Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2012. May 04. - 13:36
A multkor szamolgattam egyebkent, kb. 4k defektmentesseg jutott egy versenyzore, ez vegulis nem sok.
Posted 2012. May 04. - 13:22
Hat igen, en se ertem, a versenyeken miert kapnak folyton defektet a profik.
Azt kizarnam, hogy olcso szarral mennek.
Hordassz magadnal tartalek szingot? Vagy inkabb csak telefont?
Gondolom hallottad mar a nagy szamok torvenye nevezetu elszolast
Erdemes lenne kiszamolni, hogy egy Pro Tour mezony egy korverseny alatt osszesen ( mezonyszam fuggvenyeben ) hany km-t tesz meg es annak atlagaban mennyi defekt van! Es utana akkor az ember belatja, hogy a " folyton " az a barokkos tulzas kategoriajaban indul
Es utana akkor az ember egesz mashogy latja a tortenetet
Tartalek szingot csak akkor viszek ha nagyon messze megyek a kiindulasi helytol, vannak olyan koreim ahol a kor semelyik pontja sincs messze!
Ha az ember tudja hogyan banjon a gumijaval ( meg akar hasznalat elott is...
Arrol nem is beszelek, hogy egy profi verseny a jellegebol adodoan sem jo pelda ha onmagaban a matematikai resze nem eleg, nyilvan ha latod hogy chipseal, akarmi van elotted ami defektet okozhatna nem fogsz teljes gozzel belehajtani..
Posted 2012. May 04. - 13:06
En speciel kizarolag szingossal tekerek kint, es a titka az, hogy minosegi szingot kell venni, ami bizony draga, de olyan is! Nekem meg egy defektem nem volt szingoval, pedig nem kimelem! ( Nem is tudnam amilyen utak vannak.. )
Defekt eseten ha nem egy 3 centis hasadek, akkor lehet javitani is, ha az embernek van egy kis kezugyessege
Hat igen, en se ertem, a versenyeken miert kapnak folyton defektet a profik.
Azt kizarnam, hogy olcso szarral mennek.
Hordassz magadnal tartalek szingot? Vagy inkabb csak telefont?
Posted 2012. May 04. - 12:30
Nem tudom, mit értesz "mindkét" típus alatt, de igen, ezt rendeld (a drótosat = peremes), mert a szingóst inkább versenyzéshez érdemes venni. Elég drága buli, ha esetleg defekted van.
En speciel kizarolag szingossal tekerek kint, es a titka az, hogy minosegi szingot kell venni, ami bizony draga, de olyan is! Nekem meg egy defektem nem volt szingoval, pedig nem kimelem! ( Nem is tudnam amilyen utak vannak.. )
Defekt eseten ha nem egy 3 centis hasadek, akkor lehet javitani is, ha az embernek van egy kis kezugyessege
Posted 2012. May 04. - 11:11
szingós felnire értelemszerûen csak szingó való
....akkor nekem ez a típus kell? "Ersatzfelge für Drahtreifen Modell"
Mert akkor ezek szerint ez mindkét típushoz jó?
Posted 2012. May 04. - 10:58
Posted 2012. May 04. - 08:48
Drahtreifen= "drótos" azaz peremes gumi való rá. A schlauchreifen a szingós felni, arra csak szingót tudsz ragasztani, nincs pereme.
....akkor nekem ez a típus kell? "Ersatzfelge für Drahtreifen Modell"
Mert akkor ezek szerint ez mindkét típushoz jó?
Ridley Noah Fast
Posted 2012. May 04. - 08:45
Posted 2012. May 04. - 08:14
Felnirendelés elõtt állok, szeretném kérni a segítségeteket. A két outi felni között mi a különbség?
Ersatzfelge Modell
Ersatzfelge für Drahtreifen Modell
Ridley Noah Fast
Posted 2012. May 03. - 22:09
egy ideig mentem olyan beállítással, amelynél a térdkalács a pedálsík mögött volt. ott nem sikerült érdemlegesen húzni, ami nem jó, mert leszoktat róla
Ha jól értem, az ülés beállításával tudom meghatározni a térdkalács és pedál optimális helyzetét.
Olyan infóm van ,hogy a térdkalácstól lefelé indított függõleges, a pedál tengelyén kell áthaladjon.
Ez a hellyzet alkalmas síkon az optimális hajtásra, ahol húzni is lehet eredményesen?
Posted 2012. May 03. - 21:59
A tegnapi tekeres alatt agyaltam a korkoros hajtason.
Probaltam egylabbal szepen forgatni, de eselytelen. Akarmennyire is figyeltem, nagyon luktetett a bringa alattam. (lassu temponal)
Ugyanakkor nagyon faraszto huzni.
Arra jutottam, hogy ha nem huzok igazan, akkor ugye a labam erokifejtes nelkul jon fel, vagyis nem veszteseg ez, hiszen nyomni csak fentrol lehet.
egy ideig mentem olyan beállítással, amelynél a térdkalács a pedálsík mögött volt. ott nem sikerült érdemlegesen húzni, ami nem jó, mert leszoktat róla
Posted 2012. May 03. - 21:41
Probaltam egylabbal szepen forgatni, de eselytelen. Akarmennyire is figyeltem, nagyon luktetett a bringa alattam. (lassu temponal)
Ugyanakkor nagyon faraszto huzni.
Arra jutottam, hogy ha nem huzok igazan, akkor ugye a labam erokifejtes nelkul jon fel, vagyis nem veszteseg ez, hiszen nyomni csak fentrol lehet.
Posted 2012. May 02. - 16:40
Posted 2012. May 02. - 15:47
Huú pont így néz ki! Alulnézeti kép volna igazán jó, ahol látszik az ominózus alátét. Nem remélem hogy levelemet az FSA-nál komolyan vennék. Meg aztán nyelvi nehézségeim is akadnának. HA ismered a magyar képviseletet légy szíves add meg az elérhetõségüket! Egy emailt azért küldenék nekik. Köszi!
ööszes kép
http://www.aliexpres...holesalers.html
Posted 2012. May 02. - 15:42
írj a Fsa-nak hogy alkatrészt vennél
így néz ki?
http://img.alibaba.c...0085515_238.jpg
Huú pont így néz ki! Alulnézeti kép volna igazán jó, ahol látszik az ominózus alátét. Nem remélem hogy levelemet az FSA-nál komolyan vennék. Meg aztán nyelvi nehézségeim is akadnának. HA ismered a magyar képviseletet légy szíves add meg az elérhetõségüket! Egy emailt azért küldenék nekik. Köszi!
Posted 2012. May 02. - 15:02
Posted 2012. May 02. - 14:46
Posted 2012. May 01. - 00:45
Tesomat egyebkent tornatol tanacsoltak el, hogy nem eleg hajlekony, pedig tudott spargat. (kb. 5-6 eves lehetett akkoriban)
Posted 2012. May 01. - 00:31
Posted 2012. April 30. - 23:23

Sign In
Create Account

Back to top