bár ezt szerintem senki nem egy C59-esen tervezi.
mindenesetre szép ez a formula fv-kar
hat itt az "elso" (dehogy elso, de megis) tarcsas orszaguti.
C59 Disc | Colnago
Itt vannak jo kozelik rola.
Tapei show: Colnago launch C59 Disc road bike | road.cc | Road cycling news, Bike reviews, Commuting, Leisure riding, Sportives and more
Magam ugy oldottam meg a kormanyszar kerdest, hogy vettem 2k-ert egy olcsot, hatha nem az lesz a jo hossz. Szerintem tudsz kolcson is kerni kulonbozo meretueket, erdemes probalgatni, mielott megveszed a vegleges darabot.

Engem az xtr-re emlékeztet.úgy látszik shimanoék nagyon elfelejtettek szép hajtómûvet csinálni. még a 9es széria aránylag jól nézett ki,de az utána következõ szériák 1re rondábbakra sikerültek. legalábbis szerintem van így. nekem ez a 4 csavaros megoldás még csúnyábbnak tûnik,mint a mostani kar.
A sebesség mindent megold.

Köszönöm a segítséged, átrágom magam rajta. Ma a Dechatlonban vettem 1 SI C2 Genuine Gel nyerget, azzal tekertem kilencven kilométert, nem jó de jobb. Az az érzésem, h az lesz mint amikor a trekkingre kerestem nyerget, a 7. lett jó. :-))A szélességet az ülõcsontok szélessége határozza meg. Vannak boltok ahol bele ülhetsz egy habszerû anyagba, amiben ott marad a hátsód lenyomata. Ezt le lehet mérni és az egy jó kiindulási alap. Vannak boltok ahol biztosítanak teszt nyerget, mehetsz velük pár kört. Bármilyen nyerget választasz azzal össze kell szokni, be kell törni. Itt van egy Sheldon Brown írás, hátha ez is segít: YASEC
Ridley Noah Fast