A cel meg mikor hol.
Tavaly feljebb volt, mint korabban, talan most is ott lesz, nagyjabol a bal oldali parkolo felso kijaratanal, majdnem a sipalyanal.
A legviccesebb az lett volna, ha a nyelvedbe harap...Nagyon rendes darázst fogtál ki. Ne tudd meg, hogy mit úsztál meg ! Abban meg is lehet fulladni, ha bedagad a nyelved.nekem a múltkor megakadt a darázs az ajkaim között. éreztem, hogy a számba repül, gyorsan becsuktam, de nem elég gyorsan. kiköpni sem sikerült elsõre, így szépen belecsípett az alsó ajkamba. .... már vicces volt. mondjuk én bírtam röhögés nélkül.
Tul sok km-t mesz, igy az ido vasfoganak nincs eselye a gumi ellen!
Amugy nem feltetlenul nagy problema.
Kezi gyartasu gumiknal elofordul, hogy egyes helyeken a szovet tul "magasra" kerul.
Automon volt kezi gyartasu versenygumi, ahol a kopasjelzo meg tobb mm-t mutatott, de itt-ott kivillant mar a szovet.
Hasznaltam tovabb, nem volt gond.
Kerekparon azert nem biztatnalak erre, sot.
A sebesség mindent megold.
Ma szerelgettem egy kicsit delelott. Az egyik kerekemen ket alatetet talaltam a sor mogott.
Most mar ertem miert nem akarta venni a 12-ot.
Jópárszor már engem is csípett meg ez-az,elvileg nem vagyok csípésre allergiás,de sokszor másnapra bedagad a csípés környéke.Egy alkalommal nekem is szemüveg alá keveredett valószínûleg egy darázs,jól megcsípete az arcom szem alatt.Volt nálam zsebkendõ,arra kulacsból vizet és így hûsítettem még haza nem értem.Aznap nem is volt semmi gond vele,hanem másnap reggel mikor felkeltem akkor éreztem,hogy valami nem ok,mert azon szememmel csak felfele láttam úgy bedagatt az arcom.Három napig nem mertem utcára menni csak dokihoz,úgy néztem ki mint egy profi bokszoló,aki kikapott.
nekem a múltkor megakadt a darázs az ajkaim között. éreztem, hogy a számba repül, gyorsan becsuktam, de nem elég gyorsan. kiköpni sem sikerült elsõre, így szépen belecsípett az alsó ajkamba. simán letekertem vele az aznapi túrát, semmi baj nem volt, kis fenistil géllel bekentem. de másnapra akkorára dagadt, hogy már vicces volt. mondjuk én bírtam röhögés nélkül.
Ridley Noah Fast
Komolyan írtam. Ha nagy a gond akkor már csak az segít. Allergiás és asztmás is vagyok, de terhelés alatt megszûnik a fokozott adrenalin termelés miatt az allergiám. Már sokszor csípett meg darázs, méh a számon nyelvemen bringázás közben, de soha nem dagadt be, 15-20perc után már el is felejtem a csípést (egyébként meg bedagadna tõle a fejem).ja persze, lehetõleg közvetlenül szívbe, nem? láttad mostanában a pulp fictiont?
fel fogok bírni tekerni a bükki partokon? nem érzem magam gyengének, de sosem próbáltam ilyet?!
A magnézium szerinted jó az allergiára? Szerintem kalciumot szoktak adni, de annak sincs túl nagy hatása, az igazi az adrenalin injekció.