Konkret tortenetet is olvastam regen, ahol egy motoros a benzincsovet kapta le a motorjarol (nem mai sztori, mai motorrol mar nehezen menne) es azt hasznalta.
Remelem, ha mar megcsipett, nem is engedted szabadon!
Ha valaki nagyon parazik inkabb egy vekony, de merev falu csovet hordjon maganal.
A magnézium szerinted jó az allergiára? Szerintem kalciumot szoktak adni, de annak sincs túl nagy hatása, az igazi az adrenalin injekció.
én hordok magamnál két extrém erõsségû magnézium pezsgõ tablettát
torok csípés esetén bármi megtörténhet még speciális gyógyszerek esetén is, de a semminél több, és még be is válhat
A sebesség mindent megold.
szerencse, hogy nem vagy allergiás a méhcsípésre, csúnyábban is végzõdhetett volna
Nekem kb. 1 hónappal ezelõtt sikerült benyelnem egy darazsat/méhet. Jól megcsípte a torkom.
1 hétig elég szarul voltam tõle. Azóta igyekszem csukott szájjal tekerni, de persze ez csak egy darabig megy sajna.
Pedig akkor legalább nincs gond az energia utánpótlással
Fõleg cserebogaras idõszakban.
Köszönöm!!! Kipróbálom, hátha ezentúl nem lesz tele a pofám bogárral. :-))
Köszönöm!!! Kipróbálom, hátha ezentúl nem lesz tele a pofám bogárral. :-))
Ridley Noah Fast
van ennek a mûa. bigyónak neve?, és vajon hol kapható? No, biztos nem a hentesnél. :-) Bár egy jó marhalábszár csont is tágítaná a légutakat. :-))Jól értetted.
Szoktak még játszani orrcseppel is, vereseny elõtt használva. Pár óráig az is segíthet.
Ridley Noah Fast
..akkor ha jól értelmezem amit írtál, ez nem egy egyszerû tapasz. Sokkal inkább valami ragasztós rugalmas mûa. ami széthúzza az orrod. :-) Vagy nem??
A belégzést segíti, fizikálisan tágítja az orrüreget.
Ridley Noah Fast