Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
KI van csukva, 2011-tõl az SL01-nél full karbon vázra álltak át.
Szerintem az elsõ tipped volt jó, M-es 2010-es lesz ez...
(már már montis geó, annyira erõs a slopingja. 55-ös eff. felsõcsõ mellett 48 cm nyeregvázcsõ?! :o
mondjuk nekem pont jó lenne a méret. Súly adatot viszont sehol nem lelek, vsz. nem egy könnyûsúlyú darab...)

Ah, ,lehet az a megoldas, hogy ez 2011-es.
2011-tol az SL01-nel mas merettabla van, ott ezt 54-esnek hivjak es 145mm-es fejcsove van, ez stimmel a szemmertekkel is.
Tovabbra is tul kicsi.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

>egy átlag montiról átülõ embernek.
Azert ez erosen magassag fuggo. Vagy az atlag montirol atulo ember az 183cm es 70kg? ;)

:)
Mármint egy átlag 184cm-es montiról átülõ embernek.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>egy átlag montiról átülõ embernek.
Azert ez erosen magassag fuggo. Vagy az atlag montirol atulo ember az 183cm es 70kg? ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

2011-tol az SL01-nel mas merettabla van, ott ezt 54-esnek hivjak es 145mm-es fejcsove van, ez stimmel a szemmertekkel is.
Tovabbra is tul kicsi.

A 145-ös fejcsõ szerintem rövid egy átlag montiról átülõ embernek.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Tovabbra is tul kicsi.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A Boy nagyon megindito... Szep film!

Szep ez a BMC, de nem 56-os, legalabbis a mai BMC meretezes szerint nem.

2010-ben meg kaphato volt, itt van a geo tablaja is.
BMC swiss cycling technology - Roadracer SL01 Standard - Road - BMC, Bicycles, Bikes, BMC Cycles, BMC Mountainbike, BMC Cycle
Ez biza M-es, 135mm-es fejcsovel. (szemre azert tobbnek mondanam, de a kovetkezo L-es merethez mar 175mm-es fejcso jar.)

Ez is M-es:
BMC SL01 Complete Bike 105. BMC Bikes - Bicycling Classifieds

Ez lehet L-es, ez valo 184cm-hez.
Feltöltött kép

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
..egy "igazi" bicós látja csak azt ami egy hétköznapi ember számára láthatatlan. :-)

Ridley Noah Fast 

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Na ja, de nálam nem látszott hogy bajban lennék, csak toltam a bicót a járdán, mégis megállt nekem a srác....

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Ha esetleg fórumozol és olvasod Zoli, aki tegnap kérés nélkül megálltál nekem a sötétben amikor toltam a Budafoki u. járdán a defektes bicót és felajánlottál belsõt, pumpát, hát itt is szeretném megköszönni.
(és ez már mindenkinek: nagyon jó megtapasztalni, hogy még nem halt ki az outis szolidaritás, én is tanultam belõle: ezentúl én is megállok ha hasonlót látok)

Ha van idõm, én mindenkinél megállok ha látom, h bajban van, mindegy mivel gurul.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Lett volna egy tippem, hogy ez Thaiföld.
Tavaly februárban voltam Thaiföldön, utazgattunk a kedvesemmel 3 hetet és elmentünk Chiang Mai-ba is az északi részen. Ott béreltem egy szakadt montit és rakattam rá slick gumikat a kölcsönzõben és mentem vele bringázni. Elmentem a helyiek egyik körére is a Samoeng loop-nak hívott 100-as karikára. Na ott voltak közel ilyen meredekek! Nagy élmény volt! A banán meg nõ az út szélén (igaz, hogy zöld, kicsi és savanyú de meg kellett kostolni) Az utak jók, van bringás élet (olyan bringák jönnek néha szembe, hogy nem hiszed el, Cervelok és a többiek) Chiang Mai-ban velodrom is van. És a városiaknak van egy "saját hegyük" is 10-15 km csak fel egy budhista kolostorhoz.
Ha Thaiföldre vetõdtök akkor érdemes kalkulálni azzal, is, hogy jókat lehet ott bringázni. De országútit bérelni nem lehet sehol.

Tour of Thailand allitolag.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Ha esetleg fórumozol és olvasod Zoli, aki tegnap kérés nélkül megálltál nekem a sötétben amikor toltam a Budafoki u. járdán a defektes bicót és felajánlottál belsõt, pumpát, hát itt is szeretném megköszönni.
(és ez már mindenkinek: nagyon jó megtapasztalni, hogy még nem halt ki az outis szolidaritás, én is tanultam belõle: ezentúl én is megállok ha hasonlót látok)

matej84

matej84

vendég

• fórumtag
  • 58 posts

én nagyon régóta szemezek ezzel a vázzal, de sajnos nekem kicsi lenne. szerintem valami mocskosul szép ez a váz. nem valami szokványos konstrukció, de ha neked tetszik ennyit mindenképp megér. nagyon szerethetõ bringát lehet belõle építeni.

Nekem is tetszik, méretben kétséges a dolog. 184 cm vagyok. Még az az érdekes számomra, hogy ez ha jól láttam, akkor 2009es váz. Ha nem volt használva, meg amúgy is, akkor nem mai darab.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
én nagyon régóta szemezek ezzel a vázzal, de sajnos nekem kicsi lenne. szerintem valami mocskosul szép ez a váz. nem valami szokványos konstrukció, de ha neked tetszik ennyit mindenképp megér. nagyon szerethetõ bringát lehet belõle építeni.

matej84

matej84

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Sziasztok!
Mit szóltok ehhez a vázhoz? Most szeretnék áttérni az országútra és erre gondoltam. Megéri, nem éri, jó nem jó...
BMC SL-01 56-os « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Nos?
Köszi: Matej

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts
'BOY,' by British Airways Great Britons winner Prasanna Puwanarajah - YouTube

Erdemes megnezni :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,693 posts

Tényleg jó; Mo-ról fölösleges Londonba menni hozzá, Lyon v. Genf közelebb van - busszal Grenoble még közelebb. Ez a híres „Marmotte” (=mormota) vonala is kb., az nehezebb (bár az is amatõr verseny), nyilván ezért tart ez három napig - meg az is jó, hogy az amatõrök (vagy a profik) kevésbé törik magukat össze lefele. A Marmotte 9 órán, majd 10:30-on belüli szintidõvel számol, de annak is van kétnapos túraváltozata illetve rövidebb (kb fél) távja is. Igyekezni kell a jelentkezéssel, tavaly több, mint 8000-en voltak...
A Marmotte-ról (júl. 7., többek közt a Pinsello bolt szervezi, van egy nagyon jó klasszikus biciklim tõlük):
Feltöltött kép
La Marmotte Cyclo 7 juillet 2012, course cyclosportive, Glandon, Télégraphe, Croix de Fer, Galibier et Lautaret, les plus célèbres cols d'Oisans

Az a 2. pukli, az a Col de Galibier, hát az mekkora hegy lehet már ?!! Kb. a 67.km-tõl majdnem 114.km-ig emelkedik. Kb. 2000m szint - kis lejtõvel a közepén. Jesszusom ! Nekem az bõven elég is lenne egy napra...a végén már az életemért könyörögnék.
Marci

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Lehet hogy ez a szakasz, amirõl a kollega ír:
"We descended again and began the second summit. This climb was nothing short of brutal. At the commencement I could see the second group;
however by the top I was totally devastated. The final 2km’s of the climb averaged 14% and had several ramps of 20+%. In short: the 3km climb was contested at an average speed of 8.5km/hr and a cadence of 52rpm with a 28 sprocket."

Tour of Thailand 1 – 6 April 2012 | Plan B Racing Team

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Tour of Thailand allitolag.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts