Jani, én egész nyárom országúton tekertem. sokszor ott is, ahol tilos volt. de nem jutott volna eszembe, hogy a rendõr a rohadék, ha megbüntet.
én 1 ici-picit régebb óta tekerek országúton.
Jani, én egész nyárom országúton tekertem. sokszor ott is, ahol tilos volt. de nem jutott volna eszembe, hogy a rendõr a rohadék, ha megbüntet.
mi indokolja azt, hogy azon a 300m-en nem lehet kerékpárral közlekedni??
Ti sem vagytok országútisok...
és neked meg éjjel nappal van csengõegygombbalkapcsolhatólámpaprizma és a többi felesleges dolog? egyszerûen rossz a szabály. mi indokolja azt, hogy azon a 300m-en nem lehet kerékpárral közlekedni?? a 30e ft meg nyilvánvalóan irreális összeg. Érdekes, amikor nem a saját kasszára megy a buli rögtön nem ilyen "segítõkészek".
Ja, ezt én sem értem. Ja de, mindig a rendõr a rohadék, ha betartatja a szabályokat, ha elmenekül elõle.
Amúgy a tökéletes megoldás az ilyenek elkerülésére, be kell tartani a KRESZ-t.
ha ott volt a tábla, amit láttál is, akkor miért a rendõr a szemét? nem akarlak csesztetni, meg megutáltatni magam a fórumon, de ha tényleg volt ott tábla, akkor teljesen jogos a bírság...
Ja, ezt én sem értem. Ja de, mindig a rendõr a rohadék, ha betartatja a szabályokat, ha elmenekül elõle.
Amúgy a tökéletes megoldás az ilyenek elkerülésére, be kell tartani a KRESZ-t.
A sebesség mindent megold.
ha ott volt a tábla, amit láttál is, akkor miért a rendõr a szemét? nem akarlak csesztetni, meg megutáltatni magam a fórumon, de ha tényleg volt ott tábla, akkor teljesen jogos a bírság...
tök király. megbüntetett 1 szemét sün 30000re,mert mentem kb 300 métert "tiltott helyen". olyan osztott tábla volt az út mellett. kerékpárral,mezõgazdasági jármûvel,és állati erõvel vontatott jármûvel nem lehet menni ezen a néhány száz méteren. elõtte,meg utána kilométereken keresztül semmi tiltó tábla nincsen. vicc az egész. rohadt pénzbehajtó banda. az ilyenek miatt kellene változtatni a kresszen. bocs az off miatt
feljelentés,és állítólag (szerintük) méterben számolják. 1 méter 100 Ft. megpróbálok majd felebezni,v vlmi.