Köszönöm!!! Kipróbálom, hátha ezentúl nem lesz tele a pofám bogárral. :-))
Pedig akkor legalább nincs gond az energia utánpótlással
Köszönöm!!! Kipróbálom, hátha ezentúl nem lesz tele a pofám bogárral. :-))
Ridley Noah Fast
van ennek a mûa. bigyónak neve?, és vajon hol kapható? No, biztos nem a hentesnél. :-) Bár egy jó marhalábszár csont is tágítaná a légutakat. :-))Jól értetted.
Szoktak még játszani orrcseppel is, vereseny elõtt használva. Pár óráig az is segíthet.
Ridley Noah Fast
..akkor ha jól értelmezem amit írtál, ez nem egy egyszerû tapasz. Sokkal inkább valami ragasztós rugalmas mûa. ami széthúzza az orrod. :-) Vagy nem??
A belégzést segíti, fizikálisan tágítja az orrüreget.
Ridley Noah Fast
..ez így elég körülményes. Nem biztos, h ami másnak bejön az neked is zsír lesz. Javaslom, keress fel egy olyan üzletet ahol ki lehet prószálni a gépeket, majd a saját tapasztalataid megsúgják neked a tutit. Egyébként ez pl. neked tökéletes lenne:Lényegében bármit, nyilván legtöbbet megyén belül tekernék, lehet hogy ha megyek egy kört a bicajjal, elveszti értelmét a kérdés. Nincs is jelentõsége. viszont bicaj tippet örömmel fogadok
Ridley Noah Fast
biztos úgy látták az andislekktõl, vagy leégés ellen, vagy pofánverték õket pont ugyanott. nemtom.
Ridley Noah Fast
Sziasztok!!
A hétvégén tekertem elõször tömegben a Pelson. Tapasztalatot szerettem volna gyûjteni, sokat tanultam és még többet csodálkoztam. Azt szeretném megkérdezni, h sok kerekesnek az orrán tapasz volt. Milyen célból használnak ilyen dolgot az outisok?? Most biztos mosolyogtok, de én tényleg nem értem. :-)
THX!!
fel fogok bírni tekerni a bükki partokon? nem érzem magam gyengének, de sosem próbáltam ilyet?!
Ridley Noah Fast
ezt is megnézem, mert még nem álltam neki, hátha lesz még javaslat.Erre a jobb oldali terhelésre fellépõ nyekergésre is hosszú ideig vadásztam a megoldást, kétszer kompletten ki lett bontva a hajtókar, míg végül kiderült hogy hátul a sor lelazult valahogy.. nem is lehetett rajta sokat húzni talán egyet vagy kettõt kattant, de megszûnt a probléma. Szerintem hátul is nézz szét minden rendben van-e?
nyekergés: nekem a télin nyikorgott a nyereg,és környéke. szétszedtem a "bilincset",és láss csodát: több helyen is el van repedve. mondjuk nekem 1xübb volt felfedezni,m a nyergem eleve hangoskodott. neki elég volt némi olaj a pálcák,és a váz kapcsolódásaihoz. a nyeregcsõ fejének repedései kicsit meglepõek voltak,de végül is belefér,m elég öreg,és az idõjárás sem kedvez a fémeknek.
Flickr
Sziasztok!
Segítsetek légyszives!
trekingrõl esetleg átpártolnék mondjuk egy fitnes gépbe.
95%ban aszfalton megyek, de mondjuk egy 5% alkalmával egyszerûbb földutak, kisebb ösvényeken lehetetlen elmenni a fitnessel?
Borsodba lakok, jellemzõen rossz utak vannak, hogy bírja ezt a bicaj?
olyan 250 környékén szeretnék bicajt venni, tudtok ajánlani valamit? köszönöm