nem szeretnék felnin haza menni.
azon nem is mennél
nem szeretnék felnin haza menni.
peremesre csak "drótos", ill peremes szingó
szingós felnire értelemszerûen csak szingó való
Ezt értem, de valahogy mégsem, akkor az a típus jó a peremes gumihoz?Nem tudom, mit értesz "mindkét" típus alatt, de igen, ezt rendeld (a drótosat = peremes), mert a szingóst inkább versenyzéshez érdemes venni. Elég drága buli, ha esetleg defekted van.
Ridley Noah Fast
A sebesség mindent megold.
Nekem se volt defektem kb. 10 eve, de ettol meg lesz elobb utobb.
A multkor szamolgattam egyebkent, kb. 4k defektmentesseg jutott egy versenyzore, ez vegulis nem sok.
Hat igen, en se ertem, a versenyeken miert kapnak folyton defektet a profik.
Azt kizarnam, hogy olcso szarral mennek.
Hordassz magadnal tartalek szingot? Vagy inkabb csak telefont?
En speciel kizarolag szingossal tekerek kint, es a titka az, hogy minosegi szingot kell venni, ami bizony draga, de olyan is! Nekem meg egy defektem nem volt szingoval, pedig nem kimelem! ( Nem is tudnam amilyen utak vannak.. )
Defekt eseten ha nem egy 3 centis hasadek, akkor lehet javitani is, ha az embernek van egy kis kezugyessege
Nem tudom, mit értesz "mindkét" típus alatt, de igen, ezt rendeld (a drótosat = peremes), mert a szingóst inkább versenyzéshez érdemes venni. Elég drága buli, ha esetleg defekted van.
....akkor nekem ez a típus kell? "Ersatzfelge für Drahtreifen Modell"
Mert akkor ezek szerint ez mindkét típushoz jó?
Drahtreifen= "drótos" azaz peremes gumi való rá. A schlauchreifen a szingós felni, arra csak szingót tudsz ragasztani, nincs pereme.
Ridley Noah Fast
Ridley Noah Fast
egy ideig mentem olyan beállítással, amelynél a térdkalács a pedálsík mögött volt. ott nem sikerült érdemlegesen húzni, ami nem jó, mert leszoktat róla
A tegnapi tekeres alatt agyaltam a korkoros hajtason.
Probaltam egylabbal szepen forgatni, de eselytelen. Akarmennyire is figyeltem, nagyon luktetett a bringa alattam. (lassu temponal)
Ugyanakkor nagyon faraszto huzni.
Arra jutottam, hogy ha nem huzok igazan, akkor ugye a labam erokifejtes nelkul jon fel, vagyis nem veszteseg ez, hiszen nyomni csak fentrol lehet.
Huú pont így néz ki! Alulnézeti kép volna igazán jó, ahol látszik az ominózus alátét. Nem remélem hogy levelemet az FSA-nál komolyan vennék. Meg aztán nyelvi nehézségeim is akadnának. HA ismered a magyar képviseletet légy szíves add meg az elérhetõségüket! Egy emailt azért küldenék nekik. Köszi!
írj a Fsa-nak hogy alkatrészt vennél
így néz ki?
http://img.alibaba.c...0085515_238.jpg