azon nem is mennél
szerintem max néhány métert és satufék, mert jobban féltenéd. nekem schwalbe lugano gumim van, a legutóbbi élményem az volt tavaly nyáron, hogy dabason belterületen leengedett. megtaláltam a ludast, és apró fém szilánk fúródott bele, amit csak foggal tudtam kihúzni. beletettem, a pótbelsõt, ahogy fújtam fel, egy bizonyos nyomásnál a rés, amit az a kis genyó szilánk hagyott, kiszakította a belsõt. na akkor kaptam idegrohamot, mert az utóbbi idõben annyira nem volt defektem, hogy csak pótbelsõt vittem, ragasztószettet nem. (most már az az elsõ). otthon persze simán megpatkoltam belülrõl a kölsõt egy apró folttal, és azóta is tökéletes. amit viszont nem felejtek el, hogy milyen dabason hosszában spd-sl-ben biciklit tolni. kb 7 km-t kellett tolni, hogy elérjem a vasútat, ahol 10 perc zakatolás után még hernádon is tolhattam 15 percet
a stopli sem élvezte a gyaloglást, mert a sárga mûanyagrész is erõsen ledarálódott. a kalauz viszont felmérte a helyzetet és csak legyintett amikor jegyet akartam venni
Magamat ismerve simán hazatekernék nulla nyomással is a gumiban.

Sign In
Create Account

Back to top