég amatõr kérdés,de nem baj:)Tehát az érdekelne ha veszek look pedált vagy spd.-t akkor azt a részt is hozzáadják amit a cipõre kell szerelni,vagy azt külön kell hozzá venni?És itt több a profi bringás akkor rákérdezek:országútira melyik a jobb pedál a look vagy az spd estleg spd sl?
Elõre is köszönöm a tanácsokat,jó tekerést mindenkinek!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

igen :D úgy 25 kg-vel. :D bejelölhetlek a face-en?

Persze, nyugodtan jelölj be.

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

donciccio,
Szep hosszan elnyultal a vazon...

majdnem így ülök most is,csak idõnként a lábammal verem a hasam :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

A facebook képed alapján most kicsit vastagabb vagy. :)

igen :D úgy 25 kg-vel. :D bejelölhetlek a face-en?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
donciccio,
Szep hosszan elnyultal a vazon...

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

sose azt nézd.....legalább már jó idõ van, lehet menni.
alighanem a ma délutáni körömön nekem se lesz jobb átlagom ekkora szélben. igaz, nem az átlagokért, hanem magáért a bringázásért bringázok, amolyan legkényelmesebb outis tempóban :D

Ma én se bírtam magammal. :) Igaz nem az outival, csak a Gepida Alboin-nal mentem kb. 40 km-t, 25 körüli átlaggal. Remélem azért, ha majd visszakerülök a Meridára ennél többre is képes leszek! :) Viszont mennyivel jobb volt már, mit benn görgõzni... valami hihetetlen...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

há-hááááá. találtam 1 régi fotót magamról :) Feltöltött kép

kb 15 éve készült. Stollwerck FTC-s mezben nyomulok. :D

A facebook képed alapján most kicsit vastagabb vagy. :)

Én meg remélem letudtam az évi kötelezõ hülyével való konfliktus adagomat. Minden évre kijut nekem egy igazi, tenyészteni való barom.
Nekem jött egy ostoba nõ a körforgalomban hátulról-oldalról és még neki állt feljebb! Pulzus egybõl az egekben, úgy ordítottam, vele mint a sakál, mert azt hajtogatta, hogy én mentem neki, mert már mellettem volt, és különben is én vagyok a hibás, mert nem jeleztem a bal kezemmel, hogy nem akarok kimenni a körforgalomból annál a kijáratnál.:D Az eszem megáll.
Aztán kiszállt egy 50 körüli faszi az anyósülésrõl és nekiállt harciaskodni, hogy miért beszélek a ribanccal ilyen csúnyán. Késõbb valahogy elment a kedve. A suzuki jobb eleje horpadt és mély karc lett rajta, a bringának semmi baja, a sárvédõ felfogató csavaron van némi festéknyom. Nem is értem hogyan, mert a közvetlen mellette lévõ gyorszár egy centivel kijjebb lóg és azon meg semmi nyom, érintetlen rajta a téli kosz.
Vigyázzatok az úton, mert a front miatt (meg egyébként is) teljesen hülyék a népek.

Mondhattad volna neki, hogy ezt mondja el egy rendõrnek is. :D
Acél vs papír suzuki? :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Én meg remélem letudtam az évi kötelezõ hülyével való konfliktus adagomat. Minden évre kijut nekem egy igazi, tenyészteni való barom.
Nekem jött egy ostoba nõ a körforgalomban hátulról-oldalról és még neki állt feljebb! Pulzus egybõl az egekben, úgy ordítottam, vele mint a sakál, mert azt hajtogatta, hogy én mentem neki, mert már mellettem volt, és különben is én vagyok a hibás, mert nem jeleztem a bal kezemmel, hogy nem akarok kimenni a körforgalomból annál a kijáratnál.:D Az eszem megáll.
Aztán kiszállt egy 50 körüli faszi az anyósülésrõl és nekiállt harciaskodni, hogy miért beszélek a ribanccal ilyen csúnyán. Késõbb valahogy elment a kedve. A suzuki jobb eleje horpadt és mély karc lett rajta, a bringának semmi baja, a sárvédõ felfogató csavaron van némi festéknyom. Nem is értem hogyan, mert a közvetlen mellette lévõ gyorszár egy centivel kijjebb lóg és azon meg semmi nyom, érintetlen rajta a téli kosz.
Vigyázzatok az úton, mert a front miatt (meg egyébként is) teljesen hülyék a népek.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
há-hááááá. találtam 1 régi fotót magamról :) Feltöltött kép

kb 15 éve készült. Stollwerck FTC-s mezben nyomulok. :D

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

itt a jó idõ gyerekek. :D elõvettem az ünneplõs bringámat,és tegnap már suhantam is vele 1 nagyon kemény 30km-t,20as átlaggal,síkon. :D lehet röhögni mindenkinek,h ilyen szánalmasan gyenge vagyok. :)

sose azt nézd.....legalább már jó idõ van, lehet menni.
alighanem a ma délutáni körömön nekem se lesz jobb átlagom ekkora szélben. igaz, nem az átlagokért, hanem magáért a bringázásért bringázok, amolyan legkényelmesebb outis tempóban :D

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

itt a jó idõ gyerekek. :D elõvettem az ünneplõs bringámat,és tegnap már suhantam is vele 1 nagyon kemény 30km-t,20as átlaggal,síkon. :D lehet röhögni mindenkinek,h ilyen szánalmasan gyenge vagyok. :)

Ez a jó idõ ünneplése volt, semmi kivetnivaló nincs benne :) Elsõ körben én is csak 21es átlagot mentem egy hete. Igaz azt egy 38-14es áttételû SS mtbvel. :) De azóta már sikerült ugyanazon a körön 23as átlagot is kihoznom.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Köszi. Én is gondolkodtam hasonló megoldáson, lehet megcsinálom, mert az biztos, hogy 25000-ért nem fogok váltókart venni a könyöklõre.

Mi lenne ha kolcsonadnam az idofutamkormanyomat fekkarral-valtokarral mindennel egyutt? :)

Annyi keresem van cserebe, hogy a fekkar a vegen az egy cyclocrosshoz valo fekkar oversize kormanyhoz, nem esztergaltatnal hozza egy hezagolot? jelenleg egy femkarika+iszonyat mennyisegu szigszalag van alatta hogy a helyen maradjon :D

A valtokar gyarilag 8sebesseges de atallithato frikciosra. shimano.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

képem nincs róla, és most szét is van szedve. egy régi 40-es kormányt vágtam le és fordítottam meg, erre jött rá egy itm könyöklõ, aminek a végén meg egy régi frikciós sachs alsócsöves váltó volt. ehhez ugye ki kellett hézagolni, hogy megfelelõ legyen az átmérõ, és meg kellett támasztani a bowdenházat is, amit egy törött campa hátsóváltó bowdenfeszítõ csõbilinccsel való rögzítésével oldottam meg. még annyi trükk volt, hogy kifúrtam alul középen két helyen, hogy belül lehessen vezetni a bowdent. a fékkar meg egy régi mezei sh volt.

Köszi. Én is gondolkodtam hasonló megoldáson, lehet megcsinálom, mert az biztos, hogy 25000-ért nem fogok váltókart venni a könyöklõre.