Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

...tangát nem szeretnék!:D Egy kicsit most jobb lett a helyzet, ma is tekertem 60km-t indulás elõtt egy picit buktattam a nyereg orrát, jobb, de nem tökéletes. Az meg, h milyen széles kell azt nemtom. :( Jó lenne ha nem a nyereg szabna határt a tekerésemnek.

A szélességet az ülõcsontok szélessége határozza meg. Vannak boltok ahol bele ülhetsz egy habszerû anyagba, amiben ott marad a hátsód lenyomata. Ezt le lehet mérni és az egy jó kiindulási alap. Vannak boltok ahol biztosítanak teszt nyerget, mehetsz velük pár kört. Bármilyen nyerget választasz azzal össze kell szokni, be kell törni. Itt van egy Sheldon Brown írás, hátha ez is segít: YASEC

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Megfelelõ neked a szélessége? Én legfõképpen emiatt választottam. 150mm széles. Nekem ez kellett. A régi 130mm-es nyergem kb olyan volt mint egy tanga.

...tangát nem szeretnék!:D Egy kicsit most jobb lett a helyzet, ma is tekertem 60km-t indulás elõtt egy picit buktattam a nyereg orrát, jobb, de nem tökéletes. Az meg, h milyen széles kell azt nemtom. :( Jó lenne ha nem a nyereg szabna határt a tekerésemnek.

Ridley Noah Fast 

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

honnan tudod milyen érzés egy tanga?

Most lebuktam... :)

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

A régi 130mm-es nyergem kb olyan volt mint egy tanga.

honnan tudod milyen érzés egy tanga?

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Az az igazság, h tavaly elõtt rendeltem egy ilyet az ebay-rõl, akkor még a trekkingre. Baromi kényelmetlennek éreztem, és gyorsan túladtam rajta busás veszteséggel:(. Most meg már nagyon bánom. 15kg-mínusszal és outival már valszeg más lenne az érzés. Most kezdhetek egyet felkutatni. :D

Megfelelõ neked a szélessége? Én legfõképpen emiatt választottam. 150mm széles. Nekem ez kellett. A régi 130mm-es nyergem kb olyan volt mint egy tanga.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

selle italia max flite gel flow. nekem fotel.

Az az igazság, h tavaly elõtt rendeltem egy ilyet az ebay-rõl, akkor még a trekkingre. Baromi kényelmetlennek éreztem, és gyorsan túladtam rajta busás veszteséggel:(. Most meg már nagyon bánom. 15kg-mínusszal és outival már valszeg más lenne az érzés. Most kezdhetek egyet felkutatni. :D

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>17ezer forintert adtam el a mavic cosmic elite (2008as) kerekszettemet
Es az szett volt.

Tulajdonkeppen mindent el lehet adni sokert is, es meg lehet venni mindent olcson is. :D
En pl. remelem, hogy talalok olcson elso kereket az eltort helyett, vagy el tudom dragan adni a hatsot. :)

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Detto. Fotel. Minden forintját megérte. (anno bike-components.de-rõl vettem 21k-ért az itthoni 38k helyett) Erre

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

sajnos ezek a legendák elég könnyen hihetõk. azt is el tudom hinni, hogy a péntek-szombati mûszakokat negyedmilláért (!) adják-veszik egymás között

és egy kis ON

szerintetek mi a gáz ezzel a kerékkel? fél éve nem bírom eladni, de talán még érdeklõdõ sem volt :-)))

mavic kerékszett « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

17ezer forintert adtam el a mavic cosmic elite (2008as) kerekszettemet, es haverom vette meg hogy ne maradjon a nyakamon....

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

sajnos ezek a legendák elég könnyen hihetõk. azt is el tudom hinni, hogy a péntek-szombati mûszakokat negyedmilláért (!) adják-veszik egymás között

és egy kis ON

szerintetek mi a gáz ezzel a kerékkel? fél éve nem bírom eladni, de talán még érdeklõdõ sem volt :-)))

mavic kerékszett « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

ha beleférne a simplonba, megvenném....ennyiért ajándék
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sziasztok!

Tom, h minden embernek más a hátsója :D, de ajánljatok már valami kényelmes outi nyerget. Kiindulási alapnak jó lesz mert a Ritchey WCS szétszed már 40 km-tõl.

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Sziasztok!

Valaki tud olyan üzletet ahol beszámítanának egy 2011-es 10s Veloche szettet mondjuk egy ultegra vagy 105-be?

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Sziasztok!

Tom, h minden embernek más a hátsója :D, de ajánljatok már valami kényelmes outi nyerget. Kiindulási alapnak jó lesz mert a Ritchey WCS szétszed már 40 km-tõl.

Ridley Noah Fast 

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

és egy kis ON

http://apro.bikemag....ett-l62458.html

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

jól látod a helyzetet. :)

állítólag van nekik havi kvóta, hogy mennyit kell beszedni büntibõl. ha már jól áll hó végén, akkor esélyes, hogy elenged, de ha hiányzik még a kötelezõhöz, akkor véged...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
jól látod a helyzetet. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Igen, ez ilyen eset volt, de a tábla miatt nem is kellett nagyon erõlködniük az indok keresésén. Ha nem lett volna tábla, akkor jött volna a kötelezõ tartozékok és stb. keresése, úgy tûnik mindenképpen céltáblának lettél kiszemelve. Van az úgy néha, hogy az ember hiába helyezkedik, mindenképpen a fütyi rossz oldalára kerül.:P

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

Igazatok van KVÁRA ettõl lesz valaki országutis, hogy szarik bele mindenbe. Birom amikor sírnak egyes emberek, mert szabálytalanságért megvágják, aztán ha nekik esik vmi káruk, akkor meg megint csak a sírás megy, hogy jajj elloptákabicóm, jajj ménem megy rá a CIA is, hogy meglegyen a bringám jajajajajjajajj... Elõbbi esetben SEMMI JOGOTOK PROBLÉMÁZNI, amiatt, hogy megvágtak, utóbbiban meg van, ennyi a különbség és igen én nem vagyok olyan HÜLYE, hogy támadási felületet hagyok magamon és engedem, hogy belekössenek, van csengõ, lámpa, prizma, amit írnak. Egyszerre kapcsolhatóságot is megoldanám, ha arra kitérnének és megvágnának egyszer miatta, mert nem nagy dolog beforrasztani 1 kapcsolót, meg pár kábelt és elvezettni láthatatlanul (nekem).

Másrészt ilyen alapon, akkor autóval is nyugodtan hajts be az egyirányú utcába, végtére is csak 300m akarsz oda menni, véletlen se kerüld meg, mert az akkora baromi nagy teher, meg az is ha bringára visszavetítjük, hogy azt a 300-at fogom és lerollerezem ha más nem, vagy letolom, nem egy megterhelõ táv.

De tõlem menjetek minimallal és költsetek évente tízezreket büntetésre, mert az a király.

(Amúgy én sem értek egyet a szabályokkal, de ez van, nekem se energiám, se pénzem arra, hogy vitatkozzak arról, amiben a rendelkezõ szervnek van igaza..)

elsõ körben hagy köszönjem meg az építõ jellegû kritikát. ;) igen,jól látod:semmihez nincs jogom...... csak kötelességem. az ellopott bringákat nem szokták keresni,mert csak a papírmunka gyûlik vele,és nem a bevétel. nem kívánom,hogy ilyen helyzetbe kerülj,mint én. sajna ez az az eset volt amikor mindenképp megbüntettek volna. ha a világ legszabályosabb kerékpárosa lettem volna,az sem lett volna elég. teljesen egyértelmû volt,hogy a pénzre játszik a 3 rendõrbõl az egyik. meg kellett ennek az egynek mutatni,hogy õ az atyaúristen. még azt is megnézték,nem állok e körözés alatt. "szolgálunk,és védünk"..... jó vicc.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Személyit, lakcímkártyát, TAJ kártyát mindig viszek magammal és mellé egy kis kártyát egy telefonszámmal, amin kérem, hogy baleset esetén kit értesítsenek. Nem nagy dolog, legalább 20 gramm, de sok szopástól tudod magad és a hozzátartozóidat megkímélni

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
az adókártyám miatt már én is aggódtam bicajozás közben, hogy ejdeszar nélküle