Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34375 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.475 hozzászólás

Jani, én egész nyárom országúton tekertem. sokszor ott is, ahol tilos volt. de nem jutott volna eszembe, hogy a rendõr a rohadék, ha megbüntet.

én 1 ici-picit régebb óta tekerek országúton. ;) tudnék mesélni. a lényeg az,h régen nem volt ilyen. persze "kerékpárút" sem volt ennyi.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Én sem tartom be a KRESZt betûrõl betûre, de a fõutakat azért messzire elkerülöm, eszembe nem jut rámenni. Ott több az autós, több a rendõr is, több az autós is, nagyobb a veszély hogy valaki letarol hátulról, vagy beszorít az árokba.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

mi indokolja azt, hogy azon a 300m-en nem lehet kerékpárral közlekedni??

Valószínûleg semmi, de a táblát nem a rendõrség rakja ki, csak betartatja a kreszt. Az, hogy ilyen dolgokkal foglakozik és ezért feljelent, az már az parasztságukat mutatja. Nyilván könnyebb és rizikómentesebb a sportoló bringást megbüntetni (hogy meglegyen a kiadott bünti adag), mint a rendszám nélkül ámokfutó, a létezõ összes szabályra magasról rász@ró fekete Q7-t megfogni és a sofõrjét megrendszabályozni. Szarjanak minden nap háromszor õrölt jalapeno paprikát az ilyen gyökerek.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.475 hozzászólás

Ti sem vagytok országútisok...

köszi Jani. ugyan ez lett volna a válaszom nekem is.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Alapvetõen a gond azzal van szerintem, hogy a rendõrök direkt ilyen helyekre állnak. Hopp itt van 300 m tilos, a csávó biztos nem kerül 10 km-t, ide kiállunk és fogunk egy két csávót. Vagy autós példát hozzak.... Nem a körúton áll és méri ki nem megy 50-el hanem kiáll a hatosra ahol kint maradtak a negyvenes táblák a felújítás után és kaszál..... Ez persze nem általános, de sajnos eléggé jellemzõ. Persze nagyon egyszerû azt mondani erre, hogy be kell tartani a kreszt, ezért vannak a táblák stb..... De azért mérlegelni lehetne, mert ahhoz is joga van a rendõrnek...

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Jani, én egész nyárom országúton tekertem. sokszor ott is, ahol tilos volt. de nem jutott volna eszembe, hogy a rendõr a rohadék, ha megbüntet.

és neked meg éjjel nappal van csengõegygombbalkapcsolhatólámpaprizma és a többi felesleges dolog? egyszerûen rossz a szabály. mi indokolja azt, hogy azon a 300m-en nem lehet kerékpárral közlekedni?? a 30e ft meg nyilvánvalóan irreális összeg. Érdekes, amikor nem a saját kasszára megy a buli rögtön nem ilyen "segítõkészek".

Miért kellene bárkinek is megindokolni, hogy ott miért nem lehet kerékpározni? nem lehet és kész, ott a tábla, tehát tilos, ez baromi egyszerû. és hótmindegy, hogy 300m vagy 300km... a bírság összege az valóban pofátlanul magas. Írni kell egy fellebbezõ levelet, hátha ki lehet rimánkodni egy kis csökentést.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
és neked meg éjjel nappal van csengõegygombbalkapcsolhatólámpaprizma és a többi felesleges dolog? egyszerûen rossz a szabály. mi indokolja azt, hogy azon a 300m-en nem lehet kerékpárral közlekedni?? a 30e ft meg nyilvánvalóan irreális összeg. Érdekes, amikor nem a saját kasszára megy a buli rögtön nem ilyen "segítõkészek".

Ja, ezt én sem értem. Ja de, mindig a rendõr a rohadék, ha betartatja a szabályokat, ha elmenekül elõle.

Amúgy a tökéletes megoldás az ilyenek elkerülésére, be kell tartani a KRESZ-t.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ha ott volt a tábla, amit láttál is, akkor miért a rendõr a szemét? nem akarlak csesztetni, meg megutáltatni magam a fórumon, de ha tényleg volt ott tábla, akkor teljesen jogos a bírság...

Ja, ezt én sem értem. Ja de, mindig a rendõr a rohadék, ha betartatja a szabályokat, ha elmenekül elõle.

A sebesség mindent megold.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

ha ott volt a tábla, amit láttál is, akkor miért a rendõr a szemét? nem akarlak csesztetni, meg megutáltatni magam a fórumon, de ha tényleg volt ott tábla, akkor teljesen jogos a bírság...

Ott virágozz, ahova elültettek!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

tök király. megbüntetett 1 szemét sün 30000re,mert mentem kb 300 métert "tiltott helyen". olyan osztott tábla volt az út mellett. kerékpárral,mezõgazdasági jármûvel,és állati erõvel vontatott jármûvel nem lehet menni ezen a néhány száz méteren. elõtte,meg utána kilométereken keresztül semmi tiltó tábla nincsen. vicc az egész. rohadt pénzbehajtó banda. az ilyenek miatt kellene változtatni a kresszen. bocs az off miatt

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.475 hozzászólás
ez ma történt,kb 17:30kor. majd meg látom amikor megkapom a papírokat,h mennyi az annyi. majd akkor megpróbálok még alakítani rajta. ha tényleg lesz 30k,akkor kérek részlet fizetést,v vlmit.

biztos bejön ennek a sünnek a seggem,és csak így tudta megszerezni a címem. :D én a lányokat szeretem,ú.h ez elbukta. :D nevetek kínomban.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A feljelenteskor a birsagot nem az intezkedo rendor szabja ki, hanem a szabalysertesi eloado, vagy hogy hivjak.
Persze lehet lesz 30k, es az is lehet, hogy rosszul tudom.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.475 hozzászólás
nem tudok róla,h lenne haragosom,de ugyan az a sün volt múlt évben is aki megtalált most is. az a vicces,h láttam még más bringásokat is,de sztem õket hagyták menni. simán utazott rám.

reméltem,h változik vlmi a kerékpáros szövetségnél,mert talán foglalkoztak volna ilyen dolgokkal is. nagyon elszomorít a dolog,mert elég kevés az a hely ahol szabályosan tekerhetnék a környékünkön.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

feljelentés,és állítólag (szerintük) méterben számolják. 1 méter 100 Ft. megpróbálok majd felebezni,v vlmi.

hát ez kikúrtmód aránytalan!

nincs neked vmi haragosod a yard kötelékeiben? már nem elõször találnak meg

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.475 hozzászólás
feljelentés,és állítólag (szerintük) méterben számolják. 1 méter 100 Ft. megpróbálok majd felebezni,v vlmi.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
30k azert meredeknek tunik nekem. Ez helyszini birsag?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.475 hozzászólás
tök király. megbüntetett 1 szemét sün 30000re,mert mentem kb 300 métert "tiltott helyen". olyan osztott tábla volt az út mellett. kerékpárral,mezõgazdasági jármûvel,és állati erõvel vontatott jármûvel nem lehet menni ezen a néhány száz méteren. elõtte,meg utána kilométereken keresztül semmi tiltó tábla nincsen. vicc az egész. rohadt pénzbehajtó banda. az ilyenek miatt kellene változtatni a kresszen. bocs az off miatt

bûvész

bûvész

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Köszi az infót !

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Probikenak van mavic javító- pótalkatrész készlete.

bûvész

bûvész

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok ! Segítségeteket szeretném kérni ,Mavic Ksyrium SL hátsó kerekembe tönkrement mind a két oldalon pár küllõ ,ha valakinek van és tudná nélkülözni legyen szíves írjon.

Elõre is köszönöm !