Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2012. június 04. - 21:37
Írta 2012. június 04. - 21:36
A belégzést segíti, fizikálisan tágítja az orrüreget.
..akkor ha jól értelmezem amit írtál, ez nem egy egyszerû tapasz. Sokkal inkább valami ragasztós rugalmas mûa. ami széthúzza az orrod. :-) Vagy nem??
Ridley Noah Fast
Írta 2012. június 04. - 21:33
..ez így elég körülményes. Nem biztos, h ami másnak bejön az neked is zsír lesz. Javaslom, keress fel egy olyan üzletet ahol ki lehet prószálni a gépeket, majd a saját tapasztalataid megsúgják neked a tutit. Egyébként ez pl. neked tökéletes lenne:Lényegében bármit, nyilván legtöbbet megyén belül tekernék, lehet hogy ha megyek egy kört a bicajjal, elveszti értelmét a kérdés. Nincs is jelentõsége. viszont bicaj tippet örömmel fogadok
2012 Lapierre fitness 52-es \ nagyon szép, olcsón! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
nem vagyok érdekelt benne, viszont láttam élõben! Szerintem ki is próbálhatod.
Ridley Noah Fast
Írta 2012. június 04. - 21:29
Írta 2012. június 04. - 21:26
biztos úgy látták az andislekktõl, vagy leégés ellen, vagy pofánverték õket pont ugyanott. nemtom.
gyagya!!
Ridley Noah Fast
Írta 2012. június 04. - 21:22
Írta 2012. június 04. - 21:20
Sziasztok!!
A hétvégén tekertem elõször tömegben a Pelson. Tapasztalatot szerettem volna gyûjteni, sokat tanultam és még többet csodálkoztam. Azt szeretném megkérdezni, h sok kerekesnek az orrán tapasz volt. Milyen célból használnak ilyen dolgot az outisok?? Most biztos mosolyogtok, de én tényleg nem értem. :-)
THX!!
biztos úgy látták az andislekktõl, vagy leégés ellen, vagy pofánverték õket pont ugyanott. nemtom.
Írta 2012. június 04. - 21:19
fel fogok bírni tekerni a bükki partokon? nem érzem magam gyengének, de sosem próbáltam ilyet?!
elõbb-utóbb biztos, csak kitartás kell hozzá
Írta 2012. június 04. - 21:18
A hétvégén tekertem elõször tömegben a Pelson. Tapasztalatot szerettem volna gyûjteni, sokat tanultam és még többet csodálkoztam. Azt szeretném megkérdezni, h sok kerekesnek az orrán tapasz volt. Milyen célból használnak ilyen dolgot az outisok?? Most biztos mosolyogtok, de én tényleg nem értem. :-)
THX!!
Ridley Noah Fast
Írta 2012. június 04. - 18:15
ezt is megnézem, mert még nem álltam neki, hátha lesz még javaslat.Erre a jobb oldali terhelésre fellépõ nyekergésre is hosszú ideig vadásztam a megoldást, kétszer kompletten ki lett bontva a hajtókar, míg végül kiderült hogy hátul a sor lelazult valahogy.. nem is lehetett rajta sokat húzni talán egyet vagy kettõt kattant, de megszûnt a probléma. Szerintem hátul is nézz szét minden rendben van-e?
majd holnap de.
nyekergés: nekem a télin nyikorgott a nyereg,és környéke. szétszedtem a "bilincset",és láss csodát: több helyen is el van repedve. mondjuk nekem 1xübb volt felfedezni,m a nyergem eleve hangoskodott. neki elég volt némi olaj a pálcák,és a váz kapcsolódásaihoz. a nyeregcsõ fejének repedései kicsit meglepõek voltak,de végül is belefér,m elég öreg,és az idõjárás sem kedvez a fémeknek.
érdekes módon tavaly ülve nyekeregtem, akkor nekem is a nyeregcsõ volt a ludas. kiszedtem-kipucoltam, utána megszûnt.
Flickr
Írta 2012. június 04. - 17:32
Írta 2012. június 04. - 17:25
Írta 2012. június 04. - 17:04
Írta 2012. június 04. - 10:48
Írta 2012. június 04. - 10:16
Sziasztok!
Segítsetek légyszives!
trekingrõl esetleg átpártolnék mondjuk egy fitnes gépbe.
95%ban aszfalton megyek, de mondjuk egy 5% alkalmával egyszerûbb földutak, kisebb ösvényeken lehetetlen elmenni a fitnessel?
Borsodba lakok, jellemzõen rossz utak vannak, hogy bírja ezt a bicaj?
olyan 250 környékén szeretnék bicajt venni, tudtok ajánlani valamit? köszönöm
el tudsz vele menni, még nem annyira egyszerû ösvényeken is, megfelelõ gumival, meg kerékpárkezeléssel.
de ha már hanyagoljuk a telót, akkor egy cx (ciklokrossz) bringa ? már csak azért is mert a fitnesz bringák többsége sem más, mint cx vázra egyenes kormánnyal és v (vagy tárcsa) fékkel épített szerelvény. apró "kellemetlenség" hogy az egyenes kormányhoz már rövid lesz a felsõcsõ. vagy 2 számmal nagyobb váz kell.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. június 04. - 08:55
Írta 2012. június 04. - 07:53
köszi a válaszokat, elõször akkor a könnyebbekkel kezdem, aztán ha nem javul a helyzet, akkor megbontom a kart-csapágyat.
Erre a jobb oldali terhelésre fellépõ nyekergésre is hosszú ideig vadásztam a megoldást, kétszer kompletten ki lett bontva a hajtókar, míg végül kiderült hogy hátul a sor lelazult valahogy.. nem is lehetett rajta sokat húzni talán egyet vagy kettõt kattant, de megszûnt a probléma. Szerintem hátul is nézz szét minden rendben van-e?
Írta 2012. június 03. - 16:47
Értem.Hát attól függ hogyan értelmezzük a mezõnyhajrát. Utolsó 10km-en ment a lószparádé, aztán kettõnknek sikerült 3 km-rel a vége elõtt lelécelni és hazaérni pár mp-cel. De magát a sprintet szokásához híven a Viktor nyerte, mi csak az elõfutárok voltunk:D
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. június 03. - 15:39
Segítsetek légyszives!
trekingrõl esetleg átpártolnék mondjuk egy fitnes gépbe.
95%ban aszfalton megyek, de mondjuk egy 5% alkalmával egyszerûbb földutak, kisebb ösvényeken lehetetlen elmenni a fitnessel?
Borsodba lakok, jellemzõen rossz utak vannak, hogy bírja ezt a bicaj?
olyan 250 környékén szeretnék bicajt venni, tudtok ajánlani valamit? köszönöm

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére