Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

En speciel kizarolag szingossal tekerek kint, es a titka az, hogy minosegi szingot kell venni, ami bizony draga, de olyan is! Nekem meg egy defektem nem volt szingoval, pedig nem kimelem! ( Nem is tudnam amilyen utak vannak.. )
Defekt eseten ha nem egy 3 centis hasadek, akkor lehet javitani is, ha az embernek van egy kis kezugyessege :)

Hat igen, en se ertem, a versenyeken miert kapnak folyton defektet a profik. :)
Azt kizarnam, hogy olcso szarral mennek. :D

Hordassz magadnal tartalek szingot? Vagy inkabb csak telefont? ;)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

Nem tudom, mit értesz "mindkét" típus alatt, de igen, ezt rendeld (a drótosat = peremes), mert a szingóst inkább versenyzéshez érdemes venni. Elég drága buli, ha esetleg defekted van.

En speciel kizarolag szingossal tekerek kint, es a titka az, hogy minosegi szingot kell venni, ami bizony draga, de olyan is! Nekem meg egy defektem nem volt szingoval, pedig nem kimelem! ( Nem is tudnam amilyen utak vannak.. )
Defekt eseten ha nem egy 3 centis hasadek, akkor lehet javitani is, ha az embernek van egy kis kezugyessege :)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
peremesre csak "drótos", ill peremes szingó
szingós felnire értelemszerûen csak szingó való

....akkor nekem ez a típus kell? "Ersatzfelge für Drahtreifen Modell"
Mert akkor ezek szerint ez mindkét típushoz jó?

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
Nem tudom, mit értesz "mindkét" típus alatt, de igen, ezt rendeld (a drótosat = peremes), mert a szingóst inkább versenyzéshez érdemes venni. Elég drága buli, ha esetleg defekted van.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

Drahtreifen= "drótos" azaz peremes gumi való rá. A schlauchreifen a szingós felni, arra csak szingót tudsz ragasztani, nincs pereme.

....akkor nekem ez a típus kell? "Ersatzfelge für Drahtreifen Modell"
Mert akkor ezek szerint ez mindkét típushoz jó?

Ridley Noah Fast 

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Drahtreifen= "drótos" azaz peremes gumi való rá. A schlauchreifen a szingós felni, arra csak szingót tudsz ragasztani, nincs pereme.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
Sziasztok!
Felnirendelés elõtt állok, szeretném kérni a segítségeteket. A két outi felni között mi a különbség?

Ersatzfelge Modell
Ersatzfelge für Drahtreifen Modell

Ridley Noah Fast 

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 posts

egy ideig mentem olyan beállítással, amelynél a térdkalács a pedálsík mögött volt. ott nem sikerült érdemlegesen húzni, ami nem jó, mert leszoktat róla

Ha jól értem, az ülés beállításával tudom meghatározni a térdkalács és pedál optimális helyzetét.
Olyan infóm van ,hogy a térdkalácstól lefelé indított függõleges, a pedál tengelyén kell áthaladjon.
Ez a hellyzet alkalmas síkon az optimális hajtásra, ahol húzni is lehet eredményesen?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

A tegnapi tekeres alatt agyaltam a korkoros hajtason.
Probaltam egylabbal szepen forgatni, de eselytelen. Akarmennyire is figyeltem, nagyon luktetett a bringa alattam. (lassu temponal)
Ugyanakkor nagyon faraszto huzni.

Arra jutottam, hogy ha nem huzok igazan, akkor ugye a labam erokifejtes nelkul jon fel, vagyis nem veszteseg ez, hiszen nyomni csak fentrol lehet. :)

egy ideig mentem olyan beállítással, amelynél a térdkalács a pedálsík mögött volt. ott nem sikerült érdemlegesen húzni, ami nem jó, mert leszoktat róla

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A tegnapi tekeres alatt agyaltam a korkoros hajtason.
Probaltam egylabbal szepen forgatni, de eselytelen. Akarmennyire is figyeltem, nagyon luktetett a bringa alattam. (lassu temponal)
Ugyanakkor nagyon faraszto huzni.

Arra jutottam, hogy ha nem huzok igazan, akkor ugye a labam erokifejtes nelkul jon fel, vagyis nem veszteseg ez, hiszen nyomni csak fentrol lehet. :)

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Köszi a képeket! Induloka bringaboltba nézelõdni. Talán találok valami hasonló módszerrel gyártott nyeregcsövet.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Huú pont így néz ki! Alulnézeti kép volna igazán jó, ahol látszik az ominózus alátét. Nem remélem hogy levelemet az FSA-nál komolyan vennék. Meg aztán nyelvi nehézségeim is akadnának. HA ismered a magyar képviseletet légy szíves add meg az elérhetõségüket! Egy emailt azért küldenék nekik. Köszi!

ööszes kép
http://www.aliexpres...holesalers.html

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts

írj a Fsa-nak hogy alkatrészt vennél

így néz ki?
http://img.alibaba.c...0085515_238.jpg

Huú pont így néz ki! Alulnézeti kép volna igazán jó, ahol látszik az ominózus alátét. Nem remélem hogy levelemet az FSA-nál komolyan vennék. Meg aztán nyelvi nehézségeim is akadnának. HA ismered a magyar képviseletet légy szíves add meg az elérhetõségüket! Egy emailt azért küldenék nekik. Köszi!

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
írj a Fsa-nak hogy alkatrészt vennél

így néz ki?
http://img.alibaba.c...0085515_238.jpg

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Van egy flancos FSA K-FORCE karbon nyeregcsövem. Egypontos nyeregrögzítéssel. A problémám hogy az egyetlen hosszú csavart, ami a nyerget tartja hiába húzom meg menet közben újra és újra kilazul Az ülés minduntalan elmászik. A csavarfejnél van egy speciális ovális fém alátét, ami a felismerhetetlenségig el van laposodva és deformálódva. Gondolom ezt kéne valahol legyártatnom, mert hát kapni biztosan sehol. Segítsetek abban, hogy ez vajon eredetileg hogy nézhetett ki. Az elsõ feltevésem szerint az altét belsõ hosszú oldalai a csavarszárhoz idomuló módon csipkézettek(tehát az ovális alátét nyílása három lyukból áll, mely lyukak valamelyikébe tetszõlegesen bedugható a csavarszár), hogy a csavar ne tudjon csúszkálni. A másik variáció hogy a nyilás oldalai egyenesek, tehát a csavar szabadon pozícionálható, és hogy ne tudjon elcsúszkálni egyszerûen jó erõsen meg kell húzni. Szóval szerintetek milyen alátétet gyártassak. A felismerhetetlenségig szétrongyolódott, gõzöm sincs hogy nézhetett ki fénykorában.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Dehogynem jottek a kilok... 78kg is voltam 3 eve.
Tesomat egyebkent tornatol tanacsoltak el, hogy nem eleg hajlekony, pedig tudott spargat. (kb. 5-6 eves lehetett akkoriban)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Jaaa, ok. A german nem az en vilagom. Tenyleg eleg hazinak tunik.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Selbstbau = saját építésû (jelen esetben kerékpár). Az a tippem hogy a fazon repülõgép építõ lehet (karbon technológia adott) aztán üres perceiben kivágott, hajtogatott, ragasztott magának egy vázat...

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Itt van a tul "hosszu" bringas, amikor ulve hajt. :)
http://foto.nutrixxi...s/bekas_192.jpg

Ok, igazatok van...

Egyebkent ez is valami borzalom. :) De ez van, nem hajlik mashogy a testem. Fiatalon kellett volna formalni.
Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2012/Orszaguti/0429-Peti-Idof/pet-101

Szerintem ez teljesen OK :) Inkább örölj neki hogy a korral nem jöttek föl a kilók, mint pl. nálam. Nem tudom amúgy ez mennyire adottság és mennyire formálható, pl. engem gyerekként azért selejteztek ki az úszócsapatból, mert nem volt elég hajlékony a vállizületem, igaz azóta is bika vagyok :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Andrersen, segits mar, mi a rak az a selbstbau? (Valami borzalom egyebkent a jarmu)