En meg most se tudom.
Eredmenyek "Feltöltés a versenyt követõen."
Elsõként mindig az idõmérõ honlapján érdemes keresni. 2012 évi eredménylisták
En meg most se tudom.
Eredmenyek "Feltöltés a versenyt követõen."
A sebesség mindent megold.
Mi történik ha egy 8as sorra 9es láncot teszek fel? Vettem az edzõbringámra a helyi domborzati viszonyoknak megfelelõ lánctányérokat, de azok a termékleírással ellentétben csak 9/10 fokozathoz passzolnak, ezzel a vastag 8as lánccal csörög-csattog az egész. Szerintem semmi, max kicsit gyorsabban kopik, de más?
Bakker, azert a gyoztes neve, sajat helyezes beleferhetne egy tomor leirasba.
De jovan, akkor holnap.
Erõs oldalszél, erõs emberek, nagy tempó, kevés víz, rengeteg energiapazarlás és találkoztam Petter78-cal. Holnap részletes beszámoló.Roviden tomoren mi volt a versenyen, MJani?
Sziasztok!
Van esetleg valakinek ötlete, hogy miként tudnék egy Avid Shorty 6 cyclocross féket tuningolni?
A bringát rendes terepen használom, kevés nagyon számomra a fékerõ. Kezdetnek most ki fogom cserélni a komplett pofát az itthon lévõ SD 7 V-fék pofákra (2x olyan hosszú). Ebben is gondolkodom esetleg: TRP
Ötlet, tanács?
köszönöm
Sziasztok!
Van esetleg valakinek ötlete, hogy miként tudnék egy Avid Shorty 6 cyclocross féket tuningolni?
A bringát rendes terepen használom, kevés nagyon számomra a fékerõ. Kezdetnek most ki fogom cserélni a komplett pofát az itthon lévõ SD 7 V-fék pofákra (2x olyan hosszú). Ebben is gondolkodom esetleg: TRP
Ötlet, tanács?
köszönöm
Ja, hogy ennyire magasak a Colnagok árai? Tudtam, hogy drágák, na de ennyire... Nem külön megvásárolt alkatrészekbõl gondoltam az építést, hanem venni egy vázat és egy donor bringát. De minden bizonnyal inkább jobb türelmesnek lenni, amíg akad egy megfelelõ méretû kerékpár.
ez a váz nem lesz olcsó. 80 körül talán,de lehet több lesz. ha építesz akkor az mindig drágább lesz,mint 1 komplett gép.
Árban ez mennyiért mehet el? Ha bringa kell, érdemes azzal próbálkozni, hogy az ember vesz egy vázat, s egy másik megvásárolt országútiról építi át az alkatrészeket?
helló,szia,miújság vagyok
Használt eladó COLNAGO acél országúti váz / 52-es még méretben is oké lenne.
nem ismerem a kockákat, de ez is jó vétel Cube Litening - Campagnolo Record Carbon / Ksyrium | maxi-bike sõt szerintem vmi nem stimmel vele, mert túl olcsó
Nekem is tetszik ez a lampion...
Szerintem nem takarja ki teljesen a bájkos... Ha totál középen van a szemlélõ pl. autós mögötted, akár mindkét lámpát láthatja. Ha kicsit oldalról-hátulról lát, akkor lehet hogy a túloldalit kitakarod, de a megegyezõ oldalit mindenképpen látnia kell.
Apropó, hirdetések, találtam ezt itt:
Gyönyörû Wheeler 6290 Full Shimano 105 szettel! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Ha minden igaz, méretben jó. Ár-érték arányban érdemes megnézni?