Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

tök király. megbüntetett 1 szemét sün 30000re,mert mentem kb 300 métert "tiltott helyen". olyan osztott tábla volt az út mellett. kerékpárral,mezõgazdasági jármûvel,és állati erõvel vontatott jármûvel nem lehet menni ezen a néhány száz méteren. elõtte,meg utána kilométereken keresztül semmi tiltó tábla nincsen. vicc az egész. rohadt pénzbehajtó banda. az ilyenek miatt kellene változtatni a kresszen. bocs az off miatt

ha ott volt a tábla, amit láttál is, akkor miért a rendõr a szemét? nem akarlak csesztetni, meg megutáltatni magam a fórumon, de ha tényleg volt ott tábla, akkor teljesen jogos a bírság...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts
ez ma történt,kb 17:30kor. majd meg látom amikor megkapom a papírokat,h mennyi az annyi. majd akkor megpróbálok még alakítani rajta. ha tényleg lesz 30k,akkor kérek részlet fizetést,v vlmit.

biztos bejön ennek a sünnek a seggem,és csak így tudta megszerezni a címem. :D én a lányokat szeretem,ú.h ez elbukta. :D nevetek kínomban.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A feljelenteskor a birsagot nem az intezkedo rendor szabja ki, hanem a szabalysertesi eloado, vagy hogy hivjak.
Persze lehet lesz 30k, es az is lehet, hogy rosszul tudom.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts
nem tudok róla,h lenne haragosom,de ugyan az a sün volt múlt évben is aki megtalált most is. az a vicces,h láttam még más bringásokat is,de sztem õket hagyták menni. simán utazott rám.

reméltem,h változik vlmi a kerékpáros szövetségnél,mert talán foglalkoztak volna ilyen dolgokkal is. nagyon elszomorít a dolog,mert elég kevés az a hely ahol szabályosan tekerhetnék a környékünkön.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

feljelentés,és állítólag (szerintük) méterben számolják. 1 méter 100 Ft. megpróbálok majd felebezni,v vlmi.

hát ez kikúrtmód aránytalan!

nincs neked vmi haragosod a yard kötelékeiben? már nem elõször találnak meg

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts
feljelentés,és állítólag (szerintük) méterben számolják. 1 méter 100 Ft. megpróbálok majd felebezni,v vlmi.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
30k azert meredeknek tunik nekem. Ez helyszini birsag?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts
tök király. megbüntetett 1 szemét sün 30000re,mert mentem kb 300 métert "tiltott helyen". olyan osztott tábla volt az út mellett. kerékpárral,mezõgazdasági jármûvel,és állati erõvel vontatott jármûvel nem lehet menni ezen a néhány száz méteren. elõtte,meg utána kilométereken keresztül semmi tiltó tábla nincsen. vicc az egész. rohadt pénzbehajtó banda. az ilyenek miatt kellene változtatni a kresszen. bocs az off miatt

bûvész

bûvész

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Köszi az infót !

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Probikenak van mavic javító- pótalkatrész készlete.

bûvész

bûvész

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok ! Segítségeteket szeretném kérni ,Mavic Ksyrium SL hátsó kerekembe tönkrement mind a két oldalon pár küllõ ,ha valakinek van és tudná nélkülözni legyen szíves írjon.

Elõre is köszönöm !

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Igen ez az, köszi! Legalább már az biztos, hogy van belõle 10-es.

Egyébként én azt vettem észre, hogy ez elsõsorban akkor játszik amikor nincs nagyon idõ hátra nézelõdni (verenyszitu mezõnyben vagy esetleg szar úton ahol folyamatosan kátyúkerülgetés van) Én akkor kezdtem érezni, hogy ez jól jönne amikor próbáltam elõre gondolkodni egy rövidebb emelkedõ elõtt. Látod, hogy jön az emelkedõ de azért van tempó és mezõny, nem nagyon akarsz lenézegetni - emelkedõ elõtt amúgy is megrántja valaki a sort elég gyakran - és ilyenkor jó lenne tudni, hogy pontosan hol is vagyok, bele fogok-e tudni még váltani az emelkedõn maradva nagytányéron vagy már most letegyem kicsire. Ne az emelkedõ közepén kelljen lepattintani akkor amikor már beállt a lábam. Mondjuk az hozzátartozik, hogy nem szeretek keresztbe váltani és nagytányéron a 8. fokozatnál nagyon ritkán váltok könnyebbe.

Szia!

Ezt találtam

SHIMANO Dura-Ace gear indicator 10 speed | Alibabike.com
Shimano Dura-Ace Inline Gear Indicators - $10.95 - Bike Parts 360

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

Lehet, nekem eléggé bejött!

+1 nekem ugyan 7es kijelzõ van az rsx karhoz, tökjól látszik, nem kell számolgatni, mert pillanatok alatt megszokja az ember, elég rápillantni és már tudod is, hogy hol vagy.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
nem versenyzek, támadni csak a saját korábbi idõimet szoktam..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>kit érdekel melyiken van a lánc..
Pedig pl. tanyervaltashoz nem art kepben lenni. Versenyen gyakran gondolom, hogy egesz mashol van, mint ahol valojaban.
Vanmarcke is lenezett, mielott tamadott.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
én csak a fordulatszámot figyelem az órán.
kit érdekel melyiken van a lánc..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Lehet, nekem eléggé bejött!

Le lehet ezt a kijelzot pontosan olvasni? (akinek van?) Nem mintha hatranezve mindig tudnam melyiken is vagyok. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Le lehet ezt a kijelzot pontosan olvasni? (akinek van?) Nem mintha hatranezve mindig tudnam melyiken is vagyok. :)

Fábián Imre

Fábián Imre

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

Urak! 10-es shimano rendszerhez keresek bowdenházra szerelhetõ fokozat visszajelzõt. Láttatok ilyet valahol? Neten keresgéltem de egyenlõre itthon semmi, sõt eddig csak 9-es rendszerhez valót találtam. Létezett ilyen 10 fokozathoz is?
ez az:
http://www.aulenta.i...rIndicator2.jpg

Köszi.

Szia!

Ezt találtam

SHIMANO Dura-Ace gear indicator 10 speed | Alibabike.com
http://www.cheapbike...ear-indicators/

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Urak! 10-es shimano rendszerhez keresek bowdenházra szerelhetõ fokozat visszajelzõt. Láttatok ilyet valahol? Neten keresgéltem de egyenlõre itthon semmi, sõt eddig csak 9-es rendszerhez valót találtam. Létezett ilyen 10 fokozathoz is?
ez az:
http://www.aulenta.i...rIndicator2.jpg

Köszi.